Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 20, 23:26)
o as nemegstu JONINIU (kad tik  pomidorai2.gif  negauciau  hihihi.gif ) nors pas mane namie ir JONA turiu ir RASA yra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Neblogai. lotuliukas.gif
O kodėl nemėgsti? Aaaaaaaaiiiiiiiii........ Čia gal susiję su kvailystėm tom, ant Rambyno?.... Kur konkursiniam paminėjai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 23:28)
lotuliukas.gif  Neblogai.  lotuliukas.gif
O kodėl nemėgsti? Aaaaaaaaiiiiiiiii........ Čia gal susiję su kvailystėm tom, ant Rambyno?.... Kur konkursiniam paminėjai?  unsure.gif
jap, butent del to topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 20, 23:34)
jap, butent del to topsecret.gif

Na aš tavęs pomidorais nebombinsiu, nes man Joninės - tai tik uošvio vardo diena, daugiau nieko. smile.gif
Sorry už poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 23:37)
Na aš tavęs pomidorais nebombinsiu, nes man Joninės - tai tik uošvio vardo diena, daugiau nieko. smile.gif Sorry už  poster_offtopic.gif
nu paskutinis poster_offtopic.gif ir busiu angel_not.gif mano uosvio irgi vardas JONAS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 20, 23:42)
nu paskutinis  poster_offtopic.gif  ir busiu  angel_not.gif  mano uosvio irgi vardas JONAS  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif O mano Pirmoji meilė buvo Jonas. biggrin.gif
Na gerai, sorry merginų tikrai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Scrapuke, jau zinau,kad yra toks dalykelis kaip popieriaus "balintojas", naudojamas su stampais.Gal galetum pamineti konkrecius produktus, kurie tiktu sita efekta isgauti?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 20, 15:50)
Sveikutes.
Scrapuke, jau zinau,kad yra toks dalykelis kaip popieriaus "balintojas", naudojamas su stampais.Gal galetum pamineti konkrecius produktus, kurie tiktu sita efekta isgauti?

gal placiau tu parasyk apie ta Balinima"...butent koki efekta nori pasiekti? tu cia kalbi kaip chlorkes-tipo "Chlorox" balinimas su stampukais? g.gif
Papildyta:
Zirafos sese: apie dizaina ir kaip ji ismokt, zinok ismokau apie spalvas ir pagrindus is dailes/dizaino pagrindu tekstu. Univerkej kelis metus studijavau tapyba, tai ismokau tada mirksiukas.gif . o isdestymas objektu ar tai ant drobes ar tai ant SB puslapio kad harmoningas rysys butu yra kelios pagrindines taisykles. Tie tavo vokai, per didely plota uzima kad taip aukstai tupetu. Darant SB puslapy, praktikuokis primerkt akis kad matytum tik formas o ne detales. Dideli objektai, t.y. tavo vokai, "sunkiai" atrodo (lyg akmenys kurie skraido vidury lapo), o mazi pagrazinimai gali buti aukstai isdestyti. Ta ir turejau omeny apie objektu akiai suvokiama svori.
Atsakyti
Scrap8, dėkui dėkui wub.gif Kadangi aš studijavau visai kitokius dalykus, tai visas taisykles, išgirstas iš tavęs, konspektuojuos. 4u.gif Tikrai labai trūksta tokių žinių.

Ir dar.... ax.gif Čia tau akims pailsinti... Tu tiek dirbi, viską spėji. Jau ir mūsų siuntinuką nuvežei. Tu viską padarai, ką suplanuoji. blink.gif

user posted image

user posted image

Labanakt. 4u.gif
Atsakyti
Pries miegely ir as pribegau 4u.gif Atraportuoju, kad sy vakara paruosiau viena detale 4u.gif Durniausia, kad siandiena darbe buvau priversta padeti vienai pacientei nusigauti is tasko A i taska B. Viskas turejo vykti greitai (netiketas gaisro aliarmas) ir svarbiausia ta moteriskei sunku su lygsvara (toks jausmas kad girta dieda reikia namo partemti)... Visa sona skauda ir rankos riesa gerai skauda unsure.gif Tad visas sb procesas vyko laaabai letai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 21, 00:06)
gal placiau tu parasyk apie ta Balinima"...butent koki efekta nori pasiekti? tu cia kalbi kaip chlorkes-tipo "Chlorox" balinimas su stampukais? g.gif

Buten su stampukais. I indeli isipili tos priemones, patepi stampa ir perkeli ant popieriaus. Kaip tos priemones vadinasi?
Visa vakara ziurineju pamokeles SB,kai ka elementaraus radau musu naujokam(ir man aisku). gal kam pravers
http://www.youtube.c...madscrappergirl
Einu liuliuko, labanakt visoms
Atsakyti
zirafos sese, o jeigu pabandytum viena zodi is pavadinimo padaryti grynai is mini brads tokiu spalvu kaip zirniukai ax.gif bandziau ieskoti kokio pavyzdzio, bet man tik apie brada pita viska ismeta lotuliukas.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 06 20, 16:24)
"Scrapo saskaitoje 1200-, Taupau lentynoms ir dezutems!
Nuo mano paskutinio apsiprekinimo : net 8dienos!
Tikslas: max 100Nok per susitikimus!"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 21 birželio 2008 - 00:15
O kodėl nemėgsti? Aaaaaaaaiiiiiiiii........ Čia gal susiję su kvailystėm tom, ant Rambyno?.... Kur konkursiniam paminėjai? unsure.gif

O as nesupratau apie ta Rambyno kalna/parka...ar gal ten kokia tradicija yra nuo jo nusiristi? ar siaip kas...nelabai supratau apie ka tai buvo ir kokios ten katostrofines pasekmes ax.gif , bet gal cia per asmeniska dalintis blush2.gif
Ir dar.... ax.gif Čia tau akims pailsinti... Tu tiek dirbi, viską spėji. Jau ir mūsų siuntinuką nuvežei. Tu viską padarai, ką suplanuoji. blink.gif

gerai tu mane pazini...zalia mano megiamiausia spalva 4u.gif . Netgi pridarius tokiu "zaliu" foto kad SB puslapy daryt sia tema biggrin.gif Kaip tik man pataikei thumbup.gif
Buten su stampukais. I indeli isipili tos priemones, patepi stampa ir perkeli ant popieriaus. Kaip tos priemones vadinasi?

Butu man labai padejus jei butum ikelus nuoroda ar SB puslapy kuriame matei sia technika mirksiukas.gif . Bet kiek suprantu kalbi apie ta chlorkes balinima. O naudoja tai toki "Clorox Bleach Pen" Tai ta chlorke yra rasikly (baltiem skalbiniams tiesiogiai patepti ant demes). Va toks:
user posted image
Siame rasikly chlorke yra tokia su mase, nu kaip kisielius. Paspaudus galiuka, chemikalas issilieja. Manu gali prispaust jo ant kokios lentos ir stampa pavirsiu prispaust. Patariame naudoti stampus be jokiu detalisku iskarpinejimu ar dizainu, o tokius storesnius, didesnius rastus. Tiktai net nebandyk naudoti su akriliniais stampukais--iskart sugadins!. Naudojama tik su tais raudonos gumos stampais ir tai patarciau greit nuplaut. O ant popieriaus palieka tokias geltonas/baltas demes. Ant nuotrauku maciau irgi daro, bet tada nebuna acid-free ir chemikalas pakenks nuotraukai ateity, bet jei tau archyvinis foto islaikymas dzin...tai spjauk i ta acid-free ir naudok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 birželio 2008 - 06:25