Tylu kaip šiuose namučiuose.. , matyt visos tik neria, tik mezga..
QUOTE(bielra @ 2008 06 16, 16:45)
Tylu kaip šiuose namučiuose.. , matyt visos tik neria, tik mezga..
Labai nervinuosi, tyliai, tavo sukniuke jau neriu, ir jau tris kartus ardziau, ie schemos neatrinkau, išplatinau ją, nu žodžiu nervinsiuos vakare toliau, dar tik pradžia:)
O tu kaip varneles nerei su užmetimu pynele su užmetimu į trečią akį kartojam , ar su užmetimu be akeles kilpos ir vel su uzmettimu, bet i kas antra????
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 16, 15:53)
Labai nervinuosi, tyliai, tavo sukniuke jau neriu, ir jau tris kartus ardziau, ie schemos neatrinkau, išplatinau ją, nu žodžiu nervinsiuos vakare toliau, dar tik pradžia:)
O tu kaip varneles nerei su užmetimu pynele su užmetimu į trečią akį kartojam , ar su užmetimu be akeles kilpos ir vel su uzmettimu, bet i kas antra????
Aš nėriau varnelę taip: stulpelis su užmetimu, pynelės kilpa, stulpelis su užmetimu į kas antrą.. Bet man lygtais platėjo, tai aš kas 4 eilę nėriau visą eilutę vien stulpeliais.., o tada vėl iš naujo... Tikiuosi supratau ko klausei ir supratai ką parašiau..
Na aš irgi neriu..., pagaliau atėjo eilė ir sau suknelę nusinerti.., tik laiko turiu nedaug, nes liepos 4d. eisiu į vestuves.., tai ardyti kaip ir negaliu.. Kol kas einasi sklandžiai...
Ir aš neriu.... Tik šįsyk ne sau
Sakes, galvojau greiciau nersis.... Sijonine sukneles dali siaip ne taip "nuraiciau" per kokias 5 dienas beje, turiu klausima. Ar kai isplausiu vesiame vandenyje nerinys pasitemps ar susitrauks? mama sako, as jei pakabinsiu, graziau isdzius ir pasitems zemyn (na, taps ilgesnis). Neriu is maxi siulu.
VILTUTE
o aš vis noriu kokios mezgėjospaklaust, kaip tokios suknios nešiojasi, koia priežiūra, ar alkūnės neišsimuša, nes ir norėčiau kada nusimegzt panašią
o aš vis noriu kokios mezgėjospaklaust, kaip tokios suknios nešiojasi, koia priežiūra, ar alkūnės neišsimuša, nes ir norėčiau kada nusimegzt panašią
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 14, 22:37)
O dabar rodau du paskutinius savo darbus .Abu jie nelabai tinkami demonstravimui,nes neturi nei sau tinkamų pasuknelių,nei diržų Tuo pasirūpins pačios suknelių šeimininkės
Sakes... Neturiu zodziu tokiam groziui apibudint... Labai labai noreciau situ groziu sijonu schemuciu
Viliuteee, neapsakomo grožio lengvumėliai nėrinėliai tavo paskutiniai darbukai
Na, po tooookių menų, rodau savo paprastutę žemišką moherio margutę suknutę
Kaklas ir liemuo- populiarusis šalių žvaigždučių raštelis, tik ne 5, bet 3 akių. Nors per siūlo margumą nelabai jis matyt.
Kaklas ir liemuo- populiarusis šalių žvaigždučių raštelis, tik ne 5, bet 3 akių. Nors per siūlo margumą nelabai jis matyt.
Niuma, labai graži margiukė!
QUOTE(niuma @ 2008 06 16, 21:38)
Viliuteee, neapsakomo grožio lengvumėliai nėrinėliai tavo paskutiniai darbukai
labai simpatiska suknyte, nors seip as nemegstu margu siulu
o nekarsta su ja vasara?
ar cia darbelis ziemai?moheris vistik...
Bielra,
qqte, čia žiemai, tiksliau rudeniui ... nesenai juokiausi, kad žiemą vasariškus sijonus neriu, vasarą- žiemiškus rūbus
qqte, čia žiemai, tiksliau rudeniui ... nesenai juokiausi, kad žiemą vasariškus sijonus neriu, vasarą- žiemiškus rūbus
Žiūriu, žiūriu aš į tą niumos suknelę ir galvoju, kad daug gražiau žiūrisi darbelis, kai matai kas jį dėvi...
Pasirodo, kad ne drabužis puošia žmogų, o žmogus drabužį!
Pasirodo, kad ne drabužis puošia žmogų, o žmogus drabužį!