Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(janike1 @ 2008 06 28, 22:26)
Vaidullka,labai sauni suknute ir tau labai tinka clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
O kiek maxiuku sunerei ax.gif

tiksliai nepamenu, bet lyg 4 g.gif

Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 29, 10:12)

ačiū, bo gink die nebūč susiprotėjusi ten ieškoti, ieškočiau mezginiuos ir nerasčiau blush2.gif
labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 29 birželio 2008 - 11:39
pagaliau baigta thumbup.gif
ale i ilgi tai nelabai man ziuris jei taip arciau keliu, nu tai ir palikau tokia, kelias eilutes daneriau blush2.gif
bus pliazine tokia rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif sveikutes bigsmile.gif
simta metu pas jus nebebuvau, sturmavau mokslo aukstumas, o siandien isivaizduojat ejau su mazium pasivaiksciot ir ziuriu: vienos parduotuves vitrinoj kabo sitos suknutes, cia paemiau bielros megzta bet ten kabo originalas, net idomu kiek kainuoja, gaila siandien nedirbo..
user posted image

Atsakyti
Geras! Ir man įdomu pasidarė..., na teks tau LaPerla dar kartelį praeiti pro tą parduotuvę...
Beje, užbaigiau dar vieną suknelę, bet reikia pasuklelę susitvarkyti ir ateisiu pasirodyti...
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 29, 17:25)
pagaliau baigta  thumbup.gif
ale i ilgi tai nelabai man ziuris jei taip arciau keliu, nu tai ir palikau tokia, kelias eilutes daneriau  blush2.gif
bus pliazine tokia  rolleyes.gif
user posted image

mmm
grazu
prie juros pats tas as ir galvoju ka nors tokio nusinert (maza ka as galvoju reik pabaigt pirma ka pradejus blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 29, 17:30)
Geras! Ir man įdomu pasidarė..., na teks tau LaPerla dar kartelį praeiti pro tą parduotuvę...
Beje, užbaigiau dar vieną suknelę, bet reikia pasuklelę susitvarkyti ir ateisiu pasirodyti...

bandyisiu butinai ryt nukeliau t:)
lauksim lauksim pasirodant ax.gif

ir is viso vcia jau tiek groooziu pamaciau bigsmile.gif atsilikus visai, tai dabar: skiriu pagyrimus visoms visoms idejusioms cia savo darbelius: visi jie vienas uz kita grazesni wub.gif
as gal kita savaite atkeliausiu pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 29, 17:25)
ale i ilgi tai nelabai man ziuris jei taip arciau keliu, nu tai ir palikau tokia, kelias eilutes daneriau  blush2.gif
user posted image

Coliukeee- labai fainuoliška, nepriekaitinga suknutė thumbup.gif
La perla - ale ir man kaip smalsu pasidarė kiek tokia sukniukė kainuoja mirksiukas.gif Tai kai sužinosi garsiai rėk, kad išgirstume čia mes visos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 29, 16:25)

Labai labai fainutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 06 28, 20:14)
4u.gif
mano nerta suknelė, kaip ir daugeliui - rezultatas man nelabai  ax.gif Ir dar poza  doh.gif Vaipiaus ir nutraukė  doh.gif

gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 29, 18:25)

irgi gražu. Regis tokia paprastutė... bet tikrai ne prasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 06 29, 17:43)
La perla - ale ir man kaip smalsu pasidarė kiek tokia sukniukė kainuoja  mirksiukas.gif  Tai kai sužinosi garsiai rėk, kad išgirstume čia mes visos  lotuliukas.gif

aha, reksiu, ten tos parduotuves iskaba skelbia jog veza drabuzius uzsakytus is katalogu. beje kiek maciau per stikla ten viena eile nerta medvilniniu siulu, o kita kazkokiu silkiniu. labai graziai ziurisi. o rastas irgi visai paprastutis: trikampiukais is stulpeliu su uzmetimu.
as dabar kaip tik neriau tokiu rasteliu suknute tik mano stulpeliai su dviem uzmetimais, o virsutine dalis tokia pat wink.gif
Atsakyti
Coliukeee,labai grazu thumbup.gif
Atsakyti