Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 16:53)
Rodausi...  blush2.gif  Jei kas norės pakomentuoti, tai prašom (pagyrimų nesitikiu  lotuliukas.gif )
man grazu thumbup.gif , nu pavadinimas tai irgi kliuna truputuka, bet kol kas minciu neturiu kaip kitaip daryti unsure.gif jai kokia atkeliaus i galva butinai brukstelsiu cia mirksiukas.gif
o del darbo - as kol kas neturiu teises komentuot,nenoriu  kai pati nieko nerodau (nors ir turiu ka  , anksciau kas daryta buvo),tai dar neigyjau teises sitiem dalykam.na cia as save taip raminu
ale kokia uzsislaptinus biggrin.gif , o man atrodo as pamenu is pirmos ar tai antros temos, ne tavo daryta dovana teciui mastau.gif o gal ir maisau jau, labai tingiu sekliu buti, daug skaityti reiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 18:31)
Kaip ten bebūtų, visgi tai mano pirmasis 12x12 formato SB.  ax.gif

Čia tavo pirmas darbelis? Niu tikrai nepasakyčiau, kad pirmasis, nes labai jau gražus jis man bigsmile.gif thumbup.gif Tikrai, šauniai padirbėjai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 15:53)
Rodausi...  blush2.gif  Jei kas norės pakomentuoti, tai prašom (pagyrimų nesitikiu  lotuliukas.gif ).  4u.gif

Nesu patenkinta tuo, kaip padariau pavadinimą. Jeigu kam ateis į galvą šauni mintis, kaip jį pakeisti, būčiau dėkinga.  4u.gif 
Pavadinimas: "Maža taškuota suknelė". Tačiau žodis "suknelė" yra "pabėgęs" ant burbulo - tikriausiai, ne iš karto pastebimas.  doh.gif

Man wub.gif tik vienas dalykas- rodos, kad visa kompozicija (o tiksliau pats pavadinimas kelia viską) truputį lipa" į viršų mirksiukas.gif O dėl pavadinimo, tai galvoju, kad galima prie "taškuota" pabaigos pakelti meškutį su burbulu - tokie pamąstymai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 birželio 2008 - 17:47
QUOTE(aasta @ 2008 06 20, 08:40)
Tiesa, vakar buvau office 1, tai ten yra kniedžių pirkti, kažkuri mergaitė ieškojo berods. Yra ir eyelet tool, toms kniedėms susegti.

QUOTE(lauramama @ 2008 06 20, 09:08)
Mums tinkanciu priemoniu didziausias pasirinkimas butu Office 1, kuris yra prie Cvirkos skulpturos, (Cvirkos stotele), lygtai Pamenkalnio gatve.Maciau ten ir eyelets, ir skylamusiu ir popieriu ir kniedziu aparatai ir rasikliai....

Ačiū, man atrodo čia aš nesenai tik klausinėjau apie kniedytes. Reiks lėkt pasižiūrėt, kai busiu Vilniuje.

QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 20, 11:30)
Zinoma, parodysiu, as vis mastau,kad surengsiu pas save myta. Mano kleckunis vasara bus pas seneliu ir dzin jei pradesim remontus, mum susitikt nebent musu MB neleis.Bet as saviski jau nuteikiau.

Na, aš tai labai noriu į palnuojamą meetą, bet iki to laaiko noriu nors vieną darbelį pasirodyti, kad būčiau verta gauti pakvietimą biggrin.gif

Kniediklius tokius panašius į LINUTUKES ir aš turiu, tai ji viską papasakojo thumbup.gif
O tas kur iš senas naujas, tai panašus į tą kur nesenai iš Remini įsigijau, tai perkandus sistemą - puikiai veikia. O kai busiu jau rimta SB - pirksiu kokį turbinį.... Nors aš už paprastas, bet tvirtas ir patikimas priemones.

Ech, smagu čia pas jus, bet jau reikia lėkt toliau tvarkytis - savaitgalį pas mus didžiulė kompanija bus smile.gif Dirbsim, o po to paparčio žiedo ieškosim thumbup.gif
Atsakyti
Siuntiniu reportazas: Geros ir nelabai kokios naujienos. Geros kad siandien pridaviau, o blogos tai kad nors ir laivas isplaukia uz keliu dienu, nepririnko uztektinai siuntiniu uzpildyti konteineri, tad dar uzlaikys siuntinius koki menesi kol daugiau ju surinks verysad.gif .

As nedingus, tik labai uzsiiemus. Daug popierizmo ir aprasymu turiu issiusti CK su kiekvienu darbeliu, ir buities reikalu tiek apsikrove kad blink.gif .Pavirsiu i viena is tu kurios takeli turi padaryti kad per kambariu slamsta praeitu lotuliukas.gif .

