Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Niuma, labai grazi suknele... labai man prie sirdies viskas, kas melyna smile.gif o sypsena prideda savo siltos nuotaikos smile.gif o, kad ta mano neriama suknute taip graziai baigta atrodytu...... unsure.gif
Atsakyti
ačiū merginos smile.gif
bielra, turiu tris nuotraukas su suknyte- dvi tik siluetas ir ši trečia.. rinkausi, rinkausi ir matai kurią įdėjau blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Ingriduska, kaip sekasi nervintis? mirksiukas.gif
Aš jau vakar priėjau iki trikampiuko darymo.. tongue.gif , siandien po darbo pradėsiu ir aš nervintis, kai niekas nesigau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 17, 08:20)
Ingriduska, kaip sekasi nervintis?  mirksiukas.gif
Aš jau vakar priėjau iki trikampiuko darymo..  tongue.gif , siandien po darbo pradėsiu ir aš nervintis, kai niekas nesigau...  biggrin.gif

Aš kadangi vakar blaškiausi po pardes tai mažai nėriau, kol kas lyg gaunasi, ką parašei supratau, to klausiau, atsakei į 10:)
Kol nersiu sijoninę dalį jaučiu labai nesiparinsiu, akių uždėjau taip kiek daugiau, kad paeiti galėčiau ir kad iki šiknos nereikėtų labai platinti, o paskui jaučiu bus galvos skausmas ir konsultacijos su tavim ir Angulyte:)
Bijau ir pagalvoti kaip bus kai prieisiu aš tą trikampįsmile.gif

Aš tą suknę planuoju nunerti iki sesės mergaitės krikštynų,smile.gif Liepos 12 berods, na apie vidurįsmile.gif
Nežinau ar įveiksiu......
Kokios spalvos taviškė, gal ta žalia???
Jei gali pafotkink pasirodyk kiek jau ir kaip atrodo,prašau ir aš kai nunersiu gabalą padoresnį parodysiu:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 17, 09:48)
Aš kadangi vakar blaškiausi po pardes tai mažai nėriau, kol kas lyg gaunasi, ką parašei supratau, to klausiau, atsakei į 10:)
Kol nersiu sijoninę dalį jaučiu labai nesiparinsiu, akių uždėjau taip kiek daugiau, kad paeiti galėčiau ir kad iki šiknos nereikėtų labai platinti, o paskui jaučiu bus galvos skausmas ir konsultacijos su tavim ir Angulyte:)
Bijau ir pagalvoti kaip bus kai prieisiu aš tą trikampįsmile.gif

Aš tą suknę planuoju nunerti iki sesės mergaitės krikštynų,smile.gif Liepos 12 berods, na apie vidurįsmile.gif
Nežinau ar įveiksiu......
Kokios spalvos taviškė, gal ta žalia???
Jei gali pafotkink pasirodyk kiek jau ir kaip atrodo,prašau ir aš kai nunersiu gabalą padoresnį parodysiu:)

Aha, ta žaliukę.. Na turiu viena tokia nuotraukyte.., biski paphotoshopinau..., nes bamba negraži... tongue.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 17, 11:03)
Aha, ta žaliukę.. Na turiu viena tokia nuotraukyte.., biski paphotoshopinau..., nes bamba negraži...  tongue.gif
user posted image

Eik tu sau, labai graži ir spalva ir gaunasi gražiai taip dailiai ir krenta, nu labai thumbup.gif thumbup.gif Tikrai man liuks.
O dar paklausiu kai uždėjai akis apačiai ar dar platinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 17 birželio 2008 - 10:06
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 17, 10:05)
Eik tu sau, labai graži ir spalva ir gaunasi gražiai taip dailiai ir krenta, nu labai  thumbup.gif  thumbup.gif Tikrai man liuks.
O dar paklausiu kai uždėjai akis apačiai ar dar platinai?

Ne, neriu nuo apačios, neplatindama.., bet tos bangelės man biski patį nėrinį susiaurino, tai kažkaip man tie kumpiai biski per daug aptemti gaunasi..., bet nieko tokio.. irnesakyk.gif
Atsakyti
bielra, pritariu Ingriduskai, tikrai labai gražiai žiūrisi. Ir spalvytė, ir raštukas. thumbup.gif Aš vis galvoju tuo paprastu rašteliu ką nors sau susikurpt, bet vis ką nors kito pradedu. Dabar iš dviejų Maxių neriuosi bliuskytę. nu kaip ilgai man čia gaunasi su jais.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 17 birželio 2008 - 10:15
QUOTE(bielra @ 2008 06 17, 11:14)
Ne, neriu nuo apačios, neplatindama.., bet tos bangelės man biski patį nėrinį susiaurino, tai kažkaip man tie kumpiai biski per daug aptemti gaunasi..., bet nieko tokio..  irnesakyk.gif

