Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 21, 18:43)
Mokytis dizaino ir meniniu dalyku tai ne vidaus organus operuoti.Visos mes menininkes,antraip nebutumem cia. Ir istikruju darbai musu kaip paciai pradziai yra labai geri.Zmogui,kuris baigia tarkim medicina, yra visiskai nesuvokia kas ta kompozicija, nemanau kad cia visos is musu dizaineres, fotografes(mano svajone), meninikes, o paziurekit kokius grazius darbus klijuoja.
Beje, kiek info youtube aoie scrapus  rolleyes.gif Tai net foruma apleidau. Ieinu i jusu pokalbius ir lengvas sokas apeme- tuoj baigsim tema. Ne, nu ir plepam.
Gavau pylos nuo MB.Gryzo is zvejybos 50km sukores be laimikio, tai kai pradejo burbuliuoti,kad aplinkui vien skrapas, tvarkos jokios.O as taip viska issivertusi laisvinu vieta, kad panasu kaip Tosk vyro zvejybos buveine, tik be cyzu ir bambaliu.
Zodziu, reikia staigiai tvarkytis.

Visą gyvenimą turėjau polinkį į menus, tačiau dėl tam tikrų priežasčių baigiau medicinos studijas. Kaikas iš pažystamų net buvo nustebia mano specialybės pasirinkimu. Tačiau jau toks gyvenimas (nesakyk niekada nesakyk) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 21, 19:01)
Visą gyvenimą turėjau polinkį į menus, tačiau dėl tam tikrų priežasčių baigiau medicinos studijas. Kaikas iš pažystamų net buvo nustebia mano specialybės pasirinkimu. Tačiau jau toks gyvenimas (nesakyk niekada nesakyk) rolleyes.gif

Nu geras, matei,kaip konkreciai Tau rasydama, parinkau taiklu pavyzdi (del medicinos).Idomu butu suzinoti kas cia kokia profesija uzsiima.Gal konkursiniuose kai kuri atsiskleis per ta prizme g.gif
Atsakyti
Miglota butinai papasakok kaip kelionej sekes, nuotrauku poto parodyk. Geras dalykas gauti tokias dovanas wub.gif Bet su mazom isimtim... Man pavyzdziui sugyventinio mamules dovana visai nepatiko lotuliukas.gif Kazkada as sakiau, kad y Kanarus niekad nevaziuosiu, bet dukriukas pakoregavo keliones lotuliukas.gif
Ziurek koky dalykely radau sb popieriui laikyti 4u.gif http://www.binders.n...mp;loc=subgroup
O visokiems brads ir smulkiems dalykeliams http://clasohlson.no...spx?id=18509465

As ta su stalciukais katik abziurejau parduotuvej. Turbut sekanty menesy pirksiu, jis nera gremezdiskas, bet tikrai nera ir mazas, tad daug gerio galima sutalpinti, surusiuoti. Tik sakiau tuos sonus nudazysiu baltai... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 21 birželio 2008 - 19:18
Nu taip prisijuokaiu is amerikieciu vaiku lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...eB4LxBTMlc&NR=1
Atsakyti
Matau,kad remini prisijungusi. Kaip pailsejai?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 21, 22:51)
Nu taip prisijuokaiu is amerikieciu vaiku  lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...eB4LxBTMlc&NR=1

Dasilo, ko tos norveges masiskai perka tas serveteles doh.gif Grazu wub.gif Dar tas serveteles galima naudoti kaip fono pagrazinima ant pagrindinio popieriaus. Galima ir su distress nuspalvinti ydomiai.

As galvoju ar negalima butu y pirmajy puslapy ykelti tokia kaip tema "Praktines idejos" ir va tokius youtube video deti. Labai gera vaizdine medziaga thumbup.gif Man labai patiko ir anksciau idetas video wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 21, 16:30)
gal reikia ir man popieriaus turgu daryt  doh.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 06 21, 16:43)
dabar rimtai galvoju, jei butu norinciu truputi popieriaus geleciau parduoti.. kaip tik i LT kita savaite skrendu tai ir atvezciau  smile.gif

Tai pafotografuok savo popieriuką ir kainytes parašyk, nes jei kasnors patiks, tai norėčiau nusipirkti ax.gif 4u.gif Man trūksta raštuoto popieriaus ax.gif
Atsakyti
turiu laiko tai atidarineju nauja tema, tikiuosi nesidubliuojam, man jau nedaug liko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 21 birželio 2008 - 21:06
QUOTE(lauramama @ 2008 06 21, 19:51)
Nu geras, matei,kaip konkreciai Tau rasydama, parinkau taiklu pavyzdi (del medicinos).Idomu butu suzinoti kas cia kokia profesija uzsiima.Gal konkursiniuose kai kuri atsiskleis per ta prizme g.gif

Na jau tikrai pataikei tiesiai į viduriuką thumbup.gif .
Reik tikėtis kad konkursiniuose kas nors ką nors atskleis apie profesijas kitaip reikės rengti kitą konkursėlį. ,,Mano profesija'' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 21, 22:12)
Reik tikėtis kad konkursiniuose kas nors ką nors atskleis apie profesijas kitaip reikės rengti kitą konkursėlį. ,,Mano profesija'' lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Visai nieko skamba.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti