Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(bielra @ 2008 07 09, 12:58)
Dėkui  4u.gif , reiks kada pabandyti..  ax.gif  O kiek maždaug akių uždėti reiktų 38-40 dydžiui?

apie 100
Atsakyti
sveikutės suknyčių nėrėjos.Ateinu kiekvieną diena čia pasigrožėti jusu darbais jie tiesiog nuostabūs.pati kolkas neriu tik dukrytei bet norėčiau ir sau kažka nusimegzti, radau kelis pavizdėlius galima ir vašeliu, ir megzti. jau pradėjau ieškotis temose bet ju tiek daug gal kuri galėtumėte man padėti ir turite išsisaugoje kaip galima nunerti arba jau išmegzti toki rašteli.Būčiau labai jums dėkinga ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 07 09, 14:40)
sveikutės suknyčių nėrėjos.Ateinu kiekvieną diena čia pasigrožėti jusu darbais jie tiesiog nuostabūs.pati kolkas neriu tik dukrytei bet norėčiau ir sau kažka nusimegzti, radau kelis pavizdėlius galima ir vašeliu, ir megzti. jau pradėjau ieškotis temose bet ju tiek daug gal kuri galėtumėte man padėti ir turite išsisaugoje kaip galima nunerti arba jau išmegzti toki rašteli.Būčiau labai jums dėkinga ax.gif

user posted image

user posted image

http://picasaweb.goo...344600340831522
ar sitas tiks?
Papildyta:
va taip gal geriau matysisi
user posted image
Atsakyti
Oi kaip tau ačiu kad taip greitai atsakei ggte. odar norėjau paklausti o išmegzti toki rašteli galima būtu gal kuri turėtu ir mezgimu tada galima būtų palyginti kaip gražiau gaunasi.Labai ačiu butu.
Atsakyti
va jei rusiskai skaitai tai cia megink sifruotis

user posted image
Atsakyti
na o as turiu toki durna klausimuka blush2.gif

kaip su tais sukneliu pasijonukais? is kokios medziagos juos siunant ir ar pacios ar kas pasiuna.o gal turit kaip pasidaryt iskarpas tam reikalui?

labai aciu jei kas pagelbesit man sitam reikale. 4u.gif
Atsakyti
Viliuteee jusu darbai nerealus,man jie kaip kad pasaku princesiu rubeliai thumbup.gif wub.gif 4u.gif

La Perla suknute laaabai jau grazute thumbup.gif o kruostumas neispasakytas bigsmile.gif
Atsakyti
dar viena suknytes interpretacija lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 09, 18:02)
dar viena suknytes interpretacija  lotuliukas.gif

Ir panašu, ir kitokia thumbup.gif O jau spalva wub.gif
Kokie siūlai? Pakankamai tanku, nereik jokių pasuknelių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lusasita, o tu viena mezgi/neri unsure.gif g.gif ? Kažkaip nerealūs tempai- kasdien po naują rūbuką kurioj nors temoj pademonstruoji. Šaunuolė, aišku 4u.gif
Labai vasariška spalvytė, gražu, krupštu, puošnu wub.gif
Atsakyti
Na, ir as raodausi savaja Karen Millen interpretacija
user posted image

Atsakyti
Viliutee, LaPerla, Lusasita saunuoles musu , darbstuoleles drinks_cheers.gif thumbup.gif

Ristina niu ir ka? mirksiukas.gif puiki tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 09 liepos 2008 - 17:25