Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Juste, Tosk, o gal jums būtų nesunku parašyti konkrečiai, kokias būtent spalvas naudojote sendinimui? Tosk, tu rašai, kad pradėjai nuo šviesesnės, po to naudojai tamsesnę, o galiausiai tamsią. Bet parašyk dar spalvų pavadinimus (atspalvius).
Juste, o tu su kokia konkrečiai spalva sendinai?

Gal juokingai atrodau klausdama, bet kaip kitaip išsiaiškinsiu? doh.gif blush2.gif

Aš jau visas detales, foto ant lapo išdėliojau. Dabar svarstau, ar jau klijuot, ar pirma pasendint lapą? g.gif Noriu jums parodyt tą juodraštinį variantą, nes patarimai dar praverstų, bet fotiko elementai kraunasi. doh.gif

Pirmininke, o koks pas jus ten oras? smile.gif
Ir koks Norgej oras? smile.gif
Atsakyti
Sugalvojau visgi kaip jums parodyt savo ruošiamą darbelį. smile.gif
Pirmas variantas be sagučių, gėlyčių. Antras variantas papildytas, bet dar ne galutinai - dar bus pavadinimas, istorija ir dar viena detalė centre.
Niekas dar nesuklijuota - jeigu kam kyla minčių, gal kas į akis krenta, patarkite, prašau. 4u.gif

Dar dėl tos gėlytės abejoju... Arba jos iš viso nereikia, arba ją reiktų išardyt ir perdaryt. Ji man kažkaip nelabai kaip atrodo. biggrin.gif Bet reikia rožinės - arbūzo - spalvos. Ar nebūtinai? g.gif

Ir dar pasakykit, jei netingėsit, ar šis darbelis jums ką nors pasako? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 12 birželio 2008 - 13:30
Zirafos sese, man bet kokiu atveju antrasis variantas
Papildyta:
As tik to rudo popieriaus nebuciau perskirusi su tuo kringeliu, buciau dariusi vientisa ir tas juosteles su tekstu buciau paledusi, kad kai kas nueitu po tuo voku/laisku apacioje.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 12, 14:37)
Zirafos sese, man bet kokiu atveju antrasis variantas
Papildyta:
As tik to rudo popieriaus nebuciau perskirusi su tuo kringeliu, buciau dariusi vientisa ir tas juosteles su tekstu buciau paledusi, kad kai kas nueitu po tuo voku/laisku apacioje.

Turi omenyje, kad tos eilutės su tekstu būtų ilgesnės ir užlįstų po voku? O rudą popierių dar galiu padaryt ištisą. Čia padėti du atskiri gabalėliai. Ačiū už patarimuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 12 birželio 2008 - 13:41
Antras variantas geresnis, tik kažkodėl man kliūva ta juostelė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 11, 22:43)
Kas norit sendinti, nuosirdziai rekomenduoju, tuos Distress Ink.

Beliko nueit į parduotuvę ir nusipirkt lotuliukas.gif
Greičiausiu atveju gal po mėnesio, kai MB kur nors užsienyje nupirks .... verysad.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 22:59)
Kad pasendinti visa lapa ne tik krastus labai pravers Distress dye Ink. Jie kaip akvarele. Aprasyme pataria tureti bleka arba toki kepimui kilimeli, sudrekinti lapa vandeniu  (praverstu purskimui vandens bonkute). paskui nuo centro link lapo galu sendini. Dar labai praverstu papildomo rasalo bonkutes tokios pacios spalvos. Patariama kad isdziovinti su lygintuvu ar fenu.Lygiau rasalas isdzius.

Reiks pabandyti, kai rašalą nusipirksiu, labai gražiai turėtų gautis ...

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 12, 14:06)
Gal juokingai atrodau klausdama, bet kaip kitaip išsiaiškinsiu?

Man irgi aktualu g.gif

Zirafos sese, man irgi antras. O kieno žodžiai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 12, 14:25)
na aš turiu spec. sb gėlyčių, tai maniškės popierinės  good.gif visai neblogos tokios.
babyface aš tau įdėjau porą tokių dovanų, bet nepamenu kokios spalvos  doh.gif na tikiuosi jau greit gausi ir pati pažiūrėsi  mirksiukas.gif

Rytoj važiuosiu į paštą pasiimti siuntinuko smile.gif O, geras, dar ir dovanėlę joje rasiu rolleyes.gif Manau tas dovanotas gėlytes tikrai kažkur pritaikysiu wub.gif
QUOTE(relija @ 2008 06 12, 14:49)
Tokių ir kitokių gėlyčių didžiausią pasirinkimą tai esu Gariūnuoje radusi, ir kainos kitokios nei centre kur nors. Ten beveik gale Gariūnų yra daug parduotuvyčių-kioskelių kur tiek visko yra doh.gif  doh.gif  doh.gif

Bet aš iš Klaipėdos ir iki Gariūnų tikrai nenusigausiu artimiausiu metu doh.gif

Žirafos sese, man irgi labiau patinka antrasis variantas su tom žaliom sagutėm smile.gif Tik man kas krenta į akis ir nelabai patinka, tas prilipintas paukštelis baltame fone... Man kaip koks blynukas atrodo... Jei jis būtų tik toks kontūrinis juodas, gal ir gražiai žiūrėtųsi, bet dabar su tuo baltu fonu aplinkui, tai man taip nelabai gražiai žiūrisi... Ir ta rožinė gėlytė trupučiuką kitokią gal reiktų parinkti, nes labai išsiskiria iš tos visos aplinkos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 12 birželio 2008 - 13:58
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 12, 14:06)
Juste, Tosk, o gal jums būtų nesunku parašyti konkrečiai, kokias būtent spalvas naudojote sendinimui?

Tam sendinimui, kur rodžiau, naudojau akrilinius dažus iš dailininkų padruotuvės. Spalvos pavadinimas "sienna" (manau, kad firma nėra svarbi, nes daugumos būna tie patys spalvų pavadinimai). Naudojau neskiestus, tiesiai iš tūbelės, nes reikėjo ryškios spalvos, bet subtilesnis sendinimas gaunasi truputį dažus praskiedus...dar gražiai su tais teptukais trafaretiniais sendinimas gaunasi naudojant akvarelę (tik tuomet reikia sendinti popierių, kuris gerai sugeria vandenį).
Atsakyti
zirafos sese labai įdomus darbelis, sutinku, kad antrasis varijantas geriau atrodo, bet man ta rožė schmoll.gif visą dėmesį blaško ax.gif o tas kringelis ir paukščiukas ant lapukų, tai čia parodai kokie bus štampukai, ar kas? kažkaip neaišku man blush2.gif
Atsakyti
Labai dėkinga, kad komentuojate oro_buckis.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 12, 14:43)
Antras variantas geresnis, tik kažkodėl man kliūva ta juostelė. g.gif

Juostelės labai noriu, įvairias bandžiau pritaikyt. Negerai, kad kliūna... Ką daryt? Kokia labiau tiktų? g.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 06 12, 14:54)
Zirafos sese, man irgi antras. O kieno žodžiai ?  ax.gif

Žodžius šiek tiek perdariau pagal save. Originalas buvo toks:
"o aš apie tai parašiau
sniege tik šešias eilutes
o auštant verkiau ir skaičiau
skaičiau ir verkiau daug švenčiau
už tiesą mylėdamas tas
apgaulės šešias eilutes"

D. Kajokas. Eilutės ant sniego.

QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 14:57)
Žirafos sese, man irgi labiau patinka antrasis variantas su tom žaliom sagutėm  smile.gif Tik man kas krenta į akis ir nelabai patinka, tas prilipintas paukštelis baltame fone... Man kaip koks blynukas atrodo... Jei jis būtų tik toks kontūrinis juodas, gal ir gražiai žiūrėtųsi, bet dabar su tuo baltu fonu aplinkui, tai man taip nelabai gražiai žiūrisi... Ir ta rožinė gėlytė trupučiuką kitokią gal reiktų parinkti, nes labai išsiskiria iš tos visos aplinkos...

biggrin.gif Tu teisi dėl "blynuko". kadangi tai tik juodraštis, tai ir paukštelis "netikras". Man svarbu buvo pažiūrėt, ar jis iš principo čia gali būti. Aš jį perdarysiu, dėkui. wink.gif
O gėlytės, ko gero, išvis atsisakysiu.... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 12, 15:01)
Tam sendinimui, kur rodžiau, naudojau akrilinius dažus iš dailininkų padruotuvės. Spalvos pavadinimas "sienna" (manau, kad firma nėra svarbi, nes daugumos būna tie patys spalvų pavadinimai). Naudojau neskiestus, tiesiai iš tūbelės, nes reikėjo ryškios spalvos, bet subtilesnis sendinimas gaunasi truputį dažus praskiedus...dar gražiai su tais teptukais trafaretiniais sendinimas gaunasi naudojant akvarelę (tik tuomet reikia sendinti popierių, kuris gerai sugeria vandenį).

Dėkui, dabar jau žinosiu ko ieškot. 4u.gif

QUOTE(remini @ 2008 06 12, 15:04)
zirafos sese labai įdomus darbelis, sutinku, kad antrasis varijantas geriau atrodo, bet man ta rožė  schmoll.gif visą dėmesį blaško  ax.gif o tas kringelis ir paukščiukas ant lapukų, tai čia parodai kokie bus štampukai, ar kas? kažkaip neaišku man  blush2.gif

Kringelis - tai nutrinamas lipdukas (rub-on). O dėl paukščiuko ir gėlytės jau parašiau atsakydama į babyface komentarą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 14:57)
Bet aš iš Klaipėdos ir iki Gariūnų tikrai nenusigausiu artimiausiu metu  doh.gif

Ot, tundra, nepastebėjau, tai tada gal iki Kauno kada nulėksi, ten bazėse irgi yra pora vietelių tokių thumbup.gif , bet va teks visus sandėlius pereit, bo tikrai neatsimenu kuriam...Labai jau jų ten daug ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 12 birželio 2008 - 14:19
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 12, 14:39)
Turi omenyje, kad tos eilutės su tekstu būtų ilgesnės ir užlįstų po voku? O rudą popierių dar galiu padaryt ištisą. Čia padėti du atskiri gabalėliai. Ačiū už patarimuką.

Ta turiu omeny, gal tada ir ta juostele neiskristu taip.Bet juosteles tai reikia. Gal uzteks tik meskucio? Nedek to zvirblio. Cia aliuzija i vaikyste su tuo meskuciu?
Atsakyti