Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(gomerta @ 2008 07 02, 19:58)
Laba diena,labai prašau jūsų pagalbos-gal galėtumėte patarti,kur ieškoti šitų suknelių schemų?

Antra rusaites neria cia mirksiukas.gif
Atsakyti
http://club.osinka.r...pic.php?t=37471

smile.gif
Atsakyti

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gomerta: 02 liepos 2008 - 20:20
Na ir grožis... tikrai ir aš norėčiau šitos pirmos schemutės wub.gif

QUOTE(gomerta @ 2008 07 02, 19:58)
Laba diena,labai prašau jūsų pagalbos-gal galėtumėte patarti,kur ieškoti šitų suknelių schemų?

user posted image

Atsakyti
sveikutes darbstuoles 4u.gif
na ir prisiziurejau groziu ....
rasau cia, nes i skelbimu lenta manes nepriima, nukreipia vis i jusu temutes.
Neispasakyto grozio pamaciau abi KAREN MILEN suknutes, skaiciau visa foruma ir nepasizymejau kuri cia bandot ja/jas gamintis.. berods meskute231 ir ristina? g.gif labai noreciau isvysti citrinini rezultata bigsmile.gif ir noriu paklasuti gal kam dar teko susidurti su siu sukneliu gaminimu? Ir kiek mazdaug kainuotu?

P/S kazkodel neleidzia ikelt nuotrauku g.gif norejau tas abi sukneles i viena idet, nors pries kelis puslapius buvo jos idetos.
Papildyta:
QUOTE(Gitta @ 2008 07 02, 14:30)
Oi kiek cia groziu pas jus  bigsmile.gif  saunuoles  4u.gif

As pradejus va sita
http://keep4u.ru/ful...5b2a0c436dd/jpg

Numezgiau liemeni ir pradejau nerti ananasus, bet stovi mano darbelis  verysad.gif  ateinu pas jus, paskaitau, galvoju atsiras ikvepimas, bet...  schmoll.gif  jau galvot pradejau, kad as jos nebenoriu  unsure.gif  net kitos kuri patiktu jau dairausi  blush2.gif jau esu viena nusiziurejus, bet kol kas ardyt neskubu  ax.gif

o kokia spalvike pradejai? jei atsipeikaliosi kad tikria nenori jos gal noresi parduoti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomaba: 02 liepos 2008 - 22:23
aš jau irgi saviškės suknutės sijona pabaigiau, aigi vejuosi. maxi ne per stori šiai sukniai. tomaba mielai nunerčiau bet pas mane iki rugsėjo 9d. užsisakė antrą tokkią suknelę pagamint, tai jei nepraeis noras galėsiu nunert vėliau
Atsakyti
cha. bigsmile.gif radau ir juoda-balta Karen Millen suknelės kainą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 07 02, 14:32)
ax.gif jie 400 metrų / 100 gramų. ar ne per stori nėrimui? ax.gif

Jau įmetė pavyzduką, tai kaip matos, ne per stori smile.gif O ir šiaip labai jie smagiai nerias, man partinka iš jų narpaliot.
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 07 03, 14:53)
cha.  bigsmile.gif radau ir juoda-balta Karen Millen suknelės kainą cool.gif

o kokia gi?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 07 03, 16:24)
o kokia gi?

2006 m. rugsėjo COSMOPOLITAN numeryje parašyta/nurodyta 795lt kaina
Atsakyti
joooooo, kainikes 'normalios'. gerai ivertina dizaineriai savo darba....
Atsakyti
sveikos smile.gif
vis apie tas kainas smile.gif
is tiesu tai smagu kad ranku darbo drabuzeliai ateina i mada smile.gif kad praejo tie laikai kai nerti dalykai asociavosi su tuo kad parduotuves tuscios, visi drabuziai vienodi o tevai arba neturi rysiu arba pinigu nupirkti kazka isskirtinio, todel mamos mociutes ir mezga..
ir visai nenuostabu kad kainos nemazos, tai pas mus dar jos neaukstos o uzsienyje tai isvis patyliu. Ristina rase kad i darbus idedam ir dalele savo sirdies, kazkas priestaravo.. deja as visiskai palaikau Ristina: nesvarbu ar darbeli darome sau ar ne sau,noromis nenoromis sudedame i juos daug savo minciu, meiles ir silumos. tai faktas. ir faktas tas, kad rankomis gaminti daikciukai turi savo aura.

tai tiek smile.gif

va kokia elegantiska ir paprasta suknute:
user posted image

o cia ne nerta, bet airisku neriniu megejoms nunerti panasia labai paprasta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 03 liepos 2008 - 15:10