Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

sugalvojau padaryti dovanu drauges mergytei, ideja grazi, bet kai pradejau stumdyt tai man visai nebepatinka, o s.. dovanot nesinori.. kaip jums atrodo??? cia niekas nepriklijuota dar blush2.gif
user posted image

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 12, 13:06)
Ir koks Norgej oras?  smile.gif

atsalo pas mus unsure.gif o jau toookia vasara buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 birželio 2008 - 17:34
Žirafos sese, o iš kur gavai tokių senų vokų su markutėm? ax.gif Ar čia iš senesniųjų laikų turi prisikaupusi ar čia specialiai pritaikyti SB tokios kaip atvirutės? smile.gif Tiesiog smalsu pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 12, 15:32)
sugalvojau padaryti dovanu drauges mergytei, ideja grazi, bet kai pradejau stumdyt tai man visai nebepatinka, o s.. dovanot nesinori.. kaip jums atrodo??? cia niekas nepriklijuota dar  blush2.gif

oi, koks šiltas darbelis thumbup.gif o jau pupa kokia wub.gif tik man ta data truputį maišo... nesigroja su bendru vaizdu g.gif gal reikia padaryti panašiai kaip vardą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 12, 15:25)
Cia aliuzija i vaikyste su tuo meskuciu?

Tu visiškai teisi. smile.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 06 12, 15:32)
sugalvojau padaryti dovanu drauges mergytei, ideja grazi, bet kai pradejau stumdyt tai man visai nebepatinka, o s.. dovanot nesinori.. kaip jums atrodo??? cia niekas nepriklijuota dar  blush2.gif

Man labai patiko. Keista, kad tau nebepatinka. biggrin.gif Gal per ilgai žiūrėjai, stumdei?... smile.gif

QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 15:35)
Žirafos sese, o iš kur gavai tokių senų vokų su markutėm?  ax.gif Ar čia iš senesniųjų laikų turi prisikaupusi ar čia specialiai pritaikyti SB tokios kaip atvirutės?  smile.gif Tiesiog smalsu pasidarė  ax.gif

Iš parduotuvės. biggrin.gif "Senasnaujas". smile.gif Sukarpiau itališką 12x12 formato SB lapą. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 12, 14:44)
oi, koks šiltas darbelis  thumbup.gif o jau pupa kokia  wub.gif tik man ta data truputį maišo... nesigroja su bendru vaizdu  g.gif gal reikia padaryti panašiai kaip vardą?  g.gif

aciu 4u.gif data daryta is tokio pacio popieriau kaip ir vardas: rozinio (apacioj) ir balto (kalkinio), tik padariau apskritima, bet galiu padaryt ir kvadrata g.gif
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 12, 14:49)
Tu visiškai teisi.  smile.gif
Man labai patiko. Keista, kad tau nebepatinka. biggrin.gif Gal per ilgai žiūrėjai, stumdei?... smile.gif
Iš parduotuvės. biggrin.gif "Senasnaujas". smile.gif Sukarpiau itališką 12x12 formato SB lapą.  cool.gif

aciu, tavo darbelis irgi puikus 4u.gif tavo gilus, su mintim, o as norejau padaryt toki saldu ruzava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 12, 15:54)
aciu  4u.gif  data daryta is tokio pacio popieriau kaip ir vardas: rozinio (apacioj) ir balto (kalkinio), tik padariau apskritima, bet galiu padaryt ir kvadrata  g.gif
Papildyta:
aciu, tavo darbelis irgi puikus  4u.gif tavo gilus, su mintim, o as norejau padaryt toki saldu ruzava  biggrin.gif

na gavosi tikrai saldus mirksiukas.gif tik aš neturėjau omeny, kad kvadratinį daryt, gal tą popierių ružavą labiau išryškint... o gal pabandyk kaip vardo raideles padarei tokiu pat stilium ir datą, įdomu kaip tada atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 12, 15:54)
o as norejau padaryt toki saldu ruzava  biggrin.gif

biggrin.gif Mano akimis žiūrint, tau pavyko. thumbup.gif
Atsakyti
Zirafos sese,nesupyk del komentaro,kiekvieno skonis kitoks,bet man tai ta gele visai schmoll.gif ir truputi per daug visko prikrauta ir tu zvirblio ar meskino raikia issirinkt kazka viena. o ir nuotrauka man atrodo reiketu kokia kitokia parinkt,su kokiu 'mislingu'zvilgsniu vaiko ar kazka tokio. ir saguciu tiek nedeciau. nes kai paziuri i lapo bendra vaizda,nezinau ka pult apziurinet.bet sakau,kiekvienos skonis vis kitoks,kaip as megstu-isklausau komentarus,bet pasilieku prie savo nuomones,juk darbus laikom savo namuose,ir jie brangus mums,tai darau taip,kad miela man paciai butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš antram variante rože perdėčiau vietoj žvirblio blush2.gif Ir nedėčiau sagučių, nes kažkaip nesusieju jų nei su viena nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
Vasara gimusi, jeigu aš pykčiau dėl komentarų, tai tokiu atveju savo dabelių nerodyčiau ir neprašyčiau jų komentuoti. wink.gif Taip kad tikrai nepykstu. Man jūsų komentarų reikia. smile.gif Ačiū. Aš į juos atsižvelgiu tais atvejais, kai abejoju dėl savo pasirinkimo. Tarkim, dėl gėlės. Man ir pačiai ji nelabai kaip. Ir kai išgirdau ir kitų nuomonę, kad gėlytė netinka - mano abejonės pasitvirtino. smile.gif
Dės paukščiuko ir meškiuko irgi geri patarimai. Meškiuką paliksiu tikrai, nes tai buvo tikslingas sumanymas - padaryti aliuziją į vaikystę. Paukščiuko gali ir nebūt. biggrin.gif
Dar kas? Dėl to kad per daug prikrauta - tikėjausi tai išgirsti, nes čia dažnai girdžiu, kad "svarbiausia, kad darbas neperkrautas". Man irgi patinka neperkrauti darbai, bet apkrauti irgi patinka. smile.gif Patinka žiūrinėti lapą, įvairias detales. Čia tikrai yra skonio reikalas. smile.gif
O dėl nuotraukos - čia jau nieko nekeisiu, nes visa istorija yra būtent apie šią nuotrauką, būtent apie ją. Apie tą taškuotą suknelę. Ir dabelio pavadinimas bus: "Maža taškuota suknelė". Darbelis dar neužbaigtas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 06 12, 16:08)
Aš antram variante rože perdėčiau vietoj žvirblio  blush2.gif Ir nedėčiau sagučių, nes kažkaip nesusieju jų nei su viena nuotrauka  blush2.gif

g.gif Na sagutės čia tik dėl žalios spalvos. Ką patartum vietoj jų? g.gif O gal kitaip žiūrėtųsi, jeigu sagutės būtų prisiūtos arba priklijuotos ant dar kokios nors medžiagos? Arba būtų su kokiom nors detalėm?... Man nelabai patinka, kad jos "nuogos", nieko nereiškiančios...
Papildyta:
Miglota, dar ką norėjau pasakyt. smile.gif Man tavo raudoni drugeliai, skraidantys po lapą, labai patinka. wub.gif
Atsakyti
Agam,Zirafos sese,tai keicia ta taskuota suknele visa esme... tada gerai,jei nuotrauka su mintim. o kurioj vietoj pavadinimas bus g.gif o saga palikciau kokia viena,perverta ir surista juostale,tokios spalvos kaip ta eina per viduri,gal visai nieko butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 12, 16:26)
Agam,Zirafos sese,tai keicia ta taskuota suknele visa esme... tada gerai,jei nuotrauka su mintim. o kurioj vietoj pavadinimas bus g.gif o saga palikciau kokia viena,perverta ir surista juostale,tokios spalvos kaip ta eina per viduri,gal visai nieko butu g.gif

Pavadinimas planuojamas virš žalsvo lapo toj vietoj tarp žvirblio ir gėlės. smile.gif Pirmą raidę "M" galvoju daryti taškuotą. smile.gif
Atsakyti