QUOTE(ingriduska @ 2008 06 19, 09:30)
Bielra
Pavarai, taigi jau turi suknią, nu be 5 minučių)
Neee aš dar tik sijono kokius 15 cm nunėriau, nes per kitus reikalus nepasiekia rankos nėrinio.
Be to taip nesineria, tie siūlai man tik vizualiai gražūs, bet nerti su jais tikrai šūdienė. Kimba prie pirštų išsitraukia išsipašioja, įsivaizduoji atradau kad čia reikia specialų manikiųrą darytis, kimba prie odelių. O ir šiaip man nepatinka kai nauji siųlai o mezgant vidury suraišioti, išsipešioję kaip kudlos:(
Pavarai, taigi jau turi suknią, nu be 5 minučių)
Neee aš dar tik sijono kokius 15 cm nunėriau, nes per kitus reikalus nepasiekia rankos nėrinio.
Be to taip nesineria, tie siūlai man tik vizualiai gražūs, bet nerti su jais tikrai šūdienė. Kimba prie pirštų išsitraukia išsipašioja, įsivaizduoji atradau kad čia reikia specialų manikiųrą darytis, kimba prie odelių. O ir šiaip man nepatinka kai nauji siųlai o mezgant vidury suraišioti, išsipešioję kaip kudlos:(
na gal priprast prie siūlų reikia ir eisis kaip sviestu patepta, a?
Pas mane namuose irgi stabdžių yra..., anksčiau tai tik katė pagriebdavo siūlų kamuoliuką ir bėgdavo, o dabar dar turim naują gyventoją (šuniuką), tai tas ir siūlus kramto ir į suknelę įsikanda , tai taip žiūriu, kad jau kur ne kur išsipešiojo...