Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Čia mano pupos krikštynų suknutė. Nėr ko lygintis su Viliuteees suknele - debesėliu. Viliuteee šaunuolė!!!!!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 21, 19:48)
Čia mano pupos krikštynų suknutė. Nėr ko lygintis su Viliuteees suknele - debesėliu. Viliuteee šaunuolė!!!!!!!

Na nereikia ir savęs nuvertint mirksiukas.gif Labai graži suknelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 21, 20:48)
user posted image

Tikrai nėra ko savęs nuvertinti,gražu ir dailu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios mezgate rutulinę suknelę - HELP help.gif ką darote kad nesibanguotų? didesni rutuliai kažkodėl nori raitytis pakraščiukai g.gif: siūlai maxi, vašelis nr. 1,4 g.gif:
Atsakyti
sveikutės
jau rodžiausi prie vaikiškų rūbelių bet dar ir čia pasikartosiu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
lėlė mano tai ne kokia,iš palėpės ir reikalaujanti remonto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 06 23, 11:14)
Merginos, kurios mezgate rutulinę suknelę - HELP help.gif ką darote kad nesibanguotų? didesni rutuliai kažkodėl nori raitytis pakraščiukai g.gif: siūlai maxi, vašelis nr. 1,4 g.gif:

Aš tokiu atveju mezgiau rečiau stulpelių arba mažiau pynelės kilpų tarp stulpelių. Ardžiau kelis kartus. O dabar jau liko tik pabaigti, apdailinti ir galėsiu demonstruot. blush2.gif
Atsakyti
Viliuteee niu jau suknytė tai pasakiška wub.gif be galo graži good.gif
Atsakyti
Viliuteee grooozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 23 birželio 2008 - 15:26
sukneles tai pritrenkiancios biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 06 23, 10:14)

Zinule atsake, as irgi maziau mezgu stulpeliu ar pyneliu, jei rieciasi tai daugiau uzmetu smile.gif

QUOTE(zinulė @ 2008 06 23, 10:37)
Aš tokiu atveju mezgiau rečiau stulpelių arba mažiau pynelės kilpų tarp stulpelių. Ardžiau kelis kartus. O dabar jau liko tik pabaigti, apdailinti ir galėsiu demonstruot. blush2.gif

Nu spartuole, as dar prieki tik baigineju doh.gif Lauksim rezultato, nekantrauju pamatyt ax.gif As labai tikiuosi pasibaigt iki rugpjucio 9, bus pusbrolio vestuves, labai noretusi zmones nustebint rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes,pasirodom su suknele pirmajai komunijai user posted image
jus tikros saunuoles,kokios grazios jusu sukneles,gal galetumet ka patart noreciau sau suknele nusinert,tik nesugalvoju kokia g.gif
Atsakyti
na va, mano dar ne visai baigta rutulinė, reikia sutvarkyti, aplyginti kraštus ir t.t.

user posted image
Atsakyti