Viliuteee,tavo suknute nepaprastai grazi Visas komplektelis labai labai grazus Nezinau ,as pritrukau zodziu,dar vis apziurineju Kaip puikiai tau sekasi su tai virbalais darbuotis
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 19, 18:27)
sveikutės
aš kaip ta gervė gyrūnė vėl rodausi,ir dabar jau pati giriuos,(jūs mane pagadinot visai),na bet negaliu nesigirti,nes labai man ta suknutė patinka,gal dėl to ,kad tai pirmas mano darbas krikštynoms ir aplamai pirma suknutė mažai mergytei.
aš kaip ta gervė gyrūnė vėl rodausi,ir dabar jau pati giriuos,(jūs mane pagadinot visai),na bet negaliu nesigirti,nes labai man ta suknutė patinka,gal dėl to ,kad tai pirmas mano darbas krikštynoms ir aplamai pirma suknutė mažai mergytei.
Trūksta žodžiu, jau tooooooooooks grožis
Viliuteee - pasakiško grožio komplektėlis Toks lengvas..., toks minkštas..., toks purus...., na toks...., kurį nori pasglostyti, prie kurio norisi žandą priklausti.... SUPER
Viliuteee sis tavo darbelis man kaip is pasakos atskriejes
QUOTE(dorin @ 2008 06 19, 20:46)
Graziai gaunasi, o is kokiu cia siuliuku neri?
cia Maxi storesni, pirkti casa lana. kalbejom anksciau apie maxi vokiskus ir turkiskus, mano pasirodo italiski. 100proc medvilne, bet tokio lyg blizgumo is saves turi.
Viliuteee be zodziu, net patapt maza mergyte uzsimanai toki grozi pamacius...itariu uzsakovai irgi apake lieka nuo tokiu darbeliu.
QUOTE(Akire3 @ 2008 06 20, 00:25)
cia Maxi storesni, pirkti casa lana. kalbejom anksciau apie maxi vokiskus ir turkiskus, mano pasirodo italiski. 100proc medvilne, bet tokio lyg blizgumo is saves turi.
Viliuteee be zodziu, net patapt maza mergyte uzsimanai toki grozi pamacius...itariu uzsakovai irgi apake lieka nuo tokiu darbeliu.
as is tokiu pat sarafaniuka neriu dabar tik spalva mano balintos kavos
[quote=Viliuteee,2008 06 19, 19:27]
sveikutės
Suknutė mažai Fėjai, kokia svarbi šventė ir koks gražus rūbas....
Viliuteee, o tu gal esi Fėja, ir burtų lazdele mosuoji....Visgi manau, kad tai rankyčių tavo darbas, kad jos nenuilstų
sveikutės
Suknutė mažai Fėjai, kokia svarbi šventė ir koks gražus rūbas....
Viliuteee, o tu gal esi Fėja, ir burtų lazdele mosuoji....Visgi manau, kad tai rankyčių tavo darbas, kad jos nenuilstų
as rodau savo darbelio procesa ir klausiu patarimo: kokio ilgio turetu but tokia siaurute suknyte? man cia dar lyg ir truksta iki keliu manau bus taipogi negrazu...
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 20, 10:02)
as rodau savo darbelio procesa ir klausiu patarimo: kokio ilgio turetu but tokia siaurute suknyte? man cia dar lyg ir truksta iki keliu manau bus taipogi negrazu...
Tvo kojos gražios, o suknia mano skoniu būtų pati pačiausiaper 4 pirštus iki kelių,na per plaštaką maximum:)
SUknia beje, labai gražiai apgulusi:)
*coliukeee*, o man gražus ir toks ilgis...
Kadangi kojos gražios, o ir suknelė skirta vasarai, tai to ilgio tikrai užtenka..
Kadangi kojos gražios, o ir suknelė skirta vasarai, tai to ilgio tikrai užtenka..
ale tai su mazu vaiku kai iseisiu, tai ir vaizdas ne koks, reiks pasilenkt prie vezimo, ogi ziuriu kad negaliu
manau gera mintis delnas iki keliu... aciu...
manau gera mintis delnas iki keliu... aciu...
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 20, 09:02)
man tai irgi taip grazu, dar kokius 5 cm pailgint gali ir gana. va del praktiskumo tai sudetingiau. su miniaku negalima lenktis reik tupt prie vezimo
labai grazi sukne, jei gali imesk schema. aciu.