Aciu visoms uz pagyras.
Labai pergyvenau sia suknele nerdama, nes dariau ne sau, o klientei, ir norejau, kaip geriau ir graziau.
Neriau gelytes gal savaite. O pats "idomumas" prasidejo tik nunerus gelytes
Suknele "lipinau" apie 5dienas. Visos Jonines praejo prie sukneles.
Siulai Maxi. Vieni plonesni pagrindui, o kiti storesni - gelem.
Virsus ir apacia apnerti rausvais siuliukais, kurie buvo pirkti sveriami, ir zinau, kad italiski
QUOTE(hakura @ 2008 06 24, 21:04)
Patarimai tai labai teisingi. As biski kitaip darau, nes jungiant nusivingiuoju . as pasidariau iskarpa, bet iki siol nepataikiau, kaip buvau nusipiesus Tai va, neriu as is kart is 2 kamuoliuku, is vieno neriu detales, kokiu manau tuokart reikia, o is kito jungiu. Nezinau kaip seksis isliemenuot
Na, kol dar neišardžiau schemą su burbulais nupiešei? kur koks turi būti? ar nusipiešiau tik iškarpą...
Papildyta:
Ristina - gražu
Katuks nu suknyte labai labai graziai atrodo Ir ant figuros puikiai O kas cia tokie blizgantys siuliukai
QUOTE(janike1 @ 2008 06 26, 19:03)
Katuks nu suknyte labai labai graziai atrodo Ir ant figuros puikiai O kas cia tokie blizgantys siuliukai
Turkiški Maxi "Metallic", įdėtas toks blizgantis siūliukas. kai pamačiau tas "garstyčias" iš kart įsimylėjau
Ačiū už gerus žodžius
cia tokio tipo, ane??? nuziurinejau jau kelis kartus
Labai faini siulai reiketu isbandyti tokius Vienas klausimelis nusineriau bliuskute is maxiuku, isskalbiau ir vis tiek toks kietokas nerinys Kaip suminkstinti? Nemaloni ant kuno tokia siurksti Gal kokio minkstiklio .......
QUOTE(Ristina @ 2008 06 25, 20:13)
Ir as dar prisidedu prie tu pagiru tikrai fantastine suknele, o kiek cia darbo,koks kruopstumas super
Ristina, Katuks nuostabios sukneles!! viena uz kita grazesnes ir tokios su savu cinkeliu saunuoles!
del to, kad baigtas darbas nebe taip jau ir dziugina, tai manau, cia visoms taip jau yra mano vyriskis sako, kad man turbut pats procesas malonesnis uz rezultata cia kaip lenktynes arba kolekcionavimas - svarbu siulus sukabliuoti
del to, kad baigtas darbas nebe taip jau ir dziugina, tai manau, cia visoms taip jau yra mano vyriskis sako, kad man turbut pats procesas malonesnis uz rezultata cia kaip lenktynes arba kolekcionavimas - svarbu siulus sukabliuoti
na va ,sveikos,atėjau paguodos ir patarimo.
Neriu suknelę ,kurią jau nėrė Angulytė ir Bielra:)
Na ar siūlai čia kalti, bet nunėriau sijono dalį, gaunasi grobas, tysalas, sardelė, jis ištįsta ir apsitempia, labai storina.
Gaunasi ne tai ko tikėjausi ir ką pas merginas mačiau.
Bielra ir Angulyte ką jūs tuo reikalu manote?
http://public.fotki..../p10808443.html
Na ar siūlai čia kalti, bet nunėriau sijono dalį, gaunasi grobas, tysalas, sardelė, jis ištįsta ir apsitempia, labai storina.
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 27, 08:42)
na va ,sveikos,atėjau paguodos ir patarimo.
Na manau, kad apacia per siaura... Reikejo daryti truputi laisvesne, o nuo tos vietos kur dabar uzbaigiai - pradet siaurint.., tada ne taip apgula klubus ir graziau krenta... Nereikia bijoti to laisvumo apacioje, as irgi maniau, kad reiks ardyti, nes apacia atrode labai laisva, bet kai susiaurinau, tai gavosi manau visai gerai...
QUOTE(bielra @ 2008 06 27, 10:33)
Na manau, kad apacia per siaura... Reikejo daryti truputi laisvesne, o nuo tos vietos kur dabar uzbaigiai - pradet siaurint.., tada ne taip apgula klubus ir graziau krenta... Nereikia bijoti to laisvumo apacioje, as irgi maniau, kad reiks ardyti, nes apacia atrode labai laisva, bet kai susiaurinau, tai gavosi manau visai gerai...
Apačią padariau pakankamai platoką, bet kai pakeli mezginį ,už kur dabar neriu apačia nutyso:(
Nes su sese neriam ji neria iš maxi, jie tokie su forma, tai jos dar siauresnė, bet pakelus nenutįsta ir kitaip atrodo.
Tai Bielra man dabar siaurinti ją????
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 27, 10:43)
Apačią padariau pakankamai platoką, bet kai pakeli mezginį ,už kur dabar neriu apačia nutyso:(
Nes su sese neriam ji neria iš maxi, jie tokie su forma, tai jos dar siauresnė, bet pakelus nenutįsta ir kitaip atrodo.
Savo rutulinę aš irgi nėriau iš panašių kaip tavo. Kol nepasimatavau, maniau, kad bus trumpa ir reikės primezginėt. O kai apsirengiau, patįso ir pasirodė pats tas. Tįsta šitie siūliukai.