Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Avijacija @ 2008 07 04, 10:04)
na va manoji, spėjau dar vasarai, tik pasijonio neturiu dar tai nėra kaip ant savęs parodyt. Mezgiau iš lino, tai siūliukam išleidau gal tik kokia 15 Lt. Tik ilgai kankinaus su juosmeniu nes mezgiau virbalais, o kai linas toks plonas tai...... aaa  blink.gif

user posted image

http://public.fotki....0711130032.html

QUOTE(koti @ 2008 07 04, 23:44)
Ir aš idedu savo melsvutę ax.gif
user posted image

jau man zydra spalva wub.gif taip butu smagu isvysti sukneles ne tik ant pakabos, bet ir savininkiu, visai kitaip ziurisi ax.gif
Atsakyti
Pagaliau nusinėriau suknelę ir sau...

user posted image
Atsakyti
bielra ,nu koks grozis.O spalvyte wub.gif Man niekaip nesibaigia zaliasis periodas biggrin.gif .Labai puosniai atrodo sitie voriukai.Saunuole esi.Kaip visada
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 07 05, 03:01)

user posted image

Bielra - ką aš matau ? bigsmile.gif FANTASTIŠKAI FANTASTIKA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 07 05, 04:01)

user posted image

Žavi dama su žavinga suknele. Nepaprastai gražu.
Atsakyti
Kacumota, Angulyte, tetule - dėkui! notworthy.gif
Spalva man pačiai labai patinka, anksčiau pagrindinė mano spalva būdavo juoda, juoda, juoda, o dabar matyt subrendau spalvom.. ir ryškiom.. hihihi.gif
Net ir išeigai juoda spalva man jau nebe spalva.. schmoll.gif

Avijacija, Lusasita - labai gražu.. 4u.gif Kazkas apie rankoves kalbėjo, kad aukštasis pilotažas.., tai dėkoju KOTI, pagal jos aprašymą neriu ir viskas gaunasi tiesiog super iš pirmo karto! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 05 liepos 2008 - 09:11
Mergytės, nebespėju jūsų girti... jau tokios grožybės wub.gif
Sakykit ką norit, vis gi pačių nerti megzti drabužėliai patys gražiausi...
Atsakyti
Lusasita, bielra, koti
jusu sukneles ikvepia wub.gif
bet kokios sukneliuotojos spartuoles ziuriu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, sukneles nerealios thumbup.gif

QUOTE(bielra @ 2008 07 05, 10:07)
Kazkas apie rankoves kalbėjo, kad aukštasis pilotažas.., tai dėkoju KOTI, pagal jos aprašymą neriu ir viskas gaunasi tiesiog super iš pirmo karto!  thumbup.gif

o galima ta aprasyma? Neuzilgo nusimato jau ir man priartejimas prie rankoniu iseminejimo (pirmuju vaseliu) ax.gif sijona iveikiau, neriu 'virsunele' dabar. Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti

user posted image

As apakus nuo tokio grozio bigsmile.gif , labai labai grazi suknute wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Muske @ 2008 07 05, 10:45)
o galima ta aprasyma? Neuzilgo nusimato jau ir man priartejimas prie rankoniu iseminejimo (pirmuju vaseliu)  ax.gif sijona iveikiau, neriu 'virsunele' dabar. Is anksto aciu  4u.gif

Aprasymo ir as noreciau blush2.gif , nes vis bijau pradet sau nertis suknele, todel kad zinau jog nemokesiu graziai isimti rankoves ax.gif , o taip noriu pasipuost su savo nerta suknele dar sia vasara rolleyes.gif
Atsakyti
Bielra, nu labai vasariška ir gražu 4u.gif
Kaip tinka čia tas trikampinis raštukas thumbup.gif Šaunuolė smile.gif
Atsakyti

user posted image

Fantastiška! bigsmile.gif
Atsakyti