Dar...įkėliau į blog'ą trečią CK užduoty (tikiuosi paskutinę jei neprikibs prie nieko, tfu, tfu...), kam įdomu, slaptažodis tas pats
Su Šv. Joninem visas Rasas, Marytes ir Jonukus...ir kitas švenčiančias. O ką jūs tipiškai veikiate Joninėm
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 21, 07:22)
Butu man labai padejus jei butum ikelus nuoroda ar SB puslapy kuriame matei sia technika . Bet kiek suprantu kalbi apie ta chlorkes balinima. O naudoja tai toki "Clorox Bleach Pen" Tai ta chlorke yra rasikly (baltiem skalbiniams tiesiogiai patepti ant demes).
Labas rytas.As butent apie sita dalykeli ir snekejau. Maciau filmuka kaip daro, bet kokybe tokia prasta, kad neimanoma iziureti koks produkto pavadinimas ant to rasiklio. Labai gerai,kad perspejai del akrilinu stampuku, zinosim, jei tik pavyks isigyti toki rasikli.O del stampo paveikslelio smulkumo, tai tam filmuke perspejo, kad reikia imti masyvesni rasta.
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 21, 08:18)
Dar...įkėliau į blog'ą trečią CK užduoty (tikiuosi paskutinę jei neprikibs prie nieko, tfu, tfu...), kam įdomu, slaptažodis tas pats
Su Šv. Joninem visas Rasas, Marytes ir Jonukus...ir kitas švenčiančias. O ką jūs tipiškai veikiate Joninėm
Dauguma Lietuviu daug geria per jonines.Kiek zinau ne visi miestai ir miesteliai turi didele tradicija svesti su zmoniu susiburimais ir koncertine programa. Svenciama daugiausiai seimose, kas kaip sugalvoja. Man tai labai grazi vainikeliu su zvakem i vandeni leidimo tradicija, bet kazkaip pastaruoju metu,jos nebeliko(cia is kupolines (Rasos) atejusi tradicija). Ir Joniniu lauzas yra labai svarbus 12val nakties. Kazkokiu tipisku ir budingu Joninems (tarkim tokiu kaip Sv. Patriko diena Airijoje) tradicju mes nelabai ir turim. Zinau,kad Latvijoje labai svarbi si svente - data tokia pati kaip LT.
Sorry,
Papildyta:
Blin, as istryniau tavo laiskuti su slaptazodziu
Blin, as istryniau tavo laiskuti su slaptazodziu fool.gif
duosiu, bet tik jei vainikeli mano vardu paplukdysi per Jonines, ir dar ....antra vainikėlį dėl Scrapo už mus visas
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 21, 08:34)
duosiu, bet tik jei vainikeli mano vardu paplukdysi per Jonines, ir dar ....antra vainikėlį dėl Scrapo už mus visas
Nu prajuokinai nerealiai
O kodel panelyte dar nemiegi, man aisku linksmiau,nes kazkaip siandien nesimiega.Mano MB grizo ka tik is zvejybos ir griuvo miegot.Tai as is pat ryto pulsiu i SB pasauli.
Papildyta:
Aciu!!!. Nu nerealiai, pradziuginai su aprasymu, net susijuokiau del vaiko samprotavimu
O kodel panelyte dar nemiegi,
Aciu!!!. Nu nerealiai, pradziuginai su aprasymu, net susijuokiau del vaiko samprotavimu smile.gif
dekui Nzn ka buciau darius siai uzduociai jei nebutu buve to sunelio samprotavimo...isgelbejo mane .
Labanakt
Labą rytą, graži dienelė nusimato.
Aš, kaip ir Tosk, irgi raportuoju, kad "taškuotą" pavadinimą taisiau - apvedžiojau juodu rašikliu. Miglotos mintis dėl "bradų pitų" patiko Dar pabandžiau visus tuos laiškelius nuleisti žemiau, bet pamačiau, kad viskas ten taip smarkiai priklijuota, sucementuota, kad nepajudinsi. Tai pridėjau iš apačios dar vieną laiškutį - taigi daugmaž per viduriuką dabar kompozicija. Tikrai geriau atrodo, dėkui.
Lauramama, tavo parodytas "krokodilas", matosi, kad geras - ir skylutes išmuša, ir be plaktuko akytes įmuša. Bet Thomas Philips visai ne toks parduodamas. Ten tik vieno dydžio akytėms tinka.
