Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

As neriu kita Keren Miller suknute. Tik va, jau labai ilgai uztruko tas darbelis, nes vis "ilenda" kiti darbukai.

user posted image
user posted image
user posted image

sijonas jau baigtas, beliko sukonstruoti virsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 07 02, 12:35)
As neriu kita Keren Miller suknute. Tik va, jau labai ilgai uztruko tas darbelis, nes vis "ilenda" kiti darbukai.

user posted image
user posted image
user posted image

sijonas jau baigtas, beliko sukonstruoti virsu  bigsmile.gif

Va tos tai nedrįsčiau , man tokia daug kruopštumo reikalaujanti:)
Atsakyti

user posted image
user posted image
user posted image

Labai gražiai gaunas. Aš irgi tokią neriu iš Alminos siūlų, bet man nelabai patinka, gailiuosi kad nenėriau iš Maxi. Mano irgi sijonas gatavas.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 07 02, 11:35)

Aš vat svajoju apie šitą. Man jau kokia jin wub.gif Iš kokių čia siūliukų? Kiek reikia 38 dydžiui?
Man labai patinka va tie "summer", kur Dovyda suknutę neria. Kaip tik iš jų dabar tuniką įpusėjus esu. Bet tokiai suknutei jaučiu jie per stori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2008 07 02, 09:39)
Nusipiginti tikrai nereikia, nes tai yra darbas ir ganėtinai sudėtingas (be to, jei rimtai kalbant, tai net iš tų, kuriuos dirbančios pastoviai gali ir profesinių ligų įsigyti). Bet visgi manau, kad apie širdį čia tikrai ne vieta kalbėti. Tikrai ne kiekvienai klientei svarbu, kiek tu ten tos širdies įdėsi...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Širdies reikalus gal sau reikėtų pasilaikyti. Arba nerti tik sau, tada bent jau darbo nuvertinimas negresia biggrin.gif
Visos tokius grožius neriat, man k.millen irgi labai graži, bet kol kas dar nesiryžtu.. o aš mezgu vasarinę suknikę, ant petnešėlių, kiauraraščiu. bus matyt, kas gausis ax.gif
Atsakyti
Oi kiek cia groziu pas jus bigsmile.gif saunuoles 4u.gif

As pradejus va sita
http://keep4u.ru/ful...5b2a0c436dd/jpg

Numezgiau liemeni ir pradejau nerti ananasus, bet stovi mano darbelis verysad.gif ateinu pas jus, paskaitau, galvoju atsiras ikvepimas, bet... schmoll.gif jau galvot pradejau, kad as jos nebenoriu unsure.gif net kitos kuri patiktu jau dairausi blush2.gif jau esu viena nusiziurejus, bet kol kas ardyt neskubu ax.gif
Atsakyti

OoOo labai gražiai gaunasi bigsmile.gif Aš dar jai kaupiuosi biggrin.gif

QUOTE(Gitta @ 2008 07 02, 14:30)
Oi kiek cia groziu pas jus  bigsmile.gif  saunuoles  4u.gif

As pradejus va sita
http://keep4u.ru/ful...5b2a0c436dd/jpg

Numezgiau liemeni ir pradejau nerti ananasus, bet stovi mano darbelis  verysad.gif  ateinu pas jus, paskaitau, galvoju atsiras ikvepimas, bet...  schmoll.gif  jau galvot pradejau, kad as jos nebenoriu  unsure.gif  net kitos kuri patiktu jau dairausi  blush2.gif jau esu viena nusiziurejus, bet kol kas ardyt neskubu  ax.gif

Na gi na gi pasirodyk.Man labai graži šita suknutė, kas kažin tau nepatinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta @ 2008 07 02, 14:30)
Numezgiau liemeni ir pradejau nerti ananasus, bet stovi mano darbelis  verysad.gif  ateinu pas jus, paskaitau, galvoju atsiras ikvepimas, bet...  schmoll.gif  jau galvot pradejau, kad as jos nebenoriu  unsure.gif  net kitos kuri patiktu jau dairausi  blush2.gif jau esu viena nusiziurejus, bet kol kas ardyt neskubu  ax.gif

o tu pasirodyk bigsmile.gif
as sita minty pasidejusi esu
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 07 02, 15:06)
Man labai patinka va tie "summer", kur Dovyda suknutę neria. Kaip tik iš jų dabar tuniką įpusėjus esu. Bet tokiai suknutei jaučiu jie per stori? g.gif

ax.gif jie 400 metrų / 100 gramų. ar ne per stori nėrimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 07 02, 14:36)
Na gi na gi pasirodyk.Man labai graži šita suknutė, kas kažin tau nepatinka? ax.gif

QUOTE(qqte @ 2008 07 02, 15:20)
o tu pasirodyk  bigsmile.gif
as sita minty pasidejusi esu

Nera dar ka rodyt, labai mazai ten unsure.gif bet pasistengsiu veliau idet mirksiukas.gif Kol nebuvau pradejus, man ji nereali atrode, o dabar tai nera ji man jau tokia svajoniu suknele, kokia buvo. Na gal dar atsipeikesiu blush2.gif Man dar vienas klausimas iskilo, liemens dali kaip ir originale mezgiau virbalais, bet man truputi susiskersavo, kaip manot, gal nunerus nuo svorio pasitemtu ir nesimatytu to skersavimosi g.gif mezgiau is maxi siulu ir toliau neriu su tais paciais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitta: 02 liepos 2008 - 15:08
Mano neriama suknute, is "Vernito" medvilnes (nuo babinos), dejau 2 siuliukus.
Maxi siai suknelei - per ploni. Nebent 2 siuliukai, bet tada daug siulu susinaudos.
"Summer", tinkami.
Va, pvz.nertas is ju
user posted image
Atsakyti
Laba diena,labai prašau jūsų pagalbos-gal galėtumėte patarti,kur ieškoti šitų suknelių schemų?

user posted image

user posted image 4u.gif
Atsakyti