QUOTE(angulyte @ 2008 06 14, 10:33)
Ir aš jungiuosi prie sveikinimų,su tortadieniu ir sėkmės visur
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 13, 21:36)
Nu va, kol aš mezgiau ir nauja tema prasidėjo... Mano pirmoji suknelė, labai jau norisi pasirodyti. Tik nežinau, kaip su foto čia gausis
va-je-tus
nu neisivaizduoamas grozis
ir spalva ir modeliukas
tai jau spek dabar ar man tokios pat nereik-tik kad neturiu kur apsivilkt otai jau kibciau i darbus
per kiek laiko nunerei?
DOVYDA su tortadieniu
sveikutės
atėjau ir nustebau,net du sutapimai vienam puslapyje.
pagal neste 777 raudonaos suknutės modeliuką mezgiau suknutę nuotakai,o dabar panašią tk juodą neriu.O naiste 777 raudona dar gražiau atrodo nei pavyzdys žurnale.
Kitas sutapimas Dovydos gimtadienis,pasirodo mūsų gimtadieniai beveik tą pačią dieną.
Dovyda sveikinu nors ir pavėluotai
O dabar rodau du paskutinius savo darbus .Abu jie nelabai tinkami demonstravimui,nes neturi nei sau tinkamų pasuknelių,nei diržų Tuo pasirūpins pačios suknelių šeimininkės
atėjau ir nustebau,net du sutapimai vienam puslapyje.
pagal neste 777 raudonaos suknutės modeliuką mezgiau suknutę nuotakai,o dabar panašią tk juodą neriu.O naiste 777 raudona dar gražiau atrodo nei pavyzdys žurnale.
Kitas sutapimas Dovydos gimtadienis,pasirodo mūsų gimtadieniai beveik tą pačią dieną.
Dovyda sveikinu nors ir pavėluotai
O dabar rodau du paskutinius savo darbus .Abu jie nelabai tinkami demonstravimui,nes neturi nei sau tinkamų pasuknelių,nei diržų Tuo pasirūpins pačios suknelių šeimininkės
QUOTE(Alacka33 @ 2008 06 14, 11:42)
Ir aš jungiuosi prie sveikinimų,su tortadieniu ir sėkmės visur
aciuuuuuuuu visoms visoms draugutems uz sveikinimus
ojeiiiiiiiii tu Viliutee kaip visad is koto vercianciomis suknelemis labai dailu
Viliute,tavo suknutes visada kaip is pasakos ,grazios ir lengvos kaip pukas Labai grazus azuras sijonuku.Kokio nr.virbalais mezgi
Viliuteee, tavo kantrybei ir suknelių grožiams apsakyti nerandu net žodžių Man juodoji suknelė labai labai patinka
Viluteee su gimtadieniu sveikinu
Viliuteee dovyda su tortadieniais darbštuolytės Ir toliau džiuginkit nepakartojamais darbais