Viliuteee, nuostabiai atrodo
P.S. su gimtadieniais jus, praėjusiais ir atėjusiais !!!
Viliuteee, Naiste777, man seilės tik tysta tokius jūsų grožius bežiūrint Šaunuolės
Viliuteee TEMPAI NEREALŪS. Aš turiu 2 "stabdžius" namie, tai pamezgu, kol žinias žiūriu ir valandžikę, kai vaikai sumiega. Laukiu nesulaukiu atostogų, gal dar kokia valandžikė per dieną atsiras.
Viliuteee, Naiste777, Fantastika
Nuostabus darbai
Nuostabus darbai
Viliuteee jerguteliau koks grozis
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 15, 20:33)
Viliuteee TEMPAI NEREALŪS. Aš turiu 2 "stabdžius" namie, tai pamezgu, kol žinias žiūriu ir valandžikę, kai vaikai sumiega. Laukiu nesulaukiu atostogų, gal dar kokia valandžikė per dieną atsiras.
Tai ir pas tave tempai su stabdžiais nerealūs
Aš pati ir su dviem, ale suknios nėrimui vis nesiryžtu. Kol kas tik rankinukai, pledukai ir kiti mažmožiai
QUOTE(Fanfan @ 2008 06 15, 22:34)
Tai ir pas tave tempai su stabdžiais nerealūs
Aš pati ir su dviem, ale suknios nėrimui vis nesiryžtu. Kol kas tik rankinukai, pledukai ir kiti mažmožiai
va va va taip tas kablys i nugara sminga vis gilyn ir gilyn o paskui, jokia suknele nebaisi
naiste777 labai dailu:)
Dovyda ir Viliuteee
savaitgalį tik neprisėdau ,o čia du gimtadieniai atšvesti:)
Taigi abiem linkiu daug gražių sūmanymų ir daug sveikatėlės jiems įgyvendinti ir žinoma visokeriopo(tiek dvasinio tiek materialaus) įvertinimo:)
Viliuteee tavo suknios tikri šedevrai, na tikrai nesinori lyginti su kažkuo, bet drąsiai gali rengti karališkų šeimų atstovus. Jos pritrenkiančio, apstulbinančio ir ilgai atminty išliekančio grožio:)
Dovyda ir Viliuteee
savaitgalį tik neprisėdau ,o čia du gimtadieniai atšvesti:)
Taigi abiem linkiu daug gražių sūmanymų ir daug sveikatėlės jiems įgyvendinti ir žinoma visokeriopo(tiek dvasinio tiek materialaus) įvertinimo:)
Viliuteee tavo suknios tikri šedevrai, na tikrai nesinori lyginti su kažkuo, bet drąsiai gali rengti karališkų šeimų atstovus. Jos pritrenkiančio, apstulbinančio ir ilgai atminty išliekančio grožio:)
Kokios nuostabios suknelės...pavydžiu sugebėjimo skaityti kiauraraščius... pati moku ir vašeliu nerti ir virbalais megzti, bet kiauraraščiai virbalais (tos didelės servetėlės-sijonai) tamsus miškas
be žodžių
Viliuteee neispasakytas grozis , Naiste777