Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(Miglota @ 2008 06 21, 16:38)
vakare nufotografuosiu ka turiu ir atsiusiu nuoroda  mirksiukas.gif

lauksiu
Tosk nuotrauka tikrai įspūdinga. Tiesiog atvirukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 21 birželio 2008 - 16:03
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 21, 17:00)
lauksiu
Tosk nuotrauka tikrai įspūdinga. Tiesiog atvirukas wub.gif

Arba paveikslėlis į enciklopediją apie gyvūnus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 21, 19:30)
Tosk, čia iguana?  blush2.gif  Kokia žavi.  wub.gif  biggrin.gif  Taip tikroviškai perteiktos spalvos ir iš viso, atrodo kaip gyva.  thumb_yello.gif
O dėl "Panduro" - o kodėl tau nenuėjus pas administraciją ir nepasiūlus jiems savo puikios kandidatūros?  g.gif  wink.gif

Jo cia iguana, viename parke jos laisvai gainiojos, tai as ir prikibau prie vienos bigsmile.gif

O tu manai as nebandziau ten darbintis mirksiukas.gif biggrin.gif Tai yra parduotuve ir tradicine problema - jie nori kad galeciau dirbti pora vakaru y savaite ir viena sestadieny y menesy. Deje man taip netinka. Geriausias darbo laikas paprastai suteikiamas jau senbuviams, kurie labai gerai uzsirekomendave. Bet kai dukriukas paauks vistiek bandysiu ar tai rankdarbiu, artai foto prekiu parduotuviu tinkluose ysidarbinti. Manau as turiu visas reikiamas savybes, kad galeciau ten padaryti karjera ax.gif Kai rudeny ieskojau darba, mb tiesiai pasake, kad jis nenori kad ieskociau darbo maisto prekiu parduotuvese. Man tai nuskambejo kaip geras yvertinimas mano sugebejimu lotuliukas.gif Bijo konkurencijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 21, 15:48)
Ech... "Panduro"... Viena is mano svajoniu (gal kam ir nuskambes kvailai) yra dirbrti tame parduotuviu tinkle. Ten yra gerio visiems hobiams wub.gif
Skyles ismusa nuostabiai, bet... tik lapo krastuose prieisi su siuo daikciuku.

viena is mano svajoniu tureti tokia parduotuve biggrin.gif .. kai nuvaziuoju i bikuben, man taip gera ten, nes visa seima dirba, darbai ju seimos ant sienu iskabinti, nors vietos ten nedaug, bet labai jauku ir savininkas (vyras) man labai daug naudingu patarimu dave ka pirkti ir jo darbai nuostabus, nes jis labai daug nauju prekiu pats isbando bigsmile.gif
Atsakyti
Na tai belieka planus atidėti iki kol pupa paaugs. O paskui bandyt kad ir nuo prastesnio darbo laiko, kol užsirekomenduosi. smile.gif
Tai TB verslas susijęs su maistu? Jei taip, tai įtariu, kad ne su žuvies produktais. biggrin.gif Kitaip gal nebesidomėtų žvejyba ir išvis žuvies kvapo pakęst negalėtų. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 21, 16:08)
Jo cia iguana, viename parke jos laisvai gainiojos, tai as ir prikibau prie vienos bigsmile.gif

mes vaziuojam i kanarus uz poros savaiciu, tai bandysiu ir as vietinius gyventojus gasdint su savo aparatu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 21, 16:33)
Žinai, ką pagalvojau?  g.gif  O gal tu nedaryk puslapio apie save, o padaryk, pvz., apie mylimą močiutę?  ax.gif  Gal tikrai mylėjai močiutę, gal surasi kokią seną jos nuotrauką, skaros kokį gabalėlį ar kokių nerinukų autentiškų?... Gal prisiminimai liko šilti?... Juk močiutės būna didelės asmenybės, neretai labiau už tėvus įtakoja vaiko charakterio formavimąsi ir pan...  ax.gif

nu jo kad apie save daryti jau ismeciau is galvos, ax.gif , bet ir apie mociute netureciau ka, nes nei vienos nuotraukos neturiu, net mamos tik kelias turiu ir tai tooooli antrame plane blink.gif taip kad tas irgi atkrenta doh.gif bet aciuks uz pasiulymus
QUOTE(Tosk @ 2008 06 21, 16:48)
Linutukai daryk apie dukrytes. Ka jos megsta labiausiai 4u.gif Megstamiausias patiekalas, megstamiausias filmukas, megstamiausia spalva ir t.t. Nes visi tie "megsta" ir atskleidzia asmenybe 4u.gif
, tai jau link to ir linkstu, tai arba paskutinia minute ka sukurpsiu, arba iskaita bus neislaikyta doh.gif (ar ka ten zirafos sese kaskada minejo apie savo pirmaji dalyvavima konkurse) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 21, 19:42)
viena is mano svajoniu tureti tokia parduotuve  biggrin.gif .. kai nuvaziuoju i bikuben, man taip gera ten, nes visa seima dirba, darbai ju seimos ant sienu iskabinti, nors vietos ten nedaug, bet labai jauku ir savininkas (vyras) man labai daug naudingu patarimu dave ka pirkti ir jo darbai nuostabus, nes jis labai daug nauju prekiu pats isbando  bigsmile.gif

