Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(zinulė @ 2008 07 01, 14:20)
Neblogai. bigsmile.gif O jeigu kuri paprašytų tiek už jos nunėrimą, tai turbūt būtų apšaukta brangininke. doh.gif

panasiai lotuliukas.gif viena mergina norejo uzsisakyt tai paprasiau truputi maziau bet matyt netiko lotuliukas.gif
faktas kad sunku suprasti kiek darbo kai nemezgi pati smile.gif bet tai naturalu, juk kiekvieno is musu vertybiu ir vertes suvokimas skirtingas drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 01, 14:23)
Pirmiausia ačiū, kad nuejai ir susižinojai. Kaina man tai labai didelė, o tai reiškia ,kad sutaupau 430 lt, nes siūlai kainavo 70 lt. Ochooooo

man paciai buvo labai smalsu tongue.gif
Atsakyti
aciu La Perla 4u.gif niu pasirodo TAUPIOS mes moteros thumbup.gif drinks_cheers.gif as irgi ta suknute neriu, juoda, tai mat irgi prie taupiuju, na man kainuos siuliukai siek tiek brangiau, tai sutaupau 400LT.Liuks! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 07 01, 16:16)
aciu La Perla 4u.gif niu pasirodo TAUPIOS mes moteros thumbup.gif  drinks_cheers.gif as irgi ta suknute neriu, juoda, tai mat irgi prie taupiuju, na man kainuos siuliukai siek tiek brangiau, tai sutaupau 400LT.Liuks! thumbup.gif

O iš kokių neri ir kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 07 01, 14:16)
sveikos, tai va, informuoju: tos, kurios nerete ta auksine suknute sutaupete po 500 litu  tongue.gif

OHOOOOOO. As tada irgi taupysiu ir nersiu pati lotuliukas.gif

QUOTE(La Perla @ 2008 07 01, 14:25)
panasiai  lotuliukas.gif  viena mergina norejo uzsisakyt tai paprasiau truputi maziau bet matyt netiko  lotuliukas.gif
faktas kad sunku suprasti kiek darbo kai nemezgi pati  smile.gif  bet tai naturalu, juk kiekvieno is musu vertybiu ir vertes suvokimas skirtingas  drinks_cheers.gif
Papildyta:

man paciai buvo labai smalsu  tongue.gif

ir gerai kad nenuleidai per daug, nes is tikro kas nemezga -tai jom net nesisapnuoja kiek cia visko sudedi i ta darba...
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 07 01, 14:16)
sveikos, tai va, informuoju: tos, kurios nerete ta auksine suknute sutaupete po 500 litu  tongue.gif

Na už išskirtinę rankų darbo suknelę mokėti 500 Lt, manau verta...., bet už šią - schmoll.gif ! Iš tikrųjų net gaila, kad jų pas mus yra...
Atsakyti
As sutinku, kad uz megzta-nerta suknele 500lt. ir daugiau moketi VERTA!!
Juk kiekviena siuliuko milimetra savo pirstais paciupineji g.gif
Kazin kodel siutos sukneles gali kainuoti 500lt. ir daugiau, ir niekam nekeista, kad tokia kaina.
Tai kuom prastesne megzta-nerta? Va, kur paklausimas.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 07 01, 21:33)
As sutinku, kad uz megzta-nerta suknele 500lt. ir daugiau moketi VERTA!!
Juk kiekviena siuliuko milimetra savo pirstais paciupineji g.gif
Kazin kodel siutos sukneles gali kainuoti 500lt. ir daugiau, ir niekam nekeista, kad tokia kaina.
Tai kuom prastesne megzta-nerta? Va, kur paklausimas.

drinks_cheers.gif be to pasiuti daug greiciau nei nunerti... ir pataisyti siuta lengviau (jei reikia) negu nerta... g.gif taip kad reikia nenusipiginti ir priversti suvokti, kad moka ne tik uz ranku darba bet ir uz ideta sirdi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 07 01, 21:33)

Ačiū už šitą frazę. Pati niekad tokio palyginimo nebuvau sugalvojusi. Bet bus naudingas biggrin.gif

QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 07 01, 23:00)
taip kad reikia nenusipiginti ir priversti suvokti, kad moka ne tik uz ranku darba bet ir uz ideta sirdi  wub.gif

Nusipiginti tikrai nereikia, nes tai yra darbas ir ganėtinai sudėtingas (be to, jei rimtai kalbant, tai net iš tų, kuriuos dirbančios pastoviai gali ir profesinių ligų įsigyti). Bet visgi manau, kad apie širdį čia tikrai ne vieta kalbėti. Tikrai ne kiekvienai klientei svarbu, kiek tu ten tos širdies įdėsi...

Atsiprašau už OT
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 01, 16:40)
O iš kokių neri ir kaip sekasi?

siuliukai mano va tokie:
user posted image
"summer" stori, o "Maxi" ploni.
sekasi nerti gerai, is tiesu labai buvau isigandus kai pasakei, kad labai tempia nerini zemyn doh.gif bet mano irgi sunkokas nerinys, nes tie "summer" stori ir sunkus, bet nieko, lyg ir nesitempia taip ziauriai. va kaip atrodo ax.gif (sorry foto telefonu, tai spalvu nelabai liko lotuliukas.gif bet vaizdas daugiau maziau aiskus )
user posted imageuser posted image
o tau kaip sekasi?pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 02 liepos 2008 - 08:57
QUOTE(dovyda @ 2008 07 02, 09:52)
siuliukai mano va tokie:
user posted image
sekasi nerti gerai, is tiesu labai buvau isigandus kai pasakei, kad labai tempia nerini zemyn doh.gif bet mano irgi sunkokas nerinys, nes tie "summer" stori ir sunkus, bet nieko, lyg ir nesitempia taip ziauriai. va kaip atrodo ax.gif (sorry foto telefonu, tai spalvu nelabai liko lotuliukas.gif bet vaizdas daugiau maziau aiskus )
o tau kaip sekasi?pasirodyk  mirksiukas.gif

Man patinka kaip tau gaunasi, na ir aš savo vis tik neriu, žiūrėsim kas gausis gale, aš mezgu su vienais siūlais
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 07 02, 09:52)
siuliukai mano va tokie:
user posted image
o tau kaip sekasi?pasirodyk  mirksiukas.gif

Dovyda, labai gražiai tau gaunasi - puikiai atrodo plonų-storų siuliukų derinys thumbup.gif
Ingriduska, o kurioj stadijoj dabar tavo suknelė? Gal jau iki pažastų daėjai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 02 liepos 2008 - 09:31
QUOTE(angulyte @ 2008 07 02, 10:30)
Dovyda, labai gražiai tau gaunasi - puikiai atrodo plonų-storų siuliukų derinys  thumbup.gif
Ingriduska, o kurioj stadijoj dabar tavo suknelė? Gal jau iki pažastų daėjai?  mirksiukas.gif

darau trikampį priekį
Atsakyti