Sveikos sveikutes! Visas sviezias ir visas naujas, sukneliuotas visas, dazais kvepiantis musu puslapelis su kuo visas ir sveikinu!
Kad neužmirštumėm savo idėjų ir darbelių štai senosios temos:
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
O dabar prasom i 8-os temos darbu paroda :
Papildyta:
Rife dar tave pakankinsiu, del tu galvos skausmų pamusalu, tu pati juos siuvi???
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 12, 09:46)
Rife dar tave pakankinsiu, del tu galvos skausmų pamusalu, tu pati juos siuvi???
Sau pati siuvu, kitiems pasiūčiau bet neturiu geros siuvimo mašinos kuri apmėtytų kraštus
Rife - fantastiška Kada tu ir spėji?
Kaip įspūdingai atrodo tiek daug suknelių vienoje vietoje
Sveikutes
registruojuosi naujoje temeleje
kaip faina dovyda kad sudedi visas praeitos temeles sukneles-super ideja-dar butu smagu jei imanoma gal parasyti kas kokia mezge ar nere
tada is karto zinotume i ka kreiptis vienos ar kitos sukneles atzvilgiu
o as is kart su klausimuku
gal kas neret si sarafana
nemoku as paverst skritulio i kvadrata
kaip faina dovyda kad sudedi visas praeitos temeles sukneles-super ideja-dar butu smagu jei imanoma gal parasyti kas kokia mezge ar nere
Aha, aš irgi šito labai norėčiau
Labas rytas visoms!
Aš taip pat registruojuosi naujuose namučiuose..
P.S kaip smagu pirmąjąme puslapyje matyti savo sukneles... , ačiū Dovyda!
Aš taip pat registruojuosi naujuose namučiuose..
P.S kaip smagu pirmąjąme puslapyje matyti savo sukneles... , ačiū Dovyda!
labutis mamytes, labai noreciau paprasyti jusu pagalbos, matau visos cia graziai mezgat neriat, as labai noriu savo dukreles krikstynoms nusimegzti-nusinerti suknele, pati sito daryti nemoku, o man taip patinka, gal kuri pasisiulys padeti? man geriausiai tiktu moteris is Kauno arba mazeikiu , lauksiu jusu
Oi koks grožis... puiki idėja... man net širdis apsalo
qqte, gal galima schemutę? Prisijungčiau ir aš prie šito grožio nėrimo...
qqte, gal galima schemutę? Prisijungčiau ir aš prie šito grožio nėrimo...
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 10:18)
Sveikutes
Vasara kvepia pirmas puslapėlis. Visokios nėriniuotos, kiauraraštės, akį maloninčios suknelytės Gražu, šaunuolės mezgėjos, nėrėjos, idėjų gaudytojos ir dalintojos
Baigiau savo margiukę moheriniukę suknutę (aš kaip visada- žiemą vasarinius, vasarą žieminius rūbuku narplioju ), bet neturiu fotiko, todėl vaizdinės medžiagos šiuo metu ir negaliu parodyt. Bet prie progos būtinai
Baigiau savo margiukę moheriniukę suknutę (aš kaip visada- žiemą vasarinius, vasarą žieminius rūbuku narplioju ), bet neturiu fotiko, todėl vaizdinės medžiagos šiuo metu ir negaliu parodyt. Bet prie progos būtinai