Tai buvo ir mano svajone kol.... mb netapo vienos parduotuves savininkas bigsmile.gif Tai darbas suryjantis daug laiko, daug laisvalaikio, daug nervu... Signalizacija suveikia 1val ar kokoia 3val. nakties, keliasi ir vaziuoja ziureti... Darbuotojas susirgo, keicia visus planus ir vaziuoja dirbti... Problema su kokiu kasos aparatu ir jis vel lekia... Tiekejai paveluoja pristatyti prekes ir jis darbuojas vos ne visa nakty... Ir taip be galo. Neslepsiu, pinigai geri, labai geri (mes per 3m atidavem nesispausdami paskolu uz 1 000 000NOK). Bet jo pazystami direktoriai, kuriu amzius apie 50m visi turi sirdies problemu. Stresas daro savo... Jei mb istiktu bankrotas, mes sestumem y minusa ne viena ir ne du mln. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 21, 19:43)
Na tai belieka planus atidėti iki kol pupa paaugs. O paskui bandyt kad ir nuo prastesnio darbo laiko, kol užsirekomenduosi. smile.gif
Tai TB verslas susijęs su maistu? Jei taip, tai įtariu, kad ne su žuvies produktais.  biggrin.gif  Kitaip gal nebesidomėtų žvejyba ir išvis žuvies kvapo pakęst negalėtų.  hihihi.gif

Jis valdo supermarketa Rimi, tad ten ir zuvies yra biggrin.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 06 21, 19:44)
mes vaziuojam i kanarus uz poros savaiciu, tai bandysiu ir as vietinius gyventojus gasdint su savo aparatu  blush2.gif

Y kuria sala traukiat?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 21, 17:20)
tai arba paskutinia minute ka sukurpsiu, arba iskaita bus neislaikyta  doh.gif (ar ka ten zirafos sese kaskada minejo apie savo pirmaji dalyvavima konkurse)  lotuliukas.gif

Skolą gavau. lotuliukas.gif 3 skolas gauni - braukia iš studentų sąrašų. lotuliukas.gif
Todėl šiandien aš visą dieną ruošiausi antram egzui iš Asmenybės dalyko. lotuliukas.gif

Scrap8 turi kažkokį darbelį su bananu. Tai gal tau būtų idėja darant darbelį apie savo mergaičių pomėgius? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 06 21, 17:27)
Jis valdo supermarketa Rimi, tad ten ir zuvies yra biggrin.gif

Ach Rimi. doh.gif Na dabar užbombinsiu tavo AŽ skundais ir pasiūlymais, jei ką. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 21, 16:27)

Y kuria sala traukiat?

i lanserote blush2.gif tenerifej buvau 2 kartus, gran kanarioj viena, sakaiu i kanarus daugiau kojos nekelsiu, bet.. dovanotam arkliui i dantis neziuri biggrin.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 21, 16:33)
Ach Rimi.  doh.gif  Na dabar užbombinsiu tavo AŽ skundais ir pasiūlymais, jei ką.  lotuliukas.gif

itariu, kad tik viena parduotuve norvegijoj ax.gif o lietuvos rimi valdo kiti zmones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 21, 18:09)
itariu, kad tik viena parduotuve norvegijoj  ax.gif  o lietuvos rimi valdo kiti zmones  biggrin.gif

Na taip, žinoma. smile.gif Aš tik pajuokavau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 21, 15:34)
Sveikos pleputės na štai ir aš trumpam galiu paplepėti biggrin.gif
skrapuke tavo darbai kaip visada originalūs ir puikūs. Man tik belieka žiūrėti ir gėrėtis. Gailiuosi, kad niekada nesimokiau ko nors susijusio su dizainu ir menu. Dabar tikrai praverstų.

Mokytis dizaino ir meniniu dalyku tai ne vidaus organus operuoti.Visos mes menininkes,antraip nebutumem cia. Ir istikruju darbai musu kaip paciai pradziai yra labai geri.Zmogui,kuris baigia tarkim medicina, yra visiskai nesuvokia kas ta kompozicija, nemanau kad cia visos is musu dizaineres, fotografes(mano svajone), meninikes, o paziurekit kokius grazius darbus klijuoja.
Beje, kiek info youtube aoie scrapus rolleyes.gif Tai net foruma apleidau. Ieinu i jusu pokalbius ir lengvas sokas apeme- tuoj baigsim tema. Ne, nu ir plepam.
Gavau pylos nuo MB.Gryzo is zvejybos 50km sukores be laimikio, tai kai pradejo burbuliuoti,kad aplinkui vien skrapas, tvarkos jokios.O as taip viska issivertusi laisvinu vieta, kad panasu kaip Tosk vyro zvejybos buveine, tik be cyzu ir bambaliu.
Zodziu, reikia staigiai tvarkytis.
Atsakyti