Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Viliuteee, nuostabiai atrodo wub.gif

P.S. su gimtadieniais jus, praėjusiais ir atėjusiais !!! smile.gif
Atsakyti
Viliuteee, Naiste777, man seilės tik tysta tokius jūsų grožius bežiūrint bigsmile.gif Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Viliuteee TEMPAI NEREALŪS. Aš turiu 2 "stabdžius" namie, tai pamezgu, kol žinias žiūriu ir valandžikę, kai vaikai sumiega. Laukiu nesulaukiu atostogų, gal dar kokia valandžikė per dieną atsiras.
Atsakyti
Viliuteee, Naiste777, Fantastika bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nuostabus darbai 4u.gif
Atsakyti
Viliuteee jerguteliau koks grozis bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 15, 20:33)
Viliuteee TEMPAI NEREALŪS. Aš turiu 2 "stabdžius" namie, tai pamezgu, kol žinias žiūriu ir valandžikę, kai vaikai sumiega. Laukiu nesulaukiu atostogų, gal dar kokia valandžikė per dieną atsiras.

Tai ir pas tave tempai su stabdžiais nerealūs thumbup.gif
Aš pati ir su dviem, ale suknios nėrimui vis nesiryžtu. Kol kas tik rankinukai, pledukai ir kiti mažmožiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 06 15, 22:34)
Tai ir pas tave tempai su stabdžiais nerealūs  thumbup.gif
Aš pati ir su dviem, ale suknios nėrimui vis nesiryžtu. Kol kas tik rankinukai, pledukai ir kiti mažmožiai  ax.gif

va va va taip tas kablys i nugara sminga vis gilyn ir gilyn lotuliukas.gif o paskui, jokia suknele nebaisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 14, 23:37)
sveikutės 4u.gif

O dabar rodau du paskutinius savo darbus .Abu jie nelabai tinkami demonstravimui,nes neturi nei sau tinkamų pasuknelių,nei diržų ax.gif Tuo pasirūpins pačios suknelių šeimininkės ax.gif
user posted image user posted imageuser posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image

as APAKUS!!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
naiste777 labai dailu:)

Dovyda ir Viliuteee
savaitgalį tik neprisėdau ,o čia du gimtadieniai atšvesti:)
Taigi abiem linkiu daug gražių sūmanymų ir daug sveikatėlės jiems įgyvendinti ir žinoma visokeriopo(tiek dvasinio tiek materialaus) įvertinimo:)

Viliuteee tavo suknios tikri šedevrai, na tikrai nesinori lyginti su kažkuo, bet drąsiai gali rengti karališkų šeimų atstovus. Jos pritrenkiančio, apstulbinančio ir ilgai atminty išliekančio grožio:)
Atsakyti
Kokios nuostabios suknelės...pavydžiu sugebėjimo skaityti kiauraraščius... ax.gif pati moku ir vašeliu nerti ir virbalais megzti, bet kiauraraščiai virbalais (tos didelės servetėlės-sijonai) tamsus miškas blush2.gif
Atsakyti
be žodžių wub.gif
Atsakyti
Viliuteee neispasakytas grozis wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif , Naiste777 thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti