Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(bielra @ 2008 07 05, 03:01)
Pagaliau nusinėriau suknelę ir sau...

user posted image

niu draugute ir nudejai cia thumbup.gif SUPERRR suknele wub.gif grazu net zalia lotuliukas.gif ir is tikruju zalia, jau spalva tokia visa vasariska....o ir pati kaip ziogelis thumbup.gif drinks_cheers.gif labai labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(koti @ 2008 07 04, 23:44)
Ir aš idedu savo melsvutę ax.gif
user posted image

o turim ir dar viena "suknele is juros bangos" wub.gif grazu, o ka cia ta geleta drapiruote reiskia? cia pasuknele tokia thumbup.gif ar siaip salikelis? smile.gif na ir zinoma koti, apsirenk, apserenk drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau Bielros suknelė bigsmile.gif Ale bistros čia visos nėrėjos susirinkę ax.gif

QUOTE(Muske @ 2008 07 05, 09:45)
o galima ta aprasyma? Neuzilgo nusimato jau ir man priartejimas prie rankoniu iseminejimo (pirmuju vaseliu)  ax.gif sijona iveikiau, neriu 'virsunele' dabar. Is anksto aciu  4u.gif

Aš ir norėčiau ax.gif
Atsakyti
koti gražu, bet nesimato viso grožio biggrin.gif Marš rengtis ir fotkint biggrin.gif
bierla nu neišpasakytas grožis wub.gif
Atsakyti
bielra, jau labai labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Lusasita, bielra ir kitos nerejos tiesiog thumbup.gif , thumbup.gif thumbup.gif

truksta zodziu wub.gif
Atsakyti
BIELRa, suknute super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir spalva ir nunerimas ir modelis viskas liuks first.gif
Atsakyti
Mergaites.., dėkui labai visoms! aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 05 liepos 2008 - 17:50
Apsirengsiu butinai bet pamusaliuka sugadinau blush2.gif tai kai tik nauja isitaisysiu butinai pasirodysiu visame grazume nes ir bateliai tokios pat spalvos ir auskarai,o cia salis kad pridengtu visus apvalumus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 07 04, 00:52)
netgi labai i tema mirksiukas.gif tai juk kaip suknele, tik perkirpta , labai labai dailus darbas

Dovyda, ačiukas user posted image , tavo suknytės tai irgi labai dailios user posted image
QUOTE(Muske @ 2008 07 04, 10:04)
Laimuzes kostiumelis nerealus , savo mamukui tokio noreciau

Muske, aciuks.gif, o tai vąšiuką į rankas ir pirmyn user posted image
QUOTE(Avijacija @ 2008 07 04, 10:04)
na va manoji, spėjau dar vasarai, tik pasijonio neturiu dar tai nėra kaip ant savęs parodyt. Mezgiau iš lino, tai siūliukam išleidau gal tik kokia 15 Lt. Tik ilgai kankinaus su juosmeniu nes mezgiau virbalais, o kai linas toks plonas tai...... aaa

Avijacija, nu jau suknutė tai tikrai liuksiška user posted image, ananasai veža user posted image
QUOTE(Alacka33 @ 2008 07 04, 10:20)
Laimužex,Avijacija laaaabai laaaabai gražu  4u.gif 

Alacka33, aciuks.gif
QUOTE(davusi viltį @ 2008 07 04, 12:30)

LaimužeX - labai labai dailus kostiumėlis  thumbup.gif 

Davusi viltį, ačiū ir tau nuoširdžiai user posted image
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 04, 15:50)
na rodausi ir as pirmaja nerta moteriska suknele 

Lusasita, net sunku patikėt, kad čia pirmoji suknelė - nuostabi ir taip dailiai prigludus user posted image
QUOTE(angulyte @ 2008 07 04, 16:03)

Aviacija, Laimuže X, Lusaita - labai gražūs ir kruopšūs darbeliai 

Angulyte, smagu skaityt user posted image
QUOTE(koti @ 2008 07 04, 23:44)
Ir aš idedu savo melsvutę ax.gif

Koti, ale jau tikrai galėtum ir apsivilkt user posted image, nagi griekas tokį grožį tik ant pakabos rodyt
QUOTE(bielra @ 2008 07 05, 03:01)
Pagaliau nusinėriau suknelę ir sau...

Bielra, man irgi žalia spalva "prie dūšios", liuks suknytė user posted image

Ir kodėl neleidžia šypsenėlių įterpt kiek nori g.gif
Atsakyti
Na merginos jūs ir duodat,kokie grožiai, šaunuolės!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lusasita - suknele super thumbup.gif ikelk schemute ax.gif o is kokiu siuliuku nerei, ir kiek sunaudojai?
Atsakyti
na merginos, jus esate isradingos, gabios ir ......... (truksta zodziu) blink.gif
Atsakyti