Čia mano pupos krikštynų suknutė. Nėr ko lygintis su Viliuteees suknele - debesėliu. Viliuteee šaunuolė!!!!!!!
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 21, 19:48)
Čia mano pupos krikštynų suknutė. Nėr ko lygintis su Viliuteees suknele - debesėliu. Viliuteee šaunuolė!!!!!!!
Na nereikia ir savęs nuvertint Labai graži suknelė
Merginos, kurios mezgate rutulinę suknelę - HELP ką darote kad nesibanguotų? didesni rutuliai kažkodėl nori raitytis pakraščiukai : siūlai maxi, vašelis nr. 1,4 :
QUOTE(Karusia @ 2008 06 23, 11:14)
Merginos, kurios mezgate rutulinę suknelę - HELP ką darote kad nesibanguotų? didesni rutuliai kažkodėl nori raitytis pakraščiukai : siūlai maxi, vašelis nr. 1,4 :
Aš tokiu atveju mezgiau rečiau stulpelių arba mažiau pynelės kilpų tarp stulpelių. Ardžiau kelis kartus. O dabar jau liko tik pabaigti, apdailinti ir galėsiu demonstruot.
Viliuteee niu jau suknytė tai pasakiška be galo graži
Viliuteee grooozis
sukneles tai pritrenkiancios
QUOTE(Karusia @ 2008 06 23, 10:14)
Zinule atsake, as irgi maziau mezgu stulpeliu ar pyneliu, jei rieciasi tai daugiau uzmetu
QUOTE(zinulė @ 2008 06 23, 10:37)
Aš tokiu atveju mezgiau rečiau stulpelių arba mažiau pynelės kilpų tarp stulpelių. Ardžiau kelis kartus. O dabar jau liko tik pabaigti, apdailinti ir galėsiu demonstruot.
Nu spartuole, as dar prieki tik baigineju Lauksim rezultato, nekantrauju pamatyt As labai tikiuosi pasibaigt iki rugpjucio 9, bus pusbrolio vestuves, labai noretusi zmones nustebint
na va, mano dar ne visai baigta rutulinė, reikia sutvarkyti, aplyginti kraštus ir t.t.