Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(zinulė @ 2008 06 23, 19:07)
na va, mano dar ne visai baigta rutulinė, reikia sutvarkyti, aplyginti kraštus ir t.t.

user posted image

oba na bigsmile.gif , super vaizdas thumbup.gif clap_1.gif Tu biski didesniais rutuliais nerei, as smulkinuos labiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 06 23, 18:26)
sveikutes,pasirodom su suknele pirmajai komunijai

Suknelė labai graži wub.gif Labai dailus darbelis

QUOTE(zinulė @ 2008 06 23, 19:07)
na va, mano dar ne visai baigta rutulinė, reikia sutvarkyti, aplyginti kraštus ir t.t.

Šaunu 4u.gif Reikėjo ir mažiuką i foto sesiją isisleisti biggrin.gif Aš tą suknelę žiūrinėjau nusinerti, bet man ji labai sudėtingai atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 23 birželio 2008 - 19:52
QUOTE(zinulė @ 2008 06 23, 20:07)

user posted image

Nu nerealu tiesiog thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif , koks grožis karsta.gif karsta.gif .
Bet fonas, už durų koks širdį spaudžiantis.
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 06 23, 20:53)
Nu nerealu tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  , koks grožis karsta.gif  karsta.gif .
Bet fonas, už durų koks širdį spaudžiantis.

Fonas už durų būtų mielai už siūlo patraukęs ir darbo dalį nuardęs lotuliukas.gif Mezgimas ir kompiuteris- patys didžiausi mamos grobikai ir juos reikia naikinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
*zuikulis*
zinulė

Jūsų suknelės laaaaabai gražios thumbup.gif
Suknelę iš ratų esu nėrusi ir tikrai žinau,kad tai nėra taip jau labai paprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 06 23, 19:26)
sveikutes,pasirodom su suknele pirmajai komunijai user posted image
jus tikros saunuoles,kokios grazios jusu sukneles,gal galetumet ka patart noreciau sau suknele nusinert,tik nesugalvoju kokia  g.gif

Tik dabar pamačiau šitą grožį doh.gif thumbup.gif thumbup.gif (ir suknelę ir mergaitę). Tik pamatau "ananasus" ir rankos dreba kaip noriu wub.gif . Labai gražu thumbup.gif . Man kantrybės neužteko ilgo ananasinio sijono nusinert, o apie suknelę tik svajot galiu verysad.gif .Šaunu, kada mamos dukrom sukneles gamina bigsmile.gif .
Atsakyti
*zuikulis* puiki suknelė. Jau laukiu, kol mano pupa užaugs iki pirmosios komunijos, noriu puošti.
zinule daug darbo, labai gražu.
Viliuteee eilinį kartą pribloškei savo suknelių grožiu
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 06 23, 21:07)

user posted image

waaaaawwww wub.gif
Ačiū už atsakymus biggrin.gif darysim išvadas.
Hakura - aš irgi smulkesniais motyvais.
Motyvas biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 06 24, 11:31)
waaaaawwww  wub.gif
Ačiū už atsakymus biggrin.gif darysim išvadas.
Hakura - aš irgi smulkesniais motyvais.
Motyvas  biggrin.gif user posted image

zinule labai faina suknele,as ir tokios noreciau,bet man ji labai sudetinga ir atrodo g.gif
Atsakyti
Vjeiiiiiiii thumbup.gif na Zinule, cia tai bent! wub.gif kiek darbo!!!!!

niu merguzeles, darau isvada, profesionalejam drinks_cheers.gif

o cia pasnibzdomis biggrin.gif labai labai LABAI dailios jusu mazosios suknelytes, bet yra temele vaikams apie kriksto or komunijos rubelius, ten butu naudingiau jas sudeti, o numezge-nunere mums tik snypstelkit, tikrai nuleksim ten pasigrozeti ir pasidziaugti jusu kurineliais mirksiukas.gif atsiprasau, kad esu tokia vat bjauri blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 24 birželio 2008 - 10:11
Ačiū už gerus žodžius. 4u.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif Kažkaip greitai aš ją nunėriau. Čia ne MAXI, gerokai storesni, tai gal dėl to greičiau ėjosi. Sumezgiau 400 g, 1600 m. Na dar liko truputis, bus apdailai.O likęs penktas kamuoliukas bus bolero.
Kas ners, tai toks pastebėjimas, kad sunkiausia dalis- sujungti. Teko kelis rutulius ardyti, nuimti, nes sujungiant paaiškėja,kad toje vietoje jis netinka, nes labai iššoka į šalį. Na, nežinau, kaip čia tiksliai paaiškinti. doh.gif Be reikalo nepasidariau iškarpos, būtų paprasčiau buvę.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 06 24, 16:01)
Ačiū už gerus žodžius. 4u.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif Kažkaip greitai aš ją nunėriau. Čia ne MAXI, gerokai storesni, tai gal dėl to greičiau ėjosi. Sumezgiau 400 g, 1600 m. Na dar liko truputis, bus apdailai.O likęs penktas kamuoliukas bus bolero.
Kas ners, tai toks pastebėjimas, kad sunkiausia dalis- sujungti. Teko kelis rutulius ardyti, nuimti, nes sujungiant paaiškėja,kad toje vietoje jis netinka, nes labai iššoka į šalį. Na, nežinau, kaip čia tiksliai paaiškinti.  doh.gif Be reikalo nepasidariau iškarpos, būtų paprasčiau buvę.

Patarimai tai labai teisingi. As biski kitaip darau, nes jungiant nusivingiuoju rolleyes.gif . as pasidariau iskarpa, bet iki siol nepataikiau, kaip buvau nusipiesus doh.gif Tai va, neriu as is kart is 2 kamuoliuku, is vieno neriu detales, kokiu manau tuokart reikia, o is kito jungiu. Nezinau kaip seksis isliemenuot unsure.gif
Atsakyti