Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(norali @ 2008 07 08, 15:52)
Viliuteee, tavo suknyte fantastiska wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nors jau gyriau pas tave, manau, kad dar karteli nepakenks lotuliukas.gif

na parodysiu ir as nauja savo kurini, tik be manekenes blush2.gif suknele ne man ir pati i ja neilendu lotuliukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted image

Vaje, kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Šitas viršutinis raštukas labai gražus, o kaip jį platinot apačioj, jei platinot?
Atsakyti
Akire3, visada prašom.. 4u.gif

Norali, ar cia Kylie Minogue suknelė? bigsmile.gif
Na ant jos tai man nesižiūri ji, bet tavoji labai fainulka.. O jeigu dar manekenę rastum... wub.gif

Viliuteee, man irgi kažko ant kaklo balto norėtusi... blush2.gif , o gal užtektų tik kokių karolių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 07 08, 18:30)
Akire3, visada prašom..  4u.gif

Norali, ar cia Kylie Minogue suknelė?  bigsmile.gif
Na ant jos tai man nesižiūri ji, bet tavoji labai fainulka.. O jeigu dar manekenę rastum...  wub.gif

Viliuteee, man irgi kažko ant kaklo balto norėtusi...  blush2.gif , o gal užtektų tik kokių karolių?  g.gif

Bielra, aciuks.gif niu cia mano ir mano klientes kurinys lotuliukas.gif is niekur neziuretas blush2.gif
paropdyk kokia tu Kylie Minogue suknele turejai galvoje, taip smalsu pasidare bigsmile.gif
manekene yra ir jei sutiks po savo sventes, kad ideciau cia nuotraukytes, tai parodysiu 4u.gif tai bus uz kokiu triju savaiciu blush2.gif

Papildyta:
Aciu, Morta-sigita 4u.gif
rastelio neplatinau, jis tik pradedant megzti labai tankiai padarytas, na toks kaip sutrauktas 4u.gif , o platinti galima uzdedant daugiau stulpeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 07 08, 17:44)
Bielra, aciuks.gif niu cia mano ir mano klientes kurinys lotuliukas.gif is niekur neziuretas blush2.gif
paropdyk kokia tu  Kylie Minogue suknele  turejai galvoje, taip smalsu pasidare bigsmile.gif
manekene yra ir jei sutiks po savo sventes, kad ideciau cia nuotraukytes, tai parodysiu 4u.gif tai bus uz kokiu triju savaiciu blush2.gif

Va šitą turėjau omenyje..., tik raštelis biski kitoks, bet panašus...

user posted image
Atsakyti
Tikrai labai panasu drinks_cheers.gif as ja kazkada buvau maciusi pas rusaites 4u.gif matyt kazkur mano galvoje, kaip kompiuteryje buvo uzsifiksavusi lotuliukas.gif tik mano sukneles virsus auksciau baigaisi, turejo buti visai po krutine, tik apatine dalis ja tempia zemyn lotuliukas.gif o rastelis pas mane tai kriauklyciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 08 liepos 2008 - 17:53
Viliuteee, norali nu jūs pavarot bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciuks.gif Žiogiene
Atsakyti
baigiau dar vieną juodą mocherinukę,užsakymas buvo padaryti kopiją,kadangi negaliu megzt grynai vienodų,tad nors raštelį pakeičiau ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

čia jau jums matyta suknelė-sesė

Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif fantastiska suknyte - sesyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Koks grožis bigsmile.gif . O iš kokių siūlų mezgat ir kiek jų reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 07 08, 19:40)
Viliuteee, norali nu jūs pavarot bigsmile.gif  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 07 08, 20:06)

user posted imageuser posted imageuser posted image

čia jau jums matyta suknelė-sesė

cia tai isvis is fantastikos srities. wub.gif wub.gif wub.gif