gal kurios jau mezget is gabaliuku... tai va kaip tas vietas, kur turetu but pusines tos geles bandziau nert puse, ale man nesigauna ir nesumastau kaip cia dart, galva "nebesisuka"
Realiai pasiut suknele reikia 1 arba 2 dienu. O numegzt-nunert svaites, o gal ir menesio. Tai nesulyginami dalykai, atlikimo atzvilgiu. O juk tiek medziaga, tiek siulai turi tokia pacia verte. Turiu omeny, vidutine medziagos, ir siulu kaina.
Na va, o kazkodel siuta gali but brangesne, ir viskas.....
Sveikutės, auksarankės neriat čia gražias sukneles, noriu ir aš pasirodyt, bet kad ne suknelė, o kostiumėlis, tai gal nelabai į temą, bet prie sijonų irgi nelabai , tikiuosi nelabai supyksit, kas čia įlindau
neriat čia gražias sukneles, noriu ir aš pasirodyt, bet kad ne suknelė, o kostiumėlis, tai gal nelabai į temą, bet prie sijonų irgi nelabai , tikiuosi nelabai supyksit, kas čia įlindau
Sveikutės, auksarankės
neriat čia gražias sukneles, noriu ir aš pasirodyt, bet kad ne suknelė, o kostiumėlis, tai gal nelabai į temą, bet prie sijonų irgi nelabai , tikiuosi nelabai supyksit, kas čia įlindau
Sveikutės, auksarankės
žavinga. kone nuotaka. jau ir mano mama pamatė tai galutinai apsisprendė ananasais suknelę nerti tik tamsiai mėlyną. beje dar biskiuką off topic bet grįžtu prie dizainerės Karen Millen kūrybos. šiandien atsiverčiau jos puslapį ir man ten patiko absoliučiai viskas, būtent mano stilių labai atitinka, daug ką suplanavau nukopijuoti.
Janike1, Liamuna, La Perla, qqte, Ristina, Akire3, meskute231 - visoms nuoširdžiausias AČIŪ bet jūsų visų darbeliai tai irgi meskute231, gal gali to puslapiuko nuorodą mestelt