QUOTE(Miglota @ 2008 06 21, 19:42)
viena is mano svajoniu tureti tokia parduotuve
.. kai nuvaziuoju i bikuben, man taip gera ten, nes visa seima dirba, darbai ju seimos ant sienu iskabinti, nors vietos ten nedaug, bet labai jauku ir savininkas (vyras) man labai daug naudingu patarimu dave ka pirkti ir jo darbai nuostabus, nes jis labai daug nauju prekiu pats isbando
Tai buvo ir mano svajone kol.... mb netapo vienos parduotuves savininkas
Tai darbas suryjantis daug laiko, daug laisvalaikio, daug nervu... Signalizacija suveikia 1val ar kokoia 3val. nakties, keliasi ir vaziuoja ziureti... Darbuotojas susirgo, keicia visus planus ir vaziuoja dirbti... Problema su kokiu kasos aparatu ir jis vel lekia... Tiekejai paveluoja pristatyti prekes ir jis darbuojas vos ne visa nakty... Ir taip be galo. Neslepsiu, pinigai geri, labai geri (mes per 3m atidavem nesispausdami paskolu uz 1 000 000NOK). Bet jo pazystami direktoriai, kuriu amzius apie 50m visi turi sirdies problemu. Stresas daro savo... Jei mb istiktu bankrotas, mes sestumem y minusa ne viena ir ne du mln.
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 21, 19:43)
Na tai belieka planus atidėti iki kol pupa paaugs. O paskui bandyt kad ir nuo prastesnio darbo laiko, kol užsirekomenduosi.
Tai TB verslas susijęs su maistu? Jei taip, tai įtariu, kad ne su žuvies produktais.
Kitaip gal nebesidomėtų žvejyba ir išvis žuvies kvapo pakęst negalėtų.
Jis valdo supermarketa Rimi, tad ten ir zuvies yra
QUOTE(Miglota @ 2008 06 21, 19:44)
mes vaziuojam i kanarus uz poros savaiciu, tai bandysiu ir as vietinius gyventojus gasdint su savo aparatu
Y kuria sala traukiat?
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas