Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Sveikos pleputės na štai ir aš trumpam galiu paplepėti biggrin.gif
skrapuke tavo darbai kaip visada originalūs ir puikūs. Man tik belieka žiūrėti ir gėrėtis. Gailiuosi, kad niekada nesimokiau ko nors susijusio su dizainu ir menu. Dabar tikrai praverstų.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 21, 14:34)
Sveikos pleputės na štai ir aš trumpam galiu paplepėti biggrin.gif
skrapuke tavo darbai kaip visada originalūs ir puikūs. Man tik belieka žiūrėti ir gėrėtis. Gailiuosi, kad niekada nesimokiau ko nors susijusio su dizainu ir menu. Dabar tikrai praverstų.

mokytis niekada nevelu biggrin.gif as jau suku galva kaip susiorganizuot, kad galeciau dar pora metu pasimokyt ax.gif
Atsakyti
laba diena visoms 4u.gif , gera nuotrauka zirafos sese ikele, as net visus savo albumus perknisau, kol pagaliau prisiminiau kad turiu tik filmuota medziaga, kaip mano dukryte tokioje pozoje miega lotuliukas.gif tik duonos riekes po zanduku nera.
O as nesupratau apie ta Rambyno kalna/parka...ar gal ten kokia tradicija yra nuo jo nusiristi? ar siaip kas...nelabai supratau apie ka tai buvo ir kokios ten katostrofines pasekmes  , bet gal cia per asmeniska dalintis 
nu jooo, ten sunku suprasti is parasymo, bet is tiesu specialiai taip parasiu, si darbeli skyriau labiau sau nei kitiems, tai kaip ir nusinesiu i kapus ta reikaliuka ax.gif , nebent reiks dukriukus gyvenimo tiesu ziauriu pamokinti, tai turesiu is savo praktikos ka papasokoti, o siaip ten ant 'Rambyno kalno" nuo neatmenamu laiku, net ir sovietiniais laikais buvo svenciama jonines, su lauzais ir su koncertais per google paieska padariau cia daugiau maziau aprasymas atitinkantis tos sventes pobudi, jai kartais ka sudomins

o mano muza vis dar negryzo doh.gif uzstrigau kad net
Atsakyti
dabar rimtai galvoju, jei butu norinciu truputi popieriaus geleciau parduoti.. kaip tik i LT kita savaite skrendu tai ir atvezciau smile.gif
Atsakyti
oooo remini matau parsiradus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš turiu tokį skylamušį
user posted image
Tiesiog jėga. Puikiai išmuša skylutes, tačiau bėda kai reik įdėti kniedę ir suspausti su plaktuku ir spec kaltuku kniedė šiek tiek išsideformuoja. Man atrodo apie panašų žirafos sesė kalbėjo, o Kaune Thomas philips panašių pribambasų neradau
Papildyta:
Miglota na popieriaus aš labai šiek tiek norėčiau, nes skrapukės siuntinukas dar ilgai eis o darbuotis jau dabar norisi blush2.gif

Sveika remini kaip atostogos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 21 birželio 2008 - 14:49
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 21, 14:28)
atklijuot tiktu tas Un-Do tirpalas...nekenkia popieriui.

Reiktų tokį surast. Ir dar trintuką klijams. Ai, dar nemažai ko reiktų. irnesakyk.gif

gera nuotrauka zirafos sese ikele, as net visus savo albumus perknisau, kol pagaliau prisiminiau kad turiu tik filmuota medziaga, kaip mano dukryte tokioje pozoje miega  lotuliukas.gif

Oi, priminei, kad ir aš tokios medžiagos turiu, tik miega ir valgo supynėse. doh.gif Valgo miegodama arba miega valgydama. Ir dar supasi vienu metu. lotuliukas.gif

o mano muza vis dar negryzo  doh.gif uzstrigau kad net

Žinai, ką pagalvojau? g.gif O gal tu nedaryk puslapio apie save, o padaryk, pvz., apie mylimą močiutę? ax.gif Gal tikrai mylėjai močiutę, gal surasi kokią seną jos nuotrauką, skaros kokį gabalėlį ar kokių nerinukų autentiškų?... Gal prisiminimai liko šilti?... Juk močiutės būna didelės asmenybės, neretai labiau už tėvus įtakoja vaiko charakterio formavimąsi ir pan... ax.gif

