Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Avijacija @ 2008 07 04, 10:04)
na va manoji, spėjau dar vasarai, tik pasijonio neturiu dar tai nėra kaip ant savęs parodyt. Mezgiau iš lino, tai siūliukam išleidau gal tik kokia 15 Lt. Tik ilgai kankinaus su juosmeniu nes mezgiau virbalais, o kai linas toks plonas tai...... aaa  blink.gif

user posted image

http://public.fotki....0711130032.html

vau
super
as planuoju liemeni zemais stulpeliais arba su uzmetimu stulpeliais
kiek siulo suejo?
ir kaip ananasus platinai? bigsmile.gif
Atsakyti
labai daili suknele Aviacija 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Brno @ 2008 07 04, 11:21)
Gal kas pasufleruotu kur rasti sios sukneles rastuka ar aprasyma  4u.gif  Na, rastas is dalies aiskus, galima ir paciai pafantazuoti, bet kaip tas rankoves taip graziai ismegzti?

sia suknele neriau jau pernai, nera labai jau sudetinga ir ju yra keletas variantu:
user posted imageuser posted imageuser posted image

va scemutes, kiek turiu:)

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

jei nori pasiziureti i manaja tai JI CIA (cia nebedesiu, nes jau buvau pernai pasigyrusi) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 04 liepos 2008 - 11:24
LaimužeX - labai labai dailus kostiumėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 07 04, 11:18)
sia suknele neriau jau pernai, nera labai jau sudetinga ir ju yra keletas variantu:
va scemutes, kiek turiu:)
jei nori pasiziureti i manaja tai [mirksiukas.gif

Oi kaip aciu 4u.gif Labai pagelbjai smile.gif O kazin osinkos nemezge tokios g.gif Eisiu paieskoti
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 07 04, 11:46)
Oi kaip aciu  4u.gif  Labai pagelbjai smile.gif O kazin osinkos nemezge tokios  g.gif  Eisiu paieskoti

mezge tikrai
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 04, 11:34)
vau
super
kiek siulo suejo?
ir kaip ananasus platinai?  bigsmile.gif

siuliuku pirkau 0,5 kg bet trecdalis dar tikrai koks liko. Lino namuose pirkau lygtai 4 siuliukai. o ananasus tai kaip ir neplatinau tik vaseli keiciau 1,25 1,5 ir 1,75 uzbaigiau. Rusaiciu forume tu ananasu schema buvo ranka papiešta, tai labai liuks gavos, automatiškai iki klubų tie ananasiukai ir paplatėjo, o paskui tik vašelį pakaitaliojau. Tai jei ne tas juosmuo tai labai lengvai mezgėsi suknutė, nors suknelė tai pirmoji mano megzta.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 04, 11:34)
vau
super
kiek siulo suejo?
ir kaip ananasus platinai?  bigsmile.gif

as liemeni irgi stulpeliais be uzmetimu mezgiau.
Tik rankoviu ir kaklo apdaaiglos nedariau blush2.gif
Man suejo 6 YAR TULIP mateliai po 50 gr.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2008 07 04, 14:24)
siuliuku pirkau 0,5 kg bet trecdalis dar tikrai koks liko. Lino namuose pirkau lygtai 4 siuliukai.  o ananasus tai kaip ir neplatinau tik vaseli keiciau 1,25 1,5 ir 1,75 uzbaigiau. Rusaiciu forume tu ananasu schema buvo ranka papiešta, tai labai liuks gavos, automatiškai iki klubų tie ananasiukai ir paplatėjo, o paskui tik vašelį pakaitaliojau. Tai jei ne tas juosmuo tai labai lengvai mezgėsi suknutė, nors suknelė tai pirmoji mano megzta.

ogo kaip pirmoji tai labai super
o nekieta is lino gavosi?
QUOTE(Labanga @ 2008 07 04, 14:25)
as liemeni irgi stulpeliais be uzmetimu mezgiau.
Tik rankoviu ir kaklo apdaaiglos nedariau  blush2.gif
Man suejo 6 YAR TULIP mateliai po 50 gr.

as turiu 0,5 kg lino tai turetu uztekt ir dar bliuzelei likt kaip supratau
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 04, 14:28)
ogo kaip pirmoji tai labai super
o nekieta is lino gavosi?

as turiu 0,5 kg lino tai turetu uztekt ir dar bliuzelei likt kaip supratau

uzteks tikrai, aš galvoju ką čia dar reiks man iš jo megzt....... nu ne nekieta. ir mano draugė čiupinėjo tai irgi stebėjos kad visai maloni paliest.
Atsakyti
sveikutes,oi kiek grozybiu prineret,saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir neriu suknele kur Dovyda kazkada nere,tik truputi keiciu,gelytes radau kitokias
user posted image
Atsakyti
*zuikulis* nu tavo suknyte thumbup.gif thumbup.gif super grazi... ale kada as sau ka nors grazaus sukurpsiu g.gif
ale ziurau esi 3 vaikiuku mama, tai figuryte thumbup.gif
Atsakyti
na rodausi ir as pirmaja nerta moteriska suknele ax.gif

user posted image
Atsakyti