Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(La Perla @ 2008 06 30, 07:28)
zinok, nepatikesi bet cia musu kaime Alytuj, as pati issiziojau  lotuliukas.gif

jei kaina ikandama - gal man nert neteks lotuliukas.gif, rezervuosi ja man....juokauju, bet kilo tokia mintele...
Atsakyti
noriu paklaust tu, kurios jau junge is gelyciu sukneles: gal galit imest nuoroda, kaip sujungt blush2.gif nu vat ner neisivaizduoju. neriu va tokias gelytes, labai smagiai neriasi thumbup.gif ale jauciu kaip smagiai man jos jungsis g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 29, 20:38)
Fantastiška suknelė. Labai schemutės norėčiau  ax.gif O tu ją kaip nors platinai, ar viskas tiesiai eina, kiek per klubus, tiek per juosmenį?

Kai grįšiu į UK nuskanuosiu ir įdėsiu. Bet grįžtam tik liepos 10, jei viskas gerai.
Primink vėliau man per AŽ, dėl schemos, nes galiu pamiršt. O gal kas užmatys žurnale, nes buvo lietuviškam mezgimo žurnale, tik nepamenu kokiam g.gif

QUOTE(basom_per_lietu @ 2008 06 30, 12:07)
Akivaizdu tai, kad rinkoje parduodamos tikra nera ranku darbas, o tai musa verte bent kokius 10 kartu smile.gif

Man negera pasidaro, kai pamatau kainas nėrinių, ypatingai UK, nežinau ten rankų darbas ar ne tos štampofkės, kur eina per visas parduotuves, bet užmačiau kad megztukas kainuoja 15 svarų unsure.gif bet čia ne kokiuose next, o didelėse parduotuvėse. Dingsta noras nerti kai pamatai tokią kainą doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 30, 17:50)
noriu paklaust tu, kurios jau junge is gelyciu sukneles: gal galit imest nuoroda, kaip sujungt  blush2.gif nu vat ner neisivaizduoju. neriu va tokias gelytes, labai smagiai neriasi  thumbup.gif ale jauciu kaip smagiai man jos jungsis  g.gif

user posted image

Junk iš karto, nes po to bus juodas darbas unsure.gif Aš anksčiau nenerdavau iš gabaliukų, nes bijodavau sujungimo, bet po to išmokau iškart jungt, tai super thumbup.gif
Tik jau būdo jokio neparodysiu, nes visos nuorodos namų kompiuteryje doh.gif o jungiu paskutinę eilę, dažniausiai schemose būna parodyta kaip jungt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 30, 18:50)
noriu paklaust tu, kurios jau junge is gelyciu sukneles: gal galit imest nuoroda, kaip sujungt  blush2.gif nu vat ner neisivaizduoju. neriu va tokias gelytes, labai smagiai neriasi  thumbup.gif ale jauciu kaip smagiai man jos jungsis  g.gif

as asmeniskai nieko dar neesu jungus, man irgi atrodo sunkus darbas bet radau pora schemuciu, gal pades
user posted image
user posted image
sekmes
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 29, 17:25)
pagaliau baigta  thumbup.gif
ale i ilgi tai nelabai man ziuris jei taip arciau keliu, nu tai ir palikau tokia, kelias eilutes daneriau  blush2.gif
bus pliazine tokia  rolleyes.gif
user posted image

thumbup.gif labai daili suknele
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 30, 19:50)

Aš irgi jugiu iš karto. Dažniausiai baigus gėlytę, reikia nunert pynutę tikio ilgio, kiek iki viduriuko ir ją ineriant paslėpti. Dabar va tokį darbuką darau:

Čia PVZ iš rusaičių forumo

user posted image

Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 07 01, 00:50)
Aš irgi jugiu iš karto. Dažniausiai baigus gėlytę, reikia nunert pynutę tikio ilgio, kiek iki viduriuko ir ją ineriant paslėpti. Dabar va tokį darbuką darau:

Čia PVZ iš rusaičių forumo

user posted image

aš tą patį neriu tik jungiu truputy kitaip, sukabintos paskutinėj eilėj tik pačios viršūnėlės
user posted image
user posted image
tik su telefonu fotkinta tai ryškiosios citrinos spalvos nė nematyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 01 liepos 2008 - 08:52
Bet tada aukoji siūlą- karpai jį. Čia ta idėja, kad siūlą sveiką išsaugot smile.gif
Tik keičiau pagal save-neriu vien iš gėlyčių, tai tokiu būdu galima dvi eiles nunert. Paskui siūlas jai vidury nėrinio lieka. Antros eilės gėlytės dėstosi šachmatais- iškilimai jungiasi tarpe dviejų gėlyčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 07 01, 10:57)
Bet tada aukoji siūlą- karpai jį. Čia ta idėja, kad siūlą sveiką išsaugot smile.gif
Tik keičiau pagal save-neriu vien iš gėlyčių, tai tokiu būdu galima dvi eiles nunert. Paskui siūlas jai vidury nėrinio lieka. Antros eilės gėlytės dėstosi šachmatais- iškilimai jungiasi tarpe dviejų gėlyčių smile.gif

na aš tik savo variantą parodžiau. o kiek prisimenu tai neriant su tom tarpinėm juostom tai irgi du variantai buvo ar ne? regis vienas variantas apnėrimo užpildo tarpą tarp gėlyčių o kitas ne.
bus labai įdomu pamatyti kaip atrodo darbelis vien tik iš gėlyčių jei neri
Atsakyti
sveikos, tai va, informuoju: tos, kurios nerete ta auksine suknute sutaupete po 500 litu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 07 01, 15:16)
sveikos, tai va, informuoju: tos, kurios nerete ta auksine suknute sutaupete po 500 litu  tongue.gif

Neblogai. bigsmile.gif O jeigu kuri paprašytų tiek už jos nunėrimą, tai turbūt būtų apšaukta brangininke. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 07 01, 15:16)
sveikos, tai va, informuoju: tos, kurios nerete ta auksine suknute sutaupete po 500 litu  tongue.gif

Pirmiausia ačiū, kad nuejai ir susižinojai. Kaina man tai labai didelė, o tai reiškia ,kad sutaupau 430 lt, nes siūlai kainavo 70 lt. Ochooooo
Atsakyti