labutis,tik neprisesk nors truputi prie kompo o cia jau tiek grozybiu saunuoles visos,kazin ar as spesiu baigt savo suknele iki temos pabaigos,jau nebedaug liko,bet jus neriat greiciau
QUOTE(bielra @ 2008 07 10, 11:40)
Ingriduska Įkvėpimas ir pas mane dingo.. , tai vieną griebiu tai kitą, bet šnipštas gaunasi..
Sakiau reikia pabandyti virbalus prisijaukinti.., gal pavyks?
Sakiau reikia pabandyti virbalus prisijaukinti.., gal pavyks?
Na va reikia mūzos ieškoti:)
Kas pikčiausia kad buvau radusi,tai ta tavo pilkai,alyvinė, bet aš esu nugrubnagė man nepavyksta:))) Bet aš ją damušiu, tik gal ardysiu ir pridėsiu dar vieną siūlą
as tai kabli pagavus, tampau savo mezgini visur su savim. bet kad sedziu kaime, tai ten kaip ir laiko nerandu, ravet anyta neduoda, bet tai vienos uogos tai kitos. o vakare jau noro lieka tik alucio buteliukui arba sidriukui...bet siandien vakare grisiu, gal atsigriebsiu. tiek nedaug liko
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 10, 12:48)
Na va reikia mūzos ieškoti:)
Kas pikčiausia kad buvau radusi,tai ta tavo pilkai,alyvinė, bet aš esu nugrubnagė man nepavyksta:))) Bet aš ją damušiu, tik gal ardysiu ir pridėsiu dar vieną siūlą
Ingriduska, manau tau išeis tik į gerą, jei dar medvilninį siuliuką pridės i - taip ir mūzą gali sugaut
Bet merginos, kas čia su tom Mūzom pasidarė, ką? Marš akis į Osinką paganyt, dar po kokius katalogus pavaikščiokim - kaip mat atsiras
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 09, 18:02)
Super O jau spalva nereali
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 09, 18:02)
Pasakok apie savo grožį prašau.
Kokie siūlai, kaip nėrei. Kažką panašaus varau ir nesigauna:)
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 09, 18:25)
sita suknyte mezgiau sau, tai vis pripuldama, nuo kitu darbeliu laiko nuvogdama. Nenorejau , kad butu tokia pat. Tanki, pasijonio nereik. Kadangi vis dar teigiu, kad vaselis man dar tik tampa draugu, tai visa mezgiau virbalais ( o ir kad nesisviestu) . Tik rankoves ir intarpai nerti, nes tas rastelis uzkabino Siulai is babinos ( ups rites) Spalvyte ir man labai
Mezgu viena, viena dabar ilgokai nieko neparodysiu
Mezgu viena, viena dabar ilgokai nieko neparodysiu
Radau kaip mezgei, pasakok kokie siūlai:)
NA nwišpasakytai, pasakiškos suknelės:) ŠAUNUOLĖS
Lusasita gražumėlis
bielra labai gražiai gavosi
bielra labai gražiai gavosi
QUOTE(Viliuteee @ 2008 07 09, 11:07)
mielai pasidalinsiu,prašau klausti,kas domina
kiek siūlų suėdė?
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 09, 19:02)
fantastika
QUOTE(Ristina @ 2008 07 09, 19:22)
gražiau negu originale..
atsakantis debiutas saunuole
QUOTE(La Perla @ 2008 07 10, 19:23)
atsakantis debiutas saunuole
Ačiū
Mano pirmas toks didelis darbas sau. Šiaip tik rankinukus, pledukus nerdavau. O va čia į jus prisižiūrėjau ir įkvėpimas atsirado