O kodėl nemėgsti? Aaaaaaaaiiiiiiiii........ Čia gal susiję su kvailystėm tom, ant Rambyno?.... Kur konkursiniam paminėjai? unsure.gif
O as nesupratau apie ta Rambyno kalna/parka...ar gal ten kokia tradicija yra nuo jo nusiristi? ar siaip kas...nelabai supratau apie ka tai buvo ir kokios ten katostrofines pasekmes
, bet gal cia per asmeniska dalintis
Ir dar.... ax.gif Čia tau akims pailsinti... Tu tiek dirbi, viską spėji. Jau ir mūsų siuntinuką nuvežei. Tu viską padarai, ką suplanuoji. blink.gif
gerai tu mane pazini...zalia mano megiamiausia spalva
. Netgi pridarius tokiu "zaliu" foto kad SB puslapy daryt sia tema
Kaip tik man pataikei
Buten su stampukais. I indeli isipili tos priemones, patepi stampa ir perkeli ant popieriaus. Kaip tos priemones vadinasi?
Butu man labai padejus jei butum ikelus nuoroda ar SB puslapy kuriame matei sia technika
. Bet kiek suprantu kalbi apie ta chlorkes balinima. O naudoja tai toki "Clorox Bleach Pen" Tai ta chlorke yra rasikly (baltiem skalbiniams tiesiogiai patepti ant demes). Va toks:
Siame rasikly chlorke yra tokia su mase, nu kaip kisielius. Paspaudus galiuka, chemikalas issilieja. Manu gali prispaust jo ant kokios lentos ir stampa pavirsiu prispaust. Patariame naudoti stampus be jokiu detalisku iskarpinejimu ar dizainu, o tokius storesnius, didesnius rastus. Tiktai
net nebandyk naudoti su akriliniais stampukais--iskart sugadins!. Naudojama tik su tais raudonos gumos stampais ir tai patarciau greit nuplaut. O ant popieriaus palieka tokias geltonas/baltas demes. Ant nuotrauku maciau irgi daro, bet tada nebuna acid-free ir chemikalas pakenks nuotraukai ateity, bet jei tau archyvinis foto islaikymas dzin...tai spjauk i ta acid-free ir naudok