Aš jau seniau taip maniau, o dabar esu tikra 100proc. ,kad moteris ,kokia ji bebūtų jai vis tiek kažkas bus "negerai" smile.gif
Vis tiek kažkur kažkas išlenda, kažkas užkrenta:) Bet mano akimis labai šauniai nėrinys atrodo ir ant tavęs irgi puikiai
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 06 17, 10:14)
bielra, pritariu  Ingriduskai, tikrai labai gražiai žiūrisi. Ir spalvytė, ir raštukas.  thumbup.gif  Aš vis galvoju tuo paprastu rašteliu ką nors sau susikurpt, bet vis ką nors kito pradedu. Dabar iš dviejų Maxių neriuosi bliuskytę.  nu kaip ilgai man čia gaunasi su jais.... doh.gif

Dėkui niuma, kadangi antros tokios pačios suknelės nesinorėjo nerti, tai pakeičiau pagrindinį raštą.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 17, 10:16)
Aš jau seniau taip maniau, o dabar esu tikra 100proc. ,kad moteris ,kokia ji bebūtų jai vis tiek kažkas bus "negerai" smile.gif
Vis tiek kažkur kažkas išlenda, kažkas užkrenta:) Bet mano akimis labai šauniai nėrinys atrodo ir ant tavęs irgi puikiai

Aš nelabai ir pergyvenu..., moteris turi turėti "moterišką" figūrą... tongue.gif
Papildyta:
Pažiūrėkit kokią sexy suknelę radau... thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 06 14, 23:37)
ojeiiiiiiiii tu Viliutee kaip visad is koto vercianciomis suknelemis wub.gif labai dailu thumbup.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(janike1 @ 2008 06 15, 00:15)
Viliute,tavo suknutes visada kaip is pasakos ,grazios ir lengvos kaip pukas wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai grazus azuras sijonuku.Kokio nr.virbalais mezgi ax.gif

ačiū už tokius gražius žodžius,o mezgiau 4 nr virbalais
Papildyta:
[quote=angulyte,2008 06 15, 07:57]
Viliutee-turiu pasakyti, kad tavo suknelės galės tuos su Juozuko suknelėmis konkuruot mirksiukas.gif Labai labai - tiesiog PASAKA wub.gif
ačiū už sveikinimą ir tokius pagyrimus,gal jie net per dideli ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diudas @ 2008 06 15, 10:12)
Viliuteee, tavo kantrybei ir suknelių grožiams apsakyti nerandu net žodžių  blink.gif Man juodoji suknelė labai labai patinka wub.gif

labai labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
polo
Fanfan
Beatos mama
liusinda
Labanga
visoms didžiulis didžiulis AČIŪ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 16, 08:03)
naiste777 labai dailu:)

Dovyda ir Viliuteee
savaitgalį tik neprisėdau ,o čia du gimtadieniai atšvesti:)
Taigi abiem linkiu daug gražių sūmanymų ir daug sveikatėlės jiems įgyvendinti ir žinoma visokeriopo(tiek dvasinio tiek materialaus) įvertinimo:)

Viliuteee tavo suknios tikri šedevrai, na tikrai nesinori lyginti su kažkuo, bet drąsiai gali rengti karališkų šeimų atstovus. Jos pritrenkiančio, apstulbinančio ir ilgai atminty išliekančio grožio:)

DĖKOJU UŽ SVEIKINIMĄ 4u.gif
o tavo sugebėjimai girti,dar kartą kartoju, neeiliniai.Po jų galima iškeltos galvos visai nebenuleisti smile.gif Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vyna @ 2008 06 16, 08:14)
Kokios nuostabios suknelės...pavydžiu sugebėjimo skaityti kiauraraščius... ax.gif pati moku ir vašeliu nerti ir virbalais megzti, bet kiauraraščiai virbalais (tos didelės servetėlės-sijonai) tamsus miškas blush2.gif

ačiū Vyna 4u.gif
viskam turi ateiti laikas,o tuos kiauraraščius skaityti tikrai nėra sudėtinga,o kai pabandysi ir sustot nebegalėsi,aš irgi pradžioj keletą sijonų tuo pačiu raštu numezgiau,o kai pabandžiau kitus ,tai vienodų niekada nebemezgu
Papildyta:
Drezulka
sketiss,
ir jums didelis ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pusele_ @ 2008 06 16, 18:38)
VILTUTE

o aš vis noriu kokios mezgėjospaklaust, kaip tokios suknios nešiojasi, koia priežiūra, ar alkūnės neišsimuša, nes ir norėčiau kada nusimegzt panašią  blush2.gif

nešiojasi kaip ir visi megzti rūbeliai,šiek tiek jie visi manau pasitampo,o moheriniai tai tkrai ne daugiausiai tamposi,tam į juos dabar dedamas specialus siūliukas,nebereikia pačioms tuo rūpintis,kaip anksčiau ax.gif
Atsakyti
niuma,bielra Grazus jusu darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti