Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(ingriduska @ 2008 06 19, 09:30)
Bielra
Pavarai, taigi jau turi suknią, nu be 5 minučiųsad.gif)
Neee aš dar tik sijono kokius 15 cm nunėriau, nes per kitus reikalus nepasiekia rankos nėrinio.
Be to taip nesineria, tie siūlai man tik vizualiai gražūs, bet nerti su jais tikrai šūdienė. Kimba prie pirštų išsitraukia  išsipašioja, įsivaizduoji atradau kad čia reikia specialų manikiųrą darytis, kimba prie odelių. O ir šiaip man nepatinka kai nauji siųlai o mezgant vidury suraišioti, išsipešioję kaip kudlos:(

console.gif na gal priprast prie siūlų reikia ir eisis kaip sviestu patepta, a?
Pas mane namuose irgi stabdžių yra..., anksčiau tai tik katė pagriebdavo siūlų kamuoliuką ir bėgdavo, o dabar dar turim naują gyventoją (šuniuką), tai tas ir siūlus kramto ir į suknelę įsikanda doh.gif , tai taip žiūriu, kad jau kur ne kur išsipešiojo...
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 19, 11:37)
console.gif  na gal priprast prie siūlų reikia ir eisis kaip sviestu patepta, a?
Pas mane namuose irgi stabdžių yra..., anksčiau tai tik katė pagriebdavo siūlų kamuoliuką ir bėgdavo, o dabar dar turim naują gyventoją (šuniuką), tai tas ir siūlus kramto ir į suknelę įsikanda  doh.gif , tai taip žiūriu, kad jau kur ne kur išsipešiojo...

pas mane tai kaip pas kokią šizofrenikę visi žino kad neduok dieve pajudins mano mezginį. net paliest niekam negalima. toliau sėkmingai neriu karen millen suknutę ir gavau užsakymą jau tokiai pačiai antrai, net spalva ta pati. bet ji labai smagiai einasi o atrodė taip sudėtinga
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 19, 10:25)
Sveikos mergičkos!  4u.gif
Kaip visoms sekasi? Ingriduska kaip tau einasi? Kur ta žadėta vaizdinė medžiaga?  mirksiukas.gif
Parodysiu kaip man sekasi narpulinti...  blush2.gif
http://www.public.fo...picture001.html

oho
labai grazu
manes sita suknele (originalas) tiesa pasakius visai nesuzavejo...kol nepamaciau jusu darbeliu
mano akim tai ant manekenes jinai seip sau atrode, daug graziau ant jusu visu thumbup.gif
gal kada nors ir as tokios noresiu (per visus norejimus jau 50 kartu sarafana ardziau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 19, 11:26)
oho
labai grazu
manes sita suknele (originalas) tiesa pasakius visai nesuzavejo...kol nepamaciau jusu darbeliu
mano akim tai ant manekenes jinai seip sau atrode, daug graziau ant jusu visu  thumbup.gif
gal kada nors ir as tokios noresiu (per visus norejimus jau 50 kartu sarafana ardziau biggrin.gif )

qqte - tai ar juda sarafanas į priekį,m? Matau, kad neįtinka vargšelis tau - ardai tu jį vis ir ardai doh.gif Man po ardymų kelių jau būna sunku tą patį nerti.... doh.gif Vienas tai nieko baisau, bet jei kokius tris kartus tenka - tai išvis išardau ir naują daiktą neriu mirksiukas.gif
Bielra - o tavo suknelė PASAKIŠKAI žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 19 birželio 2008 - 10:31
QUOTE(angulyte @ 2008 06 19, 10:30)
qqte - tai ar juda sarafanas į priekį,m? Matau, kad neįtinka vargšelis tau - ardai tu jį vis ir ardai  doh.gif  Man po ardymų kelių jau būna sunku tą patį nerti....  doh.gif  Vienas tai nieko baisau, bet jei kokius tris kartus tenka - tai išvis išardau ir naują daiktą neriu  mirksiukas.gif
Bielra - o tavo suknelė PASAKIŠKAI žiūrisi  4u.gif

