Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Tylu kaip šiuose namučiuose.. g.gif , matyt visos tik neria, tik mezga.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 16, 16:45)
Tylu kaip šiuose namučiuose..  g.gif , matyt visos tik neria, tik mezga..  biggrin.gif

Labai nervinuosi, tyliai, tavo sukniuke jau neriu, ir jau tris kartus ardziau, ie schemos neatrinkau, išplatinau ją, nu žodžiu nervinsiuos vakare toliau, dar tik pradžia:)
O tu kaip varneles nerei su užmetimu pynele su užmetimu į trečią akį kartojam , ar su užmetimu be akeles kilpos ir vel su uzmettimu, bet i kas antra????
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 16, 15:53)
Labai nervinuosi, tyliai, tavo sukniuke jau neriu, ir jau tris kartus ardziau, ie schemos neatrinkau, išplatinau ją, nu žodžiu nervinsiuos vakare toliau, dar tik pradžia:)
O tu kaip varneles nerei su užmetimu pynele su užmetimu į trečią akį  kartojam , ar su užmetimu be akeles kilpos ir vel su uzmettimu, bet i kas antra????

Aš nėriau varnelę taip: stulpelis su užmetimu, pynelės kilpa, stulpelis su užmetimu į kas antrą.. Bet man lygtais platėjo, tai aš kas 4 eilę nėriau visą eilutę vien stulpeliais.., o tada vėl iš naujo... Tikiuosi supratau ko klausei ir supratai ką parašiau.. smile.gif

Na aš irgi neriu..., pagaliau atėjo eilė ir sau suknelę nusinerti.., tik laiko turiu nedaug, nes liepos 4d. eisiu į vestuves.., tai ardyti kaip ir negaliu.. Kol kas einasi sklandžiai... ax.gif
Atsakyti
Ir aš neriu.... Tik šįsyk ne sau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakes, galvojau greiciau nersis.... Sijonine sukneles dali siaip ne taip "nuraiciau" per kokias 5 dienas blink.gif beje, turiu klausima. Ar kai isplausiu vesiame vandenyje nerinys pasitemps ar susitrauks? mama sako, as jei pakabinsiu, graziau isdzius ir pasitems zemyn (na, taps ilgesnis). Neriu is maxi siulu.
Atsakyti
VILTUTE

o aš vis noriu kokios mezgėjospaklaust, kaip tokios suknios nešiojasi, koia priežiūra, ar alkūnės neišsimuša, nes ir norėčiau kada nusimegzt panašią blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 14, 22:37)

O dabar rodau du paskutinius savo darbus .Abu jie nelabai tinkami demonstravimui,nes neturi nei sau tinkamų pasuknelių,nei diržų ax.gif Tuo pasirūpins pačios suknelių šeimininkės ax.gif
user posted image user posted imageuser posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image

Sakes... blink.gif Neturiu zodziu tokiam groziui apibudint... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai labai noreciau situ groziu sijonu schemuciu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Viliuteee, neapsakomo grožio lengvumėliai nėrinėliai tavo paskutiniai darbukai wub.gif
Na, po tooookių menų, rodau savo paprastutę žemišką moherio margutę suknutę ax.gif

user posted image

Kaklas ir liemuo- populiarusis šalių žvaigždučių raštelis, tik ne 5, bet 3 akių. Nors per siūlo margumą nelabai jis matyt.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Niuma, labai graži margiukė! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 06 16, 21:38)
Viliuteee, neapsakomo grožio lengvumėliai nėrinėliai tavo paskutiniai darbukai wub.gif
Na, po tooookių menų, rodau savo paprastutę žemišką moherio margutę suknutę  ax.gif

user posted image

labai simpatiska suknyte, nors seip as nemegstu margu siulu
o nekarsta su ja vasara?
ar cia darbelis ziemai?moheris vistik... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 birželio 2008 - 21:32
Bielra, aciuks.gif
qqte, čia žiemai, tiksliau rudeniui smile.gif ... nesenai juokiausi, kad žiemą vasariškus sijonus neriu, vasarą- žiemiškus rūbus doh.gif
Atsakyti
Žiūriu, žiūriu aš į tą niumos suknelę ir galvoju, kad daug gražiau žiūrisi darbelis, kai matai kas jį dėvi... ax.gif
Pasirodo, kad ne drabužis puošia žmogų, o žmogus drabužį! 4u.gif
Atsakyti