Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(remini @ 2008 06 12, 22:17)
relija, šaunuolė  thumbup.gif laukiam kitų darbukų  mirksiukas.gif gal ir konkursėlyje sudalyvausi?

Šiaip gal pirma reiktų sužinoti taisykles, tik biški dar nesuprantu kur ir kaip sad.gif
Apskritai, tai gal ir smagu būtų. Gal yra koks naujokų konkursas?
Atsakyti
Jau viską radau, skaitau...
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 12, 21:01)
Ir jau planuojų kažką pabandyti rimčiau, tik gaila, kad dar mažai prof. priemonių turiu, na bet kaip sakoma: "blogam šokėjui ir .... maišo". Manau, išsiversiu ir su tuo, ką turiu rolleyes.gif

Žinoma, kad išsiversi smile.gif Aš irgi iš spec. SB prekių turiu tik klijus, albumą nuotraukoms ir viskas blush2.gif O visą kitą panaudoju, ką turiu ir ką randu kanceliarinėse parduotuvėse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 23:47)
Žinoma, kad išsiversi  smile.gif Aš irgi iš spec. SB prekių turiu tik klijus, albumą nuotraukoms ir viskas  blush2.gif O visą kitą panaudoju, ką turiu ir ką randu kanceliarinėse parduotuvėse  blush2.gif

Laba ryta. As irgi be spec priemoniu dalyvavau konkurse, buvau ka tik prisirasiusi sitoje temoje, o apie SB dar nelabai ir ismaniau (ir dabar ne kazka, bet vis gi daugiau). Bet rizikavau dalyvauti ir per du vakarus sumeciau darbeli ax.gif
Atsakyti
Gali būti, kad gausiu lupt nuo Linutuko, nes be leidimo duodu idėją iš jos knygos.... blush2.gif Bet dar ankstus rytas, nenoriu jos žadinti.... O taip norisi pasiūlyti šią idėją Miglotai, nes man atrodo, kad jai galbūt visai tiks. blush2.gif Pagalvojau, kad galėtum lapo kraštelius papuošti tokiu principu - pramuši skylutes ir įversi popierinę juostelę. Nes man kol kas tavo SB kraštai atrodo "pliki". smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, nu ir pleputės jūs biggrin.gif
Į blogą įkėliau naujai "Asmenybės" užduočiai savo ankstesnį darbelį (nors prižadu kad šiai užduočiai naują padarysiu). Tik norėjau kad būtų kokia iliustracija o ne tik paragrafai taisyklių 4u.gif
Atsakyti
Scrapuke, nemiegi? parašiau tau meilą. man nepriima tavo swift kodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 13, 00:52)
Scrapuke, nemiegi? parašiau tau meilą. man nepriima tavo swift kodo  unsure.gif

atrasiau tau...
Atsakyti
Turiu laisvą rytą, tai net nesiprausus pagauta įkvėpimo sendinau popierių ...
... ir esu labai patenkinta.
O dariau kai scrap8 rašė:
Įmerkiau visą lapą į vandenį ir ant šlapio liejau akrilinius dažus.
Kas neturi tušo - labai gera alternatyva thumbup.gif

Žadu taisyt buvusį konkursinį darbelį ...
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 13, 07:19)
Gali būti, kad gausiu lupt nuo Linutuko, nes be leidimo duodu idėją iš jos knygos....  blush2.gif  Bet dar ankstus rytas, nenoriu jos žadinti.... O taip norisi pasiūlyti šią idėją Miglotai, nes man atrodo, kad jai galbūt visai tiks.  blush2.gif  Pagalvojau, kad galėtum lapo kraštelius papuošti tokiu principu - pramuši skylutes ir įversi popierinę juostelę. Nes man kol kas tavo SB kraštai atrodo "pliki". smile.gif

aciu bigsmile.gif labai grazu, tik neturiu juosteles tokios, bet gal kitam darbeliui puikiai tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 13, 11:30)
aciu  bigsmile.gif  labai grazu, tik neturiu juosteles tokios, bet gal kitam darbeliui puikiai tiks  smile.gif

Mano nuomone,toks kampu pagrazinimas tavo darbeliui bus per masyvus ir svetinimas, nebent turetum 1.5mm tokios spalvos kaip raides juostele.Jis man ir taip sauniai atrodo
Atsakyti
laba ryta merginos,
remini, gaudyk: si kart turetu pasisekti...tik uztruks savaite+ kol galutinai paevdimas pasirodys mano saskaitoj doh.gif
Kas uzduociai darbuojasi?
Atsakyti