La Perla, išduok, kuri čia parduotuvė, bėgsim visos pažiūrėt, gal kokių idėjų nusižiūrėję "kūrybos" pavarysim
[quote=Vaidullka,2008 06 28, 19:14]
mano nerta suknelė, kaip ir daugeliui - rezultatas man nelabai Ir dar poza Vaipiaus ir nutraukė
Biškį iškirpau,gal geriau matysis suknelė, o ne krūmai
Fantastiška suknelė. Labai schemutės norėčiau O tu ją kaip nors platinai, ar viskas tiesiai eina, kiek per klubus, tiek per juosmenį?
mano nerta suknelė, kaip ir daugeliui - rezultatas man nelabai Ir dar poza Vaipiaus ir nutraukė
Biškį iškirpau,gal geriau matysis suknelė, o ne krūmai
Fantastiška suknelė. Labai schemutės norėčiau O tu ją kaip nors platinai, ar viskas tiesiai eina, kiek per klubus, tiek per juosmenį?
Vaidullka isties fantastine suknele ,o mazosios princeses dar nerealiasne
(*coliukeee*
(*coliukeee*
QUOTE(eya @ 2008 06 29, 21:18)
La Perla, išduok, kuri čia parduotuvė, bėgsim visos pažiūrėt, gal kokių idėjų nusižiūrėję "kūrybos" pavarysim
zinok, nepatikesi bet cia musu kaime Alytuj, as pati issiziojau
QUOTE(La Perla @ 2008 06 30, 08:28)
zinok, nepatikesi bet cia musu kaime Alytuj, as pati issiziojau
neblogas kaimas, jei tokias sukneles vezasi
Vaidulka ir coliuke, gražios dailios ir orginalios suknios.
Smagiai atrodot su jomis:))
Vertos viso darbo ir triūso:)
NA kaip man cekava kiek kainuoja tokia suknia, kadangi pati neriu. Jei daug tai maivytis galėsiu kokią brangią turiu
Smagiai atrodot su jomis:))
Vertos viso darbo ir triūso:)
NA kaip man cekava kiek kainuoja tokia suknia, kadangi pati neriu. Jei daug tai maivytis galėsiu kokią brangią turiu
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 30, 10:24)
zinai man atrodo, kad jos visos "brangios", nes tai paciu darbas su meile ir siluma beje, antros tokios nieks netures reik tiketis
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 30, 10:26)
zinai man atrodo, kad jos visos "brangios", nes tai paciu darbas su meile ir siluma beje, antros tokios nieks netures reik tiketis
Tai taip brangios, bet įdomu kaip vertinamos rinkoje,nes tas Brangumas, labai relityvi sąvoka.Mums jos brangios, nes žinom kiek darbo, kiek ardymo,kiek siūlų, kokių ir už kiek sudėjom, o tos kur pačios nemezga jos gi nė nenumano kiek visa tai kainuoja,užtat įdomu kokia kaina yra pateikiama:)
Sveikos merginos, gal gaetumete pagelbeti? zinau kad tikrai azkur buvo kalbeta apie sita suknute, kazkurioj senesnej temoj, bet va dbr siuriu viska is eiles ir nieko nerandu o labai jos noriu gal galetumet pagelbet jei kas turei schemute ir suselpt? ir kaip reiktu ja nerti?nuo apykakles? ar sukneles nuo apacios neriasi? as tik bliuskute esu nusinerus paparsta, tai nelabai nusimanau ar kokiom dalim neriasi ir tada jungiasi i viena? Labai nusiu dekinga, aciu is anskto
va suknute, vos nepamirsau
va suknute, vos nepamirsau
Vampire, va cia rusaites ja neria..
http://club.osinka.r...pic.php?t=28638
http://club.osinka.r...pic.php?t=28638
oj kaip aciu paziuresiu, ar labai sunkiai ten neriasi...Kaip manot, ar visai pradedanciai nerejai nebus persunki tokia uzduotis?