Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 20, 16:09)
tai ka, laisve ir dar su kortele lotuliukas.gif , jooooo kad man taip, MB niekur nevarineja, jokiu hobiu neturi (krepsinukas nesiskaito, cia jau gyvenimo budas), niekas pro akis nepraslysta  ax.gif viska suseka ir pamato, gerai kad paskutinio apsipirkimo pas skrepuke nusuuode  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , kai atkeliaus daigciukai  jau bus per velu  ax.gif  tongue.gif

o man irgi ta prasme 'pasiseke' doh.gif nes irgi zveja namie turiu doh.gif tai gali apsipirkinet kiek nori, nieko nepastebes thumbup.gif ir kai siuntinys atkeliaus,nenusistebes,nes galvos,kad vel vaikui ka nors siunciausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Ach tie vyrai lotuliukas.gif Neklausiau, kiek vakar isleido zveju parduotuvej. Nereikia bereikalo sau nervu gadinti lotuliukas.gif Bet vat saskaitas zalciukas jau antras menuo pamirsta sumoketi, jo mobilu siandien atjunge doh.gif lotuliukas.gif As tai dziaugiuos, kad zvejybai zyyymiai brangesnis reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 20, 15:58)
... pamatytumet kaip tas kambarys atrodo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Pagalvociau, kad blyn landyne, tik vietoj alkoholio buteliu, metosi vien colos bambaliai, cizyku pelenine per krastus...

lotuliukas.gif
Mano šeimoje toks -holikas buvo tėtis. Jis mėgo taisyti televizorius, magnetofonus ir kitą techniką, tam savo hobiui turėjo atskirą kambarį. Tai irgi, ne kambarys, o "garažas" kažkoks buvo. lotuliukas.gif Vėliau jis ten ir lovą pasistatė, nes dažnai iki vėlumos užsisėdėdavo, tai ir miegodavo savo "garaže". lotuliukas.gif

P.S. Vasara gimusi, aš jau nupirkau tau tą rinkinuką. wink.gif Dėl visa ko paėmiau du, pamaniau, gal patiks labai, tai antro užsinorėsi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 16:30)
lotuliukas.gif
Mano šeimoje toks -holikas buvo tėtis. Jis mėgo taisyti televizorius, magnetofonus ir kitą techniką, tam savo hobiui turėjo atskirą kambarį. Tai irgi, ne kambarys, o "garažas" kažkoks buvo.  lotuliukas.gif  Vėliau jis ten ir lovą pasistatė, nes dažnai iki vėlumos užsisėdėdavo, tai ir miegodavo savo "garaže".  lotuliukas.gif

P.S. Vasara gimusi, aš jau nupirkau tau tą rinkinuką. wink.gif Dėl visa ko paėmiau du, pamaniau, gal patiks labai, tai antro užsinorėsi.  biggrin.gif

eik,eik,na tu ir greita bigsmile.gif tai gerai,paimsim,kai tik Vilniuj busiu,tik klausimas KADA,nes vyras paskambino,sake ryt nevaziuojam,pas mus prie ezeru bus fiesta,kaip tik zvejybai skirta,tai vaziuosim i varzybas is ryto,savo tetuko palaikyt,o ir zuvu visokiu nusipirkt ir paskanaut bigsmile.gif
o gal dar ir foto pirkinio galima bus sulaukt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 20 birželio 2008 - 15:38
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 20, 16:35)
eik,eik,na tu ir greita bigsmile.gif tai gerai,paimsim,kai tik Vilniuj busiu,tik klausimas KADA,nes vyras paskambino,sake ryt nevaziuojam,pas mus prie ezeru bus fiesta,kaip tik zvejybai skirta,tai vaziuosim i varzybas is ryto,savo tetuko palaikyt,o ir zuvu visokiu nusipirkt ir paskanaut bigsmile.gif
o gal dar ir foto pirkinio galima bus sulaukt? ax.gif

doh.gif Taigi aš irgi pajuokavau. Eeeeeei.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 16:43)
doh.gif  Taigi aš irgi pajuokavau. Eeeeeei....  biggrin.gif

nu avele lotuliukas.gif as jau sedziu isivaizduoju kaip kniedes imusineju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 20 birželio 2008 - 15:47
Rodausi... blush2.gif Jei kas norės pakomentuoti, tai prašom (pagyrimų nesitikiu lotuliukas.gif ). 4u.gif

user posted image blush2.gif user posted image

Tuos zigzagus siuvinėjau pati. Popierių pasiuvinėjau rudais siūlais, o nuotrauką pilkais. Mamos nuotraukytės kraštus apkarpiau kaip pašto ženkliuko. Kadangi šių nuotraukų istorija yra liūdna, nusprendžiau ją paslėpti. Padariau tarsi atviruką su savo vaikystės nuotrauka, o istoriją atspausdinau ir įklijavau į vidų.