Pakomentuosiu darbelius kada vaikus sumigdysiu pietum.
Atsakyti
Gal ir Scrap8 pakomentuos... ax.gif Labai laukčiau net ir pačios žiauriausios kritikos. blush2.gif

Nu, tikiuosi as neziauri savo kritika 4u.gif .
--Didziausia klaida dizaino/kompozicijos atzvilgiu, tai kad kaip irmulia minejo, viskas i virsu lipa-pagrinde tie laiskai kurie turejo buti nuotraukai fundamentas, dabar atrodo kad atitruke ir i virsu plaukia. Spalvos, ir elementai isdestyti ant fono turi kaip vadinasi "visual weight"=suvokiama, matoma svori. Didesni objektai kaip tavo vokai turetu buti link apacios puslapio. Tai pagal taisykles, laiskus reikejo klijuoti po apatiniu foto kairio kampo.
Arba....subalansuoti tuos laiskus virsuj, panasiu baltu/gelsvu atspalviu isstrizai nuotraukos- pakisus toki lapa po apatiniu foto kampu desinej.
--Pavadinimas sunkiai iskaitomas. Galejai raides pasendinti arba apvedzioti flomasteriu.
--Nezinant aprasymo istorijos, labai sunku patarti kokias detales dar galejai dadeti ar nedeti ax.gif . bet...jeigu cia apie ta taskuota suknele, ir dar ypac kad toks pavadinimas tai norisi matyti to taskuoto rasto lyg kad butu demesio centras.. Neradai tokio popieriaus kad derintusi prie sukneles, tai kodel rankas nuleidai g.gif . Gal reikejo paciai pasidaryti? ax.gif Galejai panaudot akrilinius dazus sukneles spalvu ir ant balto pagrindo stampuoti nors ir sakykim su piestuko trintuko galiuku, arba rask koki aprskritimu trafereta ir su juo pasidaryk rastuota popieriu. Arba galejai apsilankyt audiniu krautuvej ir rasti panasu taskuota rasta. Gali vietoj rastuoto popieriaus medziagos prisiuti prie popieriaus pagrindo.
Tikiuosi ne per ziauri buvau 4u.gif

Babyface : daug naudingu patarimu tau, bet viena ka pastebejau, nevisada ir ne viskam tinka gelytes ax.gif Cia taip gaunasi lyg default, nzn koki papuosima uzdesiu g.gif , A ! gelyciu reikia rasti. Kadangi mano geriausia drauge yra prof pramoginiu sokiu sokeja ir sokeju tarpe as bendravus, galiu patart kad labiausiai derintusi prisiuvinet visokiais rastais spalvuotu zvynuku kaip sokeju sukneles tokios puosnios ir blizgancios.

Arminux thumbup.gif darbelis. Tau reikejo stoti i ta CK HOF konkursa. Kai kurios laimejo tokias prastais digital variantais doh.gif , o tavo darbelis duri tiek daug sluoksniu ir persimatomu spalvu, ivairoves thumbup.gif

...lygtai visas pakomentavau...ka uzmirsau? unsure.gif
Atsakyti
nzn ka galvot...visos matau prisijungia paskaito ir neatsako o dingsta. Negi uzpykot del tu siutiniu uzlaikymo g.gif blush2.gif ...ne mano kontrolej si situacija tikrai 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 20, 23:12)
nzn ka galvot...visos matau prisijungia paskaito ir neatsako o dingsta. Negi uzpykot del tu siutiniu uzlaikymo  g.gif  blush2.gif ...ne mano kontrolej si situacija tikrai 4u.gif
nemanau lotuliukas.gif , tai gi JONINES ant noses kabo, visos tarp ruosos tikriausiai skaitineja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 20 birželio 2008 - 22:19
Na dėkui visoms, kas nepatingėjo ir brūkštelėjo porą žodžių apie mano darbelį. wub.gif
Babyface, čia pirmas tokio formato darbelis, iki šiol darydavau atvirukus ir mini knygeles. ax.gif Su didelėm erdvėm labai bijojau prasidėt, bet ir labai norėjau. Na, dabar jau nebebus taip baisu.

Dėl pavadinimo, matyt, viskas, ką galima padaryti neplėšant ir neperklijuojant (nors toks variantas irgi neatmetamas doh.gif ), tai - paryškinti žodį "taškuota" juodu rašikliu. Ačiū, Scrap8. Aš norėjau, bet nedrįsau. blush2.gif
Irmulia, dėl kompozicijos lipimo į viršų - hm unsure.gif Čia geras pastebėjimas. Scrap8, sakai, taisyklės tokios, kad laiskus reikejo klijuoti po apatiniu foto kairio kampo. Užsirašysiu. Bet, jomajo, iš kur žinot tas taisykles??? doh.gif biggrin.gif Aš, pvz., apie visas taisykles tik iš tavęs sužinau. 4u.gif

O dėl balanso - buvau pakišusi vieną voką kaip tik taip, kaip tu patari. Ir taškuoto popieriaus buvau įdėjus kaip pagrindą. Viskas buvo pirmas, juodraštiniam variante. Bet po kritikos kažkaip kitom akim pasižiūrėjau į darbelį ir viską pakeičiau iš esmės. smile.gif

Ai, įmesiu abu variantus, gal prisiminsite? blush2.gif

Juodraštinis: user posted image Padarytas: user posted image

Ačiū dar kartelį. 4u.gif
Atsakyti
Jap, Joninės biggrin.gif , o kai kas bando dirbti, bet doh.gif "nesilipdo" niekas doh.gif ech ta mūza... doh.gif
Atsakyti
Irmulia, Joninių dvasia savo daro tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as nemegstu JONINIU (kad tik pomidorai2.gif negauciau hihihi.gif ) nors pas mane namie ir JONA turiu ir RASA yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti