Isties truksta zodziu sitiek nuostabiu darbu ir vieni uz kitus graziasni
Va,o as neriu,neriu ir dar tiek daug liko ,kazi ar sesute spes sia vasara pasipuosti
Jus visos saunuoles
jau sukneliu groziai cia visoms uz tokius meno sedevrus
sveikos mergaitės, dažnai skaitau jūsų tema bet dar nesiryžtu nerti sudėtingos suknelės. esu kažkur mačiusi suknelę(arba sijoną) nertą langeliais su rožių raštu, ta prasme, kai raštą sudaro užpildyti langeliai. gal kuri utrėtumėt schema arba suknelės (sijono) arba raštų pavyzdžių su langeliais, dėkui
QUOTE(bielra @ 2008 07 05, 03:01)
LABAI LABAI LABAI GRAŽU
Naujai megztų suknelių kruša
QUOTE(Ristina @ 2008 07 02, 17:12)
Mano neriama suknute, is "Vernito" medvilnes (nuo babinos), dejau 2 siuliukus.
Maxi siai suknelei - per ploni. Nebent 2 siuliukai, bet tada daug siulu susinaudos.
"Summer", tinkami.
Va, pvz.nertas is ju
Maxi siai suknelei - per ploni. Nebent 2 siuliukai, bet tada daug siulu susinaudos.
"Summer", tinkami.
Va, pvz.nertas is ju
Pradėjau iš Maxi, nu plonoki, gėlytės mažokos gaunasi Koks gėlytės diametras pas jus gaunasi?Kiek gėlyčių eina per apačią? Ir: neriat ratu?
Aš neriu iš Maxių, bet ėmiau dvigubą. Nes iš viengubo man irgi mažos gėlytės gavosi, galvoju nebent tokias plonas rankoves daryt. Iš dvigubo gaunasi 8 gėlytės, neriu ratu.
QUOTE(niuma @ 2008 07 06, 21:34)
Aš neriu iš Maxių, bet ėmiau dvigubą. Nes iš viengubo man irgi mažos gėlytės gavosi, galvoju nebent tokias plonas rankoves daryt. Iš dvigubo gaunasi 8 gėlytės, neriu ratu.
Aišku, ačiū Bandysiu dar viengubu panarpliot, žiūrėsiu kas gausis Dvigubu tai labai nepatogu, dažnai vienas siūlas užsikabina.
sveikutes,bielra saunuole ,suknele koti ir tu saunuole kazin kada as savo baigsiu,nes prasidejo uogavomo sezonas
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 06, 20:13)
sveikos mergaitės, dažnai skaitau jūsų tema bet dar nesiryžtu nerti sudėtingos suknelės. esu kažkur mačiusi suknelę(arba sijoną) nertą langeliais su rožių raštu, ta prasme, kai raštą sudaro užpildyti langeliai. gal kuri utrėtumėt schema arba suknelės (sijono) arba raštų pavyzdžių su langeliais, dėkui
man rods zinau apie ka kalbi
toks sviesus sijonukas buvo ir bliuzele prie jo?
kazkur pameciau schemute gaila
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 06, 20:13)
Aš kažkur turiu ir tą sijonuką su rožytėm, nu bet nerandu dabar Kai rasiu - įkelsiu. O dabar irgi iš tos operos
O schemos kažkodėl neleidžia įkelt