Čia Scrap8 pusryčiauja
Aš, kaip ir Tosk, irgi raportuoju, kad "taškuotą" pavadinimą taisiau - apvedžiojau juodu rašikliu. Miglotos mintis dėl "bradų pitų" patiko Dar pabandžiau visus tuos laiškelius nuleisti žemiau, bet pamačiau, kad viskas ten taip smarkiai priklijuota, sucementuota, kad nepajudinsi. Tai pridėjau iš apačios dar vieną laiškutį - taigi daugmaž per viduriuką dabar kompozicija. Tikrai geriau atrodo, dėkui.
Lauramama, tavo parodytas "krokodilas", matosi, kad geras - ir skylutes išmuša, ir be plaktuko akytes įmuša. Bet Thomas Philips visai ne toks parduodamas. Ten tik vieno dydžio akytėms tinka.
Čia Scrap8 pusryčiauja
Sveikutės, aš tik dabar neperseniausiai teatsikėliau.. Ot miegalė aš
Scrap8, minėjai, kad galėčiau savo darbelyje tų žvynukų priklijuoti... Tai lygtai prisimenu, kad kažkokių žvynukų turėjau, bet reiks pažiūrėt kokių spalvų Gal kažką pritaikysiu
Scrap8, minėjai, kad galėčiau savo darbelyje tų žvynukų priklijuoti... Tai lygtai prisimenu, kad kažkokių žvynukų turėjau, bet reiks pažiūrėt kokių spalvų Gal kažką pritaikysiu
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 21, 10:51)
Labą rytą, graži dienelė nusimato.
As pries uzsisakydama BIG BITE, ziurinejau info apie juos ir lyginau,kuri geriau pirkti. Ir big bite visdelto pasirinkau, nes daugiau pliusu. O apie ta kur Thomas philips nieko negaliu pasakyti. As cia kazkokias replytes parsisiunciau anksciau, tai net neispakavau, iskart matosi,kad prastesnis reikalas.
Jo, dienele grazi, bet vakarui audra parnesa.
Siandien gavau 2 paketelius, tai dabar liko sulaukti tik dar vieno vokiuko ir galesiu dziaugtis menesio apsiprekinimu. Atrodo busiu gerokai papildzius rastuoto popieriaus atsargas
Pas norveges yra tema "Apsiprekinimas", kur moteros rodosi savo maniakiskumo laipsnius Vat ten yra y ka akis paganyti. Kaip Scrapuke kazkada pasakojo, ir pas norveges yra kazkokia manija, kad gainiojasi naujas prekes, viskas turi buti tik naujausia O kiekiai tokie, kad vistiek cielus metus naudos ir tada jau nebebus naujiena
Pas norveges yra tema "Apsiprekinimas", kur moteros rodosi savo maniakiskumo laipsnius Vat ten yra y ka akis paganyti. Kaip Scrapuke kazkada pasakojo, ir pas norveges yra kazkokia manija, kad gainiojasi naujas prekes, viskas turi buti tik naujausia O kiekiai tokie, kad vistiek cielus metus naudos ir tada jau nebebus naujiena
Čia Scrap8 pusryčiauja hihihi.gif
atspejai mano savijauta si ryta
Labas rytas, diena
Vis skaitau Tosk apsiprekinimus ir ima, tau irgi reikai kaip tai Norgei rasytis parase:"Tiek siuntiniu jau gavau, menesio limita jau isleidau, tiek dienu jau nesiprekinau
O mano Quickutz uzsakymas/dovana kazkoks uzkeretas. Pirmas persiuntimas buvo klaidingas...sumaise kelias prekes. O antra kart siunte tai UPS uzlaike Illinojui del tu potvyniu...galvojau kad gal jau galas tam siuntiniui, bet ziuriu vel kruta i prieky pas mane.
bet pamačiau, kad viskas ten taip smarkiai priklijuota, sucementuota, kad nepajudinsi. doh.gif lotuliukas.gif
atklijuot tiktu tas Un-Do tirpalas...nekenkia popieriui.