Ačiū draugute, tikiuosi šį kartą protelis man nesusimaišys ir ji liks kabėti mano spintoje! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 06 19, 11:06)
pas mane tai kaip pas kokią šizofrenikę visi žino kad neduok dieve pajudins mano mezginį. net paliest niekam negalima. toliau sėkmingai neriu karen millen suknutę ir gavau užsakymą jau tokiai pačiai antrai, net spalva ta pati. bet ji labai smagiai einasi o atrodė taip sudėtinga

meskute, imesk man tundrai ta suknutes pavyzdeli, kokia neri blush2.gif
Atsakyti
http://keep4u.ru/img...081d3dbb4ad.jpg
šita. tik mano citrinos spalvos ir ko gero su žalia pasuknele
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 06 19, 11:30)
qqte - tai ar juda sarafanas į priekį,m? Matau, kad neįtinka vargšelis tau - ardai tu jį vis ir ardai  doh.gif  Man po ardymų kelių jau būna sunku tą patį nerti....  doh.gif  Vienas tai nieko baisau, bet jei kokius tris kartus tenka - tai išvis išardau ir naują daiktą neriu  mirksiukas.gif

jau nebe daug priekio liko
o paskui jau lengviau eisis
norejau padet ir ka nors kita pradet bet negaliu-sazine kankina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 19, 10:37)
console.gif  na gal priprast prie siūlų reikia ir eisis kaip sviestu patepta, a?
Pas mane namuose irgi stabdžių yra..., anksčiau tai tik katė pagriebdavo siūlų kamuoliuką ir bėgdavo, o dabar dar turim naują gyventoją (šuniuką), tai tas ir siūlus kramto ir į suknelę įsikanda  doh.gif , tai taip žiūriu, kad jau kur ne kur išsipešiojo...

NA žinok jie niekam tikusios kokybės, čia jau nepripratimo reikalas, nors nėrinys labai labai gražus tiek kiek jo yra:)
BEt jau ne duok Dieve, jei kas neriat pagal užsakymą, tai jau kaina turi kilti jei šitie siūlai, tikrai ,vien tai kad jie zarazos kimba prie pirštų šonų, prie kabliuko, o jei išslįsta tai nusiardo gabalas. Be to jie mane nervina, nes yra gamykliniai suraišioti ,tai yra jau su nutrūkimais, o kai siknioa kiaura kaip juos užslėpti siūlas slidus išlenda.

Na bet va mano mezginio neliečia niekas, aš kaip ir meskute231 pagarsėjusi namie, kad niekas niekas negali pajudinti mano mezginio. Niekas ir nejudina, bijo manęs labai. Net šuo supranta, kad jei pajudins bus jam šakės:))
Tai pažadu per savaitgalį ilgą pasidarbuoti ir paprezentuoti kas gaunasi:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 19, 11:33)
NA žinok jie niekam tikusios kokybės, čia jau nepripratimo reikalas, nors nėrinys labai labai gražus tiek kiek jo yra:)
BEt jau ne duok Dieve, jei kas neriat pagal užsakymą, tai jau kaina turi kilti jei šitie siūlai, tikrai ,vien tai kad jie zarazos kimba prie pirštų šonų, prie kabliuko, o jei išslįsta tai nusiardo gabalas. Be to jie mane nervina, nes yra gamykliniai suraišioti ,tai yra jau su nutrūkimais, o kai siknioa kiaura kaip juos užslėpti siūlas slidus išlenda.

Na bet va  mano mezginio neliečia niekas, aš kaip ir meskute231 pagarsėjusi namie, kad niekas niekas negali pajudinti mano mezginio. Niekas ir nejudina, bijo manęs labai. Net šuo supranta, kad jei pajudins bus jam šakės:))
Tai pažadu per savaitgalį ilgą pasidarbuoti ir paprezentuoti kas gaunasi:)

Ot š.... tada! O aš jau buvau besigundanti pabandyti tuos siūliukus..., bet matyt taip ir liksiu ištikima saviesiems.., kokie jie brangūs bebūtu...., bet darbas man brangesnis...
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 19, 12:39)
Ot š.... tada! O aš jau buvau besigundanti pabandyti tuos siūliukus..., bet matyt taip ir liksiu ištikima saviesiems.., kokie jie brangūs bebūtu...., bet darbas man brangesnis...

na nebent nori išbandyti tai kokiam mažam darbukui kamuoliuko pabandymui, gal čia tik man taip pasitaikė, bet jau kai naujas o suraišiotas, nera didesnio pykčio:)
Vis dėl to mokam už kokybę...
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 19, 11:33)
Ačiū draugute, tikiuosi šį kartą protelis man nesusimaišys ir ji liks kabėti mano spintoje!  tongue.gif

Na tik jau nebandyk ir minčių turėt - pasilik tokį grožį sau mirksiukas.gif O tai tikrai tau prilipinsim taisyklę geras batsiuvys, bet basas vaikšto.... lotuliukas.gif
Atsakyti