P.S. Monique, kaip tau sekasi? Senokai nieko nerašei.... Ir IF... irgi ax.gif
Papildyta:
Man dar iškilo klausimas, ar yra kokios nors taisyklės dėl citatų rašymo po/virš pavadinimo? ax.gif Gal taisyklės draudžia iš viso ką nors rašyti šalia pavadinimo, kad neatitrauktų dėmesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 21 birželio 2008 - 15:34
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 21, 14:47)
Miglota na popieriaus aš labai šiek tiek norėčiau, nes skrapukės siuntinukas dar ilgai eis o darbuotis jau dabar norisi blush2.gif

vakare nufotografuosiu ka turiu ir atsiusiu nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 21, 18:00)
jau dairomes i nauja objektyva, ligoniai  doh.gif  as noriu 50mm, MB nori 100mm, tai jauciu reiks daryt kompromisa ir pirkt 70 mm  biggrin.gif

reikia gal ir man parasa uzsidet, nes jau pro hobby parduotuve negaliu ramiai praeit, vakar "netycia" i panduro papuoliau, tai ir vel islaidos  biggrin.gif  o rastuoto popieriau nebeperku, laikausi, nes jau matau, kai kai kuris NIEKADA nebus panaudotas, gal reikia ir man popieriaus turgu daryt  doh.gif

Nuosirdziai rekomenduoju 50mm f1,4. Kaina kazkur 2800NOK. Kadangi sviesus objektyvas, nepakeiciamas namu salygomis. Tai musu pats pigiausias objektyvas, bet veik juo ir naudojames. Nepakeiciamas portretinis objektyvas. Cia Tenerifej pyskinau ax.gif
user posted image

Ech... "Panduro"... Viena is mano svajoniu (gal kam ir nuskambes kvailai) yra dirbrti tame parduotuviu tinkle. Ten yra gerio visiems hobiams wub.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 21, 18:17)
Na aš turiu tokį skylamušį
user posted image
Tiesiog jėga. Puikiai išmuša skylutes, tačiau bėda kai reik įdėti kniedę ir suspausti su plaktuku ir spec kaltuku kniedė šiek tiek išsideformuoja.

Skyles ismusa nuostabiai, bet... tik lapo krastuose prieisi su siuo daikciuku.

Linutukai daryk apie dukrytes. Ka jos megsta labiausiai 4u.gif Megstamiausias patiekalas, megstamiausias filmukas, megstamiausia spalva ir t.t. Nes visi tie "megsta" ir atskleidzia asmenybe 4u.gif
Papildyta:
Tiesa del popieriaus... Mano pirmajy popieriaus poka, manau kad nepanaudosiu tiesiogiai darbeliams. Bet as jy naudoju pratyboms, eksperimentams biggrin.gif Kitaip sakant gadinimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 21, 15:43)
oooo remini matau parsiradus  mirksiukas.gif

Labas visoms 4u.gif
grįžau karsta.gif jau visą dieną skaitau kiek prirašėt doh.gif mb burbuliuoja, nes svečius palikau be priežiūros lotuliukas.gif nu negaliu be jūsų... taip pasiilgau mirksiukas.gif
tiesa, lauramama ačiū už komplimetą blush2.gif
justess22 ačiū už galeriją, kai atsigausiu, pradėsiu savo žurnaliukus skanuoti ir įkelsiu tada pioneer.gif
na pasivijau, tai bėgu pas svečius, kol manęs visai nenurašė lotuliukas.gif vėliau parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 21, 16:48)

Skyles ismusa nuostabiai, bet... tik lapo krastuose prieisi su siuo daikciuku.

Tikra tiesa todėl ir krokodilo užsimaniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tosk, čia iguana? blush2.gif Kokia žavi. wub.gif biggrin.gif Taip tikroviškai perteiktos spalvos ir iš viso, atrodo kaip gyva. thumb_yello.gif
O dėl "Panduro" - o kodėl tau nenuėjus pas administraciją ir nepasiūlus jiems savo puikios kandidatūros? g.gif wink.gif
Atsakyti