Scrapuke, as turiu menesiny limita, kurio NIEKADA nevirsyju Tai taip ispuole, kad praeita savaite gavau pinigeliu ir uzmaciau geru kainu... Dabar rami iki liepos 10d
Miglota, nezinau kur jus pirkot savo naujajy foto, bet galiu pasidalinti patirtimi su Elkjøp. NIEKADA NIEKO DAUGIAU IS TEN NEPIRKSIU!!! As su fotiku kankinuosi su jais jau nuo kovo menesio. Vakar jie mane iki asaru davare. Tokio blogo serviso Norvegijoje man dar neteko patirti. Tam kad pradetu rimtai ziureti y mano fotika, liko vienas variantas - totaliai jy sudauzyti Canon centras is tiesu nustate kad jis yra pazeistas vandens ir yra krites, bet kadangi jis daugmaz veikia, Elkjøpas nesutinka jo keisti, nors mes turim draudima dengianty tokius yvykius... Jie ten durniuka yjunge, vis man rodo, kad va fotikas veikia gerai, tad jie mano kad mano objektyvai blogi. Vienuzodziu issikoliojau kaip reikalas, paskambinau mb ir pasakiau, kad tai jo reikalas, as nusiplaunu ir kad nebemano kad as dalinsiuosi savo fotiku. MB vel paeme mano fotika visam savaitgaliui Ir kaip rusai sako... Zakon podlasti - geras oras lauke
Miglota, nezinau kur jus pirkot savo naujajy foto, bet galiu pasidalinti patirtimi su Elkjøp. NIEKADA NIEKO DAUGIAU IS TEN NEPIRKSIU!!! As su fotiku kankinuosi su jais jau nuo kovo menesio. Vakar jie mane iki asaru davare. Tokio blogo serviso Norvegijoje man dar neteko patirti. Tam kad pradetu rimtai ziureti y mano fotika, liko vienas variantas - totaliai jy sudauzyti Canon centras is tiesu nustate kad jis yra pazeistas vandens ir yra krites, bet kadangi jis daugmaz veikia, Elkjøpas nesutinka jo keisti, nors mes turim draudima dengianty tokius yvykius... Jie ten durniuka yjunge, vis man rodo, kad va fotikas veikia gerai, tad jie mano kad mano objektyvai blogi. Vienuzodziu issikoliojau kaip reikalas, paskambinau mb ir pasakiau, kad tai jo reikalas, as nusiplaunu ir kad nebemano kad as dalinsiuosi savo fotiku. MB vel paeme mano fotika visam savaitgaliui Ir kaip rusai sako... Zakon podlasti - geras oras lauke
mes savaji pirkom spec foto prekiu parduotuvej, nepamenu pavadinimo, nes pirkom Trodheime o i elkjop vakar pridavem mano kompa, nes beveik is karto kai parsivezem atsisake kamera, o dabar jau ir ekranas neberodo, bet paeme, nieko nesake, tai dabar tikiuosi, kad garantinis bus ir nereikes uz remonta moket
del dalinimosi.. dziaugiausi, kad dabar du gerus turesim, kad MB i darba gales sena veziotis, o as nauja paglobosiu bet, pasiskolino MB sese senaji visai vasarai, tai vel reiks dalintis
jau dairomes i nauja objektyva, ligoniai as noriu 50mm, MB nori 100mm, tai jauciu reiks daryt kompromisa ir pirkt 70 mm
reikia gal ir man parasa uzsidet, nes jau pro hobby parduotuve negaliu ramiai praeit, vakar "netycia" i panduro papuoliau, tai ir vel islaidos o rastuoto popieriau nebeperku, laikausi, nes jau matau, kai kai kuris NIEKADA nebus panaudotas, gal reikia ir man popieriaus turgu daryt
del dalinimosi.. dziaugiausi, kad dabar du gerus turesim, kad MB i darba gales sena veziotis, o as nauja paglobosiu bet, pasiskolino MB sese senaji visai vasarai, tai vel reiks dalintis
jau dairomes i nauja objektyva, ligoniai as noriu 50mm, MB nori 100mm, tai jauciu reiks daryt kompromisa ir pirkt 70 mm
reikia gal ir man parasa uzsidet, nes jau pro hobby parduotuve negaliu ramiai praeit, vakar "netycia" i panduro papuoliau, tai ir vel islaidos o rastuoto popieriau nebeperku, laikausi, nes jau matau, kai kai kuris NIEKADA nebus panaudotas, gal reikia ir man popieriaus turgu daryt