Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 15:31)
situ nemeginau
man irgi idomu kaip jie

anksčiau berods bielra juos gyrė, tai vat ir galvoju, ar dar yra bandžiusių, gal jie tikrai geri. man reikėtų truputį storesnių nei maxi
Atsakyti
QUOTE(Leandra @ 2008 06 12, 15:59)
dėl siūlų tai yra įvairių nuomonių: maxi - kietokas mezginys, siūlai blunka;
yarnart - siūlai kabinasi. Dar yra nuomonė, kad gražiau iš truputį storesnių nei maxi, ką manote, patyrę mezgėjos? Aš nelabai ką apie siūlus žinau, bet turiu nusipirkti suknelei, numegs man.

Nesutinku, bent jau dėl yarnart. Prieš tris metus nusinėriau palaidinę, nešioju pakankamai dažnai, niekur jie nesikabina (yarnart sophist). Iš MAXI nėriau airšku palaidinę, bet dar tik porą kartų buvau apsirengusi, tai nežinau. Aišku, jeigu skalbia kokiam karštam vandeny, tai gal ir blunka ta spalva. O jau iš storesnių kaip MAXI, tai per daug grubus gaminys gautųsi, nebent jeigu jie kitokios sudėties g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 16:33)
ka as zinau ar cia labai turi itakos smulkumas-158cm, o dydi 36 nesioju  g.gif
bet suknelei ananasinei suneriau 250 gr. siulu pvz.  g.gif

Taip tai tu už mane 20cm žemesnėir smulkutė.O gal tikrai tiek nereikės, bet jau geriau tegul lieka,negu trūksta:)
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 06 12, 16:37)
O jau iš storesnių kaip MAXI, tai per daug grubus gaminys gautųsi, nebent jeigu jie kitokios sudėties g.gif

drinks_cheers.gif
ypac jei nori tos baltos suknytes tai nemanau kad storesni tiktu
nebent tau nereja taip liepe-su plonesniais daugiau darbo
bet jei imsi storesnius tai paziurek tik kad minkstesni butu
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 12, 16:38)
Taip tai tu už mane 20cm žemesnėir smulkutė.O gal tikrai tiek nereikės, bet jau geriau tegul lieka,negu trūksta:)

tai vistiek gi ne dvigubai
bet as aisku ir visada su avansu pasiimu
nes paskui neduok dieve dar spalva nepavyks nutaikyt
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 06 12, 15:37)
Nesutinku, bent jau dėl yarnart. Prieš tris metus nusinėriau palaidinę, nešioju pakankamai dažnai, niekur jie nesikabina (yarnart sophist). Iš MAXI nėriau airšku palaidinę, bet dar tik porą kartų buvau apsirengusi, tai nežinau. Aišku, jeigu skalbia kokiam karštam vandeny, tai gal ir blunka ta spalva. O jau iš storesnių kaip MAXI, tai per daug grubus gaminys gautųsi, nebent jeigu jie kitokios sudėties g.gif

na aš vakar pasižiūrėjau tuos java linie (casa lanoj) tai man jie nepasirodė stori, bet gal čia tik man taip atrodo, gal suknelei ir storoki, jau visai pasimečiau. taip užsigeidžiau suknelės, kad dabar trūks plyš turiu greitai siūlų įsigyti:)
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 06 12, 15:37)

Visos mano sukneles yra nertos is dvigubai storesniu siulu nei MAXI, isskyrus ta violetine..
http://www.public.fo...mano-darbeliai/

Ir tikrai nemanau, kad jos butu grubios! schmoll.gif
Sudetis - medvilne su viskoze.
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 12, 16:43)
Visos mano sukneles yra nertos is dvigubai storesniu siulu nei MAXI, isskyrus ta violetine..

Ir tikrai nemanau, kad jos butu grubios!  schmoll.gif

GUNDYTOJA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

viskoze siek tiek aisku gerina situacija
bet man vistiek atrodi siltoka su taviskem turetu but vasara
Atsakyti

Bet sudėtis kitokia. MAXI gryna medvilnė, o viskozė tokio švelnumo, minkštumo duoda. Aš irgi dabar neriu rutulinę iš storesnių už MAXI, būtent YANART, bet tai krenta visai kitaip.
Atsakyti
oj nu man dabar taip uzsidege nert...greiciau tas darbas baigtusi lotuliukas.gif
meginsiu kaip nors sukvadratint ta servetele
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 12, 15:45)
GUNDYTOJA lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 12, 16:50)

Kad žinotum kokią aistrą pakurstei, jau buvo viskas lyg ir susitvarkę, o dabar vėl ligonis.
Tai dabar jau turiu DVI sąrašiuke kurios nešioja virusą.
LUSAITA ir BIELRA
Atsakyti