Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(ArGin @ 2008 06 16, 19:28)
Sakes...  blink.gif Neturiu zodziu tokiam groziui apibudint...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Labai labai noreciau situ groziu sijonu schemuciu  4u.gif  ax.gif

ačiū 4u.gif

schemutes ėmiau iš Rankdarbių albumo Nr.35,juodai suknelei naudojau skėčio schemutę,tad nuo pusės ją reikėjo koreguoti,kad platėtų,o ne siaurėtų,o ir kitas schemas aš megzdama perdarinėju.Šiuo metu neturiu galimybės nuskenuoti schemų iš žurnalo.
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2008 06 16, 21:38)
Viliuteee, neapsakomo grožio lengvumėliai nėrinėliai tavo paskutiniai darbukai wub.gif
Na, po tooookių menų, rodau savo paprastutę žemišką moherio margutę suknutę  ax.gif

user posted image

Kaklas ir liemuo- populiarusis šalių žvaigždučių raštelis, tik ne 5, bet 3 akių. Nors per siūlo margumą nelabai jis matyt.
user posted image

user posted image

ačiū niuma 4u.gif
bet be reikalo jūs taip savo darbą nuvertinat,kiekvienas rankų darbas savaip gražus ir negali juk būti visi vienodi ax.gif
Sėkmės jums darbeliuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 17 birželio 2008 - 11:04
Viliuteee esi tikrai neeilinė mezgėjėlė, ir neeilinius grožius kuri, o tave pagirti labai sunku, nes žodiai kažkaip nepasako to didingumo ir to akis ir širdį užliejančio virpulio, kai pasakia žodžius jie negyvi, o matymas ir jautimas matant yra dar labiau labiau labiau kerintys:)
Būk visda tokia šauni, nenuilstanti
Atsakyti
ideja suknelei
http://public.fotki..../41-155218.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 17 birželio 2008 - 14:09
QUOTE(bielra @ 2008 06 16, 22:45)
Žiūriu, žiūriu aš į tą niumos suknelę ir galvoju, kad daug gražiau žiūrisi darbelis, kai matai kas jį dėvi...  ax.gif
Pasirodo, kad ne drabužis puošia žmogų, o žmogus drabužį!  4u.gif

Vat vat sutinku visu 100%
Niuma ,grazi suknute 4u.gif ir sypsena 4u.gif megstu melynus atspalvius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 14:09)

thumbup.gif , suknia, dar ten pas tave yra šio to įdomaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 14:09)

QUOTE(Pusele_ @ 2008 06 18, 10:00)
thumbup.gif , suknia, dar ten pas tave yra šio to įdomaus  ax.gif

drinks_cheers.gif
O kaip ir iš kut tą bananą gauti, ar įmanoma kažkaip pačiai išsiaugint blush2.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=niuma,2008 06 16, 21:38]

Na, po tooookių menų, rodau savo paprastutę žemišką moherio margutę suknutę ax.gif

Mergaitės, labai daliūs visų darbeliai.

niuma, suknytė labai subtili wub.gif Norėjau pasiteirauti, iš kokių siūliukų megzta- ar LINATE- ir ar dėtas dvigubas siūlas? Ir dar- kokia siūliukų išeiga gavosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citybird: 18 birželio 2008 - 12:39
QUOTE(janike1 @ 2008 06 17, 19:01)
Vat vat  sutinku visu 100% 
Niuma ,grazi suknute 4u.gif  ir sypsena 4u.gif    megstu melynus atspalvius blush2.gif

aciuks.gif

QUOTE(citybird @ 2008 06 18, 13:38)
niuma, suknytė labai subtili wub.gif Norėjau pasiteirauti, iš kokių siūliukų megzta- ar LINATE- ir ar dėtas dvigubas siūlas? Ir dar- kokia siūliukų išeiga gavosi?

aciuks.gif
Nea, čia Princess siūliukai, IKI juos pirkausi. Matau, ant etiketės www.gerosakys.lt užrašyta. 50 g / 263 m. Sunaudojau daugiau nei 4 matkelius, tai apie 220 g. Siūliukas vienas, virbalai mano Nr. 4 smile.gif (rekomenduoja Nr. 3-4)
Šiaip, tai norėjau nuo klubų plačios, bet pabijojau, kad neužteks siūlų ir be reikalo doh.gif Galiu dar platų sijoną nusimegzti bigsmile.gif
Atsakyti
NIUMA, saunuole draugute, labai daili sukniuke, tai jau rudeni tarp musu visu busi pati pirmutiniausia pana thumbup.gif
Atsakyti
labas mezgejeles ir nerejeles 4u.gif labai grazus jusu darbeliai. toks noras ir man uzejo ka grazaus padaryt, tik su laiku kazkaip sudetinga blush2.gif gal ir zinote, bet narsydama nete radau toki psl, gal kam pravers idejoms:
http://www.koniakow.com
Atsakyti
Sveikos mergičkos! 4u.gif
Kaip visoms sekasi? Ingriduska kaip tau einasi? Kur ta žadėta vaizdinė medžiaga? mirksiukas.gif
Parodysiu kaip man sekasi narpulinti... blush2.gif
http://www.public.fo...picture001.html
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 19, 10:25)
Sveikos mergičkos!  4u.gif
Kaip visoms sekasi? Ingriduska kaip tau einasi? Kur ta žadėta vaizdinė medžiaga?  mirksiukas.gif
Parodysiu kaip man sekasi narpulinti...  blush2.gif
http://www.public.fo...picture001.html

Bielra
Pavarai, taigi jau turi suknią, nu be 5 minučiųsad.gif)
Neee aš dar tik sijono kokius 15 cm nunėriau, nes per kitus reikalus nepasiekia rankos nėrinio.
Be to taip nesineria, tie siūlai man tik vizualiai gražūs, bet nerti su jais tikrai šūdienė. Kimba prie pirštų išsitraukia išsipašioja, įsivaizduoji atradau kad čia reikia specialų manikiųrą darytis, kimba prie odelių. O ir šiaip man nepatinka kai nauji siųlai o mezgant vidury suraišioti, išsipešioję kaip kudlos:(
Atsakyti