QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 12, 11:05)
Tosk maciau prisijungus, tai norejau pasisakyt tai anoj temoj bet kazkp nespejau.
Labai tu man primeni save, nu tiesiog pazodziui, pries keleta metu. As irgi sakiau kad mane visiskai nedomina SB kiti formatai ar mini albumai, darysiu tik 12 x 12" kadangi daugiau vietos ko nori pridet, visi albumai tokio pacio dydzio, ir t.t. Nenurasyk mini albumu visiskai. Man tik paskutiniuoju laikotarpiu teko persiorentuoti savo nusiteikima. Mini albumai labai daug pliusu turi. Viena is didziausiu, tai kad lengva isimest i rankine ir nusinest pas svecius, i darba...visi zino kad uzsiimineju SB dabar ir praso pamatyti darbeliu, tai tu pabandyk nesiotis didziuly 12x12" albuma
. O antras pliusas tai kad jei labai daug nuotrauku turi, pavyzd. keliones, vaiko gimtadienio, ar kokios isvykos i sakykim Disney World'a, gi neapseisi 2 puslapiais, lengviau padaryti teminy mini albuma.
Didckius 12x12 tik seima mato pas mane, o mini albumai labai daug vartyti ir ivertinti kitu
Yra liaudies patarle "niekada nesakyk niekada..." Bet tiek kiek save pazystu, nemanau kad pereiciau prie mini
Kaip ir su siuvinejimu. Galiu grozetis kitu issiuvinetomis mandalomis, Faberze kiausiniais (tai tikras menas - silkiniai, metaliniai siulai, yvairiausiu karoliuku panaudojimas). Tai nuostabus darbai
Bet vat paciai daryti
Netraukia. Nors siuvineju daug metu. Tad speju, kad taip gali atsitikti ir su sb. Mini albiumukai labai grazus, bet paciai kazka tokio padaryti - netraukia
QUOTE(lauramama @ 2008 06 12, 11:43)
nebutinai pas tuos senius prasyti kad supjaustytu ( jie labai mandri ir tipo yra labiau uzsieme nei toks smulkus pjaustymas)
Senukai isvis ispindeje
Paskutiny karta kai buvau, tai buvau vos neiskoliota. MB salia stovejes tik akis ispute "nesupratau nei vieno zodzio, bet darbuotojo balso tonas, poza ir gestai... Tikrai nemanau, kad darbuotojas pasake kazka malonaus". Labai man liudna, bet po n-kartu nemalonaus aptarnavimo paslaugu sferoje ir mb nebenori vaziuoti y Lietuva
Greitai bus 3metai, kada jis paskutiny karta lankesi Lietuvoje.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 12, 16:36)
Juste, Tosk, o gal jums būtų nesunku parašyti konkrečiai, kokias būtent spalvas naudojote sendinimui? Tosk, tu rašai, kad pradėjai nuo šviesesnės, po to naudojai tamsesnę, o galiausiai tamsią. Bet parašyk dar spalvų pavadinimus (atspalvius).
Juste, o tu su kokia konkrečiai spalva sendinai?
Ir koks Norgej oras?
Sviesiausias atspalvis - Antique linen
Vidutinis - Tea dye
Tamsiausias - Vintage photo
Norgej buvo pora savaiciu labai karsta 27-30. O sia savaite atveso... Tikiuos, kad vasarele nepabegs (kaip praeitais metais).
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas