Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Ristina,Lusasita tiesiog nuostabus darbai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes uz grazius zodelius suknytei mirksiukas.gif

Atsakyti
ziuriu merginos as i jusu darbus ir negaliu atsigrozeti 4u.gif man koki 30kg numest pirma reiktu, kad bent kazka galeciau sau tokio bandyt pradeti narpliot smile.gif
pagarba jums tikrai uz tokius darbus
Atsakyti
nu jo... yuzduok klausima tai "sulauksi" atsakymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 07 10, 07:45)

Labas rytas, 4u.gif pucini , ir aš susidūriau su šita bėda, tai nuvažiavau į audinių parduotuvę ir pardavėja pasiūlė pamušalinę medžiagytę būsimam kostiumėliui, tik siūtis tai pati gal nerizikuosiu, nes neturiu geros siuvimo mašinos, tai reiks arba į siuvyklą eiti, arba šiaip siuvėjėlės ieškotis.

Lusasita, Ristina - aš be žodžių nuo jūsų grožybių wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 07 10, 06:45)

Nepatingėk pasiskaityti temas, šis klausimas jau išnagrinėtas 1001 kartą! Ir kiekvieną kartą skaityti tuos pačius klausimus ir į juos atsakinėti - atsibosta!
Atsakyti
Lusasita - išradingumas pavydėtinas, o galutinis rezultatas juo labiau thumbup.gif Gražu thumbup.gif
Ristina - labai dailiai nunerta suknelė. Šaunuolė thumbup.gif

Dovyda, Ingriduska - o kaip jūsų suknelyčių reikalai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 10 liepos 2008 - 08:28
Žinai , net į temą baisu užeiti.
kaip kažkas sakė SUKNELIŲ LIETUS, ir visos tokios gražios, visos....tai ima nervai, kad va mano neeee.
bandžiau dar pagirt panas už jų sukurtą grožį bet nusimušiau nuo vardų ir suknių....
Na atsimenu tik kad bielra jau pabaigė, ir jai gavosi.
BLIERA šaunuole tu, atrodai su ja labai gražiai, spalva tinka ir prie veido ir prie sezono.
Na dar Viliuteee savo grožiais užvarto mane, nes ten tai aukštais pilotažas:)
Lusasita irgi pavaro, o kaip kuklinosi, kad nemoka vašeliu....

Na o kitų jau neatmenu, bet po ilgojo savaitgalio ,nebežinaujau nei ka girt, nei kaip čia prisimint.

MERGINOS-SUKNELIŲ KŪRĖJOS, esate fėjos ir šaunuolės, gražios, plazdančios vasaros gėlės:))

P.S aš neneriu, negaliu, nesigauna ir nebenoriu, laukiu įkvėpimo:)
Atsakyti
laimužėX ACIU .
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 10, 11:00)

P.S aš neneriu, negaliu, nesigauna ir nebenoriu, laukiu įkvėpimo:)

O mane Viliuteeeee taip gundo savo mocheriukais, kad nebegaliu doh.gif Gal sakau reiks pasimokint tas serevtėlių virbalais schemas skaityt blush2.gif Nes taip noriu, taip noriu wub.gif
Atsakyti
Ingriduska notworthy.gif Įkvėpimas ir pas mane dingo.. verysad.gif , tai vieną griebiu tai kitą, bet šnipštas gaunasi..
Sakiau reikia pabandyti virbalus prisijaukinti.., gal pavyks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2008 07 10, 07:45)

Nuo 306 žinutės ir tooooooolyn skaityk
Atsakyti