Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(dovyda @ 2008 06 24, 12:04)
Vjeiiiiiiii thumbup.gif na Zinule, cia tai bent!  wub.gif kiek darbo!!!!!

niu merguzeles, darau isvada, profesionalejam drinks_cheers.gif

o cia pasnibzdomis  biggrin.gif labai labai LABAI dailios jusu mazosios suknelytes, bet yra temele vaikams apie kriksto or komunijos rubelius, ten butu naudingiau jas sudeti, o numezge-nunere mums tik snypstelkit, tikrai nuleksim ten pasigrozeti ir pasidziaugti jusu kurineliais mirksiukas.gif atsiprasau, kad esu tokia vat bjauri blush2.gif

yra tokia temele blush2.gif labai nepykit,kad cia pasirodem mirksiukas.gif
Atsakyti
OHO bigsmile.gif nebuvau uzsukusi vos kelias dienelias,o jau sitiek grozybiu prinerusios auksarankes. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Daznai cia uzsuku,pasigrozeti blush2.gif visu darbeliai begalo grazus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 06 24, 20:42)
yra tokia temele  blush2.gif labai nepykit,kad cia pasirodem  mirksiukas.gif

nepykstam tikrai nea mirksiukas.gif labai jau grazus tie mazi sukniukai, bet temele tai mat skirta didelems suknioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
bielra
KAIP SUKNIA????
Jaučiu ,kad užbaigiai per šitiek išeiginių?
O aš tik truputį panėriau, tai pafotkins gal vakare vyriukas, sukelsiu parodyti kas gaunasi. Man nelabai ramu, gaunasi sunkus nėrinys, ir tada pakėlus jį visas svoris ją susiaurina ir ištempia į ilgį. Suknios dar nėra ,o jau nervų dėl jos kiek nori:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 25, 12:24)
bielra
KAIP SUKNIA????
O aš tik truputį panėriau, tai pafotkins gal vakare vyriukas, sukelsiu parodyti kas gaunasi. Man nelabai ramu, gaunasi sunkus nėrinys, ir tada pakėlus jį visas svoris ją susiaurina ir ištempia į ilgį. Suknios dar nėra ,o jau nervų dėl jos kiek nori:)

tai apsirengus turetu but gerai, pagal figura apguls ir nesitemps zemyn (cia as taip ismasciau nezinau ar logiska)
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 25, 12:59)
tai apsirengus turetu but gerai, pagal figura apguls ir nesitemps zemyn (cia as taip ismasciau nezinau ar logiska)

drinks_cheers.gif Logiška lotuliukas.gif Manoi suknelė irgi svorio turi, bet užsidėjus viskas thumbup.gif
Atsakyti
Ryt pasirodysiu kiek yra jos tiek, bet pasakysit ar gerai, ar ardyti:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 25, 11:24)
bielra
KAIP SUKNIA????

Suknia dar nebaigta, bet tikiuosi šią savaitę pabaigti.. Liko "krūtinėlė" lotuliukas.gif ir rankovių galvutės..
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 25, 13:43)
Suknia dar nebaigta, bet tikiuosi šią savaitę pabaigti.. Liko "krūtinėlė"  lotuliukas.gif  ir rankovių galvutės..

Tai labai labai mažai, myzeris, laukiu tavo grožio:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 25, 12:48)
Tai labai labai mažai, myzeris, laukiu tavo grožio:)

Tai kad man jinai jau nebe tokia ir graži pasidarė... Man visą laiką taip būna.., kol pabaigiu, tai atsiranda visokių kabliukų tada.., kažkokia priekabi pasidarau tada.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 25, 13:55)
Tai kad man jinai jau nebe tokia ir graži pasidarė... Man visą laiką taip būna.., kol pabaigiu, tai atsiranda visokių kabliukų tada.., kažkokia priekabi pasidarau tada..  verysad.gif

Man tai nuolat taip būna, bet maniau, kad tik man, nes ir šita kurią neriu jau nervuoja, tysalas......Kitaip maniau atrodys:)
Sijono irgi dar nė karto neužsivilkau:)
O vat dabar ,AČIŪ Dievui< radau pasuknelę, tai gal nešiosiu:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 25, 13:58)
Man tai nuolat taip būna, bet maniau, kad tik man, nes ir šita kurią neriu jau nervuoja, tysalas......Kitaip maniau atrodys:)
Sijono irgi dar nė karto neužsivilkau:)
O vat dabar ,AČIŪ Dievui< radau pasuknelę, tai gal nešiosiu:)

va va.... ir kodel taip buna... unsure.gif g.gif
neri neri, mezgi mezgi - nekantriai lauki, kol galesi pamatyt visa vaizda - o kai jau ateina laikas vilktis savo issvajotaji rubeli - bac........... ir neber to lauktojo dziaugsmo... unsure.gif ir ten atrodo negerai, i ten... g.gif

kazi kaip pavadint sita busena? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 25 birželio 2008 - 13:07