Nesu patenkinta tuo, kaip padariau pavadinimą. Jeigu kam ateis į galvą šauni mintis, kaip jį pakeisti, būčiau dėkinga. 4u.gif
Pavadinimas: "Maža taškuota suknelė". Tačiau žodis "suknelė" yra "pabėgęs" ant burbulo - tikriausiai, ne iš karto pastebimas. doh.gif
Atsakyti
Zirafos sese man labai mielas darbelis 4u.gif Bet pavadinimo ta "suknele" gal buciau bandzius rasyti kaip ir "maza". Apie isdestyma geriau pakomentuos Scrapuke, man viskas ziurisi thumbup.gif
Papildyta:
Pas viena norvegaite labai saunus parasiukas zinutese lotuliukas.gif

"Scrapo saskaitoje 1200-, Taupau lentynoms ir dezutems!
Nuo mano paskutinio apsiprekinimo : net 8dienos!
Tikslas: max 100Nok per susitikimus!"

Moteriske bando kovoti su sia nepagydoma liga doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 20, 17:24)
Pas viena norvegaite labai saunus parasiukas zinutese lotuliukas.gif

"Scrapo saskaitoje 1200-, Taupau lentynoms ir dezutems!
Nuo mano paskutinio apsiprekinimo : net 8dienos!
Tikslas: max 100Nok per susitikimus!"

Moteriske bando kovoti su sia nepagydoma liga doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Greit ir mūsų parašai tokie bus. lotuliukas.gif
Mes su Vasara gimusia jau galim į parašus įsirašyti: "Šiandien sutaupiau 20 lt. Gundžiausi įmušiklių rinkinukui, bet susilaikiau." lotuliukas.gif

Tosk, dėkui už atsiliepimą. 4u.gif Ir man dėl pavadinimo tokia pat mintis šovė. Gaila, kad per vėlai. doh.gif Na, palauksiu dar komentarų ir intensyviai svarstysiu, kaip gerint padėtį. Gal ir Scrap8 pakomentuos... ax.gif Labai laukčiau net ir pačios žiauriausios kritikos. blush2.gif Bo iš pastabų mokausi. Kaip ten bebūtų, visgi tai mano pirmasis 12x12 formato SB. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 20 birželio 2008 - 16:32
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 14:48)
Linutuk, dėkui  oro_buckis.gif  Kaip tik norėjau sužinot, ar čia būtinas plaktukas. smile.gif

Šiandien Thomas Philips mačiau tokį mielą rinkinuką tik už 20 Lt. Gal kuri įsigijote ir galėtumėt pakomentuot, ar daikčiukai verti dėmesio?  ax.gif
Rinkinuko nuotraukos parodyt negaliu, bet ten kažkas panašaus į šiuos du įrankius (tik gal paprastesni):

skylamušis (paskutinis)

Į rinkinuką įdėti abu plius metalinės kniedės.  4u.gif

Panašų skylamušį teko matyti Ermitaže už, berods, ~ 6lt ar 7 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 birželio 2008 - 16:49
QUOTE(irmulia @ 2008 06 20, 17:48)
Panašų skylamušį teko matyti Ermitaže už, berods, ~ 6lt ar 7 lt  mirksiukas.gif

Ko gero, Linutukas apie jį ir rašė, kad bevertis.
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 17:31)
lotuliukas.gif  Greit ir mūsų parašai tokie bus.  lotuliukas.gif
Mes su Vasara gimusia jau galim į parašus įsirašyti: "Šiandien sutaupiau 20 lt. Gundžiausi įmušiklių rinkinukui, bet susilaikiau."  lotuliukas.gif

mirk juokais vadinasi lotuliukas.gif
o del darbo - as kol kas neturiu teises komentuot,nenoriu schmoll.gif kai pati nieko nerodau (nors ir turiu ka beee.gif , anksciau kas daryta buvo),tai dar neigyjau teises sitiem dalykam.na cia as save taip raminu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 20 birželio 2008 - 17:14