Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(aasta @ 2008 06 20, 10:04)
Tai kad man atrodo, pas juos dabar naktis. Tai miega Scrapukė  smile.gif

Tikiuosi,kad miega.
O su tais MB tai vargas, visi jie santazistai. Bet reikia juos ir suprast, juk kazkoks hobis is ju atima zmona.
Atsakyti
Mano brangusis tai dabar labai užsikabliavo su vienu kompiuteriniu žaidimu, tai jis pastoviai ir žaidžia, o aš užsidariusi kitame kambaryje sau kuriu SB darbelius mirksiukas.gif Ir jis užsiėmęs ir aš užsiėmusi... biggrin.gif Bet SB tikrai labai daug laiko atima... Man net kartais sąžinė pradeda griaužti, kad mažiau laiko praleidžiu su MB blush2.gif Tai karts nuo karto pasidarau sau išeiginę ir neimu SB darbelių į rankas, o praleidžiu laiką su mylimu žmogum wub.gif
Atsakyti

Zinoma, parodysiu, as vis mastau,kad surengsiu pas save myta. Mano kleckunis vasara bus pas seneliu ir dzin jei pradesim remontus, mum susitikt nebent musu MB neleis.Bet as saviski jau nuteikiau.

[/quote]
o mus su lelka priimsit blush2.gif aisku,gal iki meet'o jau galesiu ir palikt kam nors,jei jis tik rudeni bus,bet gal dar ir ne,o vargint visas vaiko zyzimu kaip tai nelabai drasu,o susitikt su visom ir apziuret lobius butu LAAAABAI malonu wub.gif
Atsakyti

[/quote]
o mus su lelka priimsit blush2.gif aisku,gal iki meet'o jau galesiu ir palikt kam nors,jei jis tik rudeni bus,bet gal dar ir ne,o vargint visas vaiko zyzimu kaip tai nelabai drasu,o susitikt su visom ir apziuret lobius butu LAAAABAI malonu wub.gif
[/quote]

Aš jau ne tik lobių laukiu, bet ir to meeto. lotuliukas.gif
Atsakyti
Uzsisakiau 350 doh.gif nuotrauku,siandien dieveris atves,tada beliks TIK sulaukt siuntiniu su savo popiergaliais ir reiks darbuotis.ale dar tiek laukt doh.gif
Atsakyti
Linutuk, tu neseniai rodei savo daikčiuką kniedėms įmušti. Gal galėtum detaliau paaiškint, kaip tu juo naudojies? ax.gif

Ir dar labai prašyčiau, kas žino, paaiškinkit man, kaip teisingai naudotis šiