Vasara gimusi, jeigu aš pykčiau dėl komentarų, tai tokiu atveju savo dabelių nerodyčiau ir neprašyčiau jų komentuoti.
Taip kad tikrai nepykstu. Man jūsų komentarų reikia.
Ačiū. Aš į juos atsižvelgiu tais atvejais, kai abejoju dėl savo pasirinkimo. Tarkim, dėl gėlės. Man ir pačiai ji nelabai kaip. Ir kai išgirdau ir kitų nuomonę, kad gėlytė netinka - mano abejonės pasitvirtino.
Dės paukščiuko ir meškiuko irgi geri patarimai. Meškiuką paliksiu tikrai, nes tai buvo tikslingas sumanymas - padaryti aliuziją į vaikystę. Paukščiuko gali ir nebūt.
Dar kas? Dėl to kad per daug prikrauta - tikėjausi tai išgirsti, nes čia dažnai girdžiu, kad "svarbiausia, kad darbas neperkrautas". Man irgi patinka neperkrauti darbai, bet apkrauti irgi patinka.
Patinka žiūrinėti lapą, įvairias detales. Čia tikrai yra skonio reikalas.
O dėl nuotraukos - čia jau nieko nekeisiu, nes visa istorija yra būtent apie šią nuotrauką, būtent apie ją. Apie tą taškuotą suknelę. Ir dabelio pavadinimas bus: "Maža taškuota suknelė". Darbelis dar neužbaigtas.
Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 06 12, 16:08)
Aš antram variante rože perdėčiau vietoj žvirblio
Ir nedėčiau sagučių, nes kažkaip nesusieju jų nei su viena nuotrauka
Na sagutės čia tik dėl žalios spalvos. Ką patartum vietoj jų?
O gal kitaip žiūrėtųsi, jeigu sagutės būtų prisiūtos arba priklijuotos ant dar kokios nors medžiagos? Arba būtų su kokiom nors detalėm?... Man nelabai patinka, kad jos "nuogos", nieko nereiškiančios...
Papildyta:
Miglota, dar ką norėjau pasakyt.
Man tavo raudoni drugeliai, skraidantys po lapą, labai patinka.
... bet mes tai žinome, kieno yra pieštukai...