Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

La Perla, išduok, kuri čia parduotuvė, bėgsim visos pažiūrėt, gal kokių idėjų nusižiūrėję "kūrybos" pavarysim biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Vaidullka,2008 06 28, 19:14]
4u.gif
mano nerta suknelė, kaip ir daugeliui - rezultatas man nelabai ax.gif Ir dar poza doh.gif Vaipiaus ir nutraukė doh.gif

Biškį iškirpau,gal geriau matysis suknelė, o ne krūmai doh.gif

user posted image

Fantastiška suknelė. Labai schemutės norėčiau ax.gif O tu ją kaip nors platinai, ar viskas tiesiai eina, kiek per klubus, tiek per juosmenį?
Atsakyti
Vaidullka isties fantastine suknele thumbup.gif thumbup.gif ,o mazosios princeses dar nerealiasne wub.gif wub.gif
(*coliukeee* thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 06 29, 21:18)
La Perla, išduok, kuri čia parduotuvė, bėgsim visos pažiūrėt, gal kokių idėjų nusižiūrėję "kūrybos" pavarysim biggrin.gif

zinok, nepatikesi bet cia musu kaime Alytuj, as pati issiziojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 06 30, 08:28)
zinok, nepatikesi bet cia musu kaime Alytuj, as pati issiziojau  lotuliukas.gif

blink.gif neblogas kaimas, jei tokias sukneles vezasi thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaidulka ir coliuke, gražios dailios ir orginalios suknios.
Smagiai atrodot su jomis:))
Vertos viso darbo ir triūso:)

NA kaip man cekava kiek kainuoja tokia suknia, kadangi pati neriu. Jei daug tai maivytis galėsiu kokią brangią turiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 30, 10:24)
NA kaip man cekava kiek kainuoja tokia suknia, kadangi pati neriu. Jei daug tai maivytis galėsiu kokią brangią turiu tongue.gif

zinai man atrodo, kad jos visos "brangios", nes tai paciu darbas su meile ir siluma wub.gif beje, antros tokios nieks netures blush2.gif reik tiketis rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 30, 10:26)
zinai man atrodo, kad jos visos "brangios", nes tai paciu darbas su meile ir siluma  wub.gif beje, antros tokios nieks netures  blush2.gif reik tiketis  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Tai taip brangios, bet įdomu kaip vertinamos rinkoje,nes tas Brangumas, labai relityvi sąvoka.Mums jos brangios, nes žinom kiek darbo, kiek ardymo,kiek siūlų, kokių ir už kiek sudėjom, o tos kur pačios nemezga jos gi nė nenumano kiek visa tai kainuoja,užtat įdomu kokia kaina yra pateikiama:)
Atsakyti
Akivaizdu tai, kad rinkoje parduodamos tikra nera ranku darbas, o tai musa verte bent kokius 10 kartu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal gaetumete pagelbeti? zinau kad tikrai azkur buvo kalbeta apie sita suknute, kazkurioj senesnej temoj, bet va dbr siuriu viska is eiles ir nieko nerandu sad.gif o labai jos noriu blush2.gif gal galetumet pagelbet jei kas turei schemute ir suselpt? bigsmile.gif ir kaip reiktu ja nerti?nuo apykakles? ar sukneles nuo apacios neriasi? as tik bliuskute esu nusinerus paparsta, tai nelabai nusimanau smile.gif ar kokiom dalim neriasi ir tada jungiasi i viena? Labai nusiu dekinga, aciu is anskto smile.gif
va suknute, vos nepamirsau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Vampire, va cia rusaites ja neria.. 4u.gif
http://club.osinka.r...pic.php?t=28638
Atsakyti
oj kaip aciu smile.gif paziuresiu, ar labai sunkiai ten neriasi...Kaip manot, ar visai pradedanciai nerejai nebus persunki tokia uzduotis? smile.gif
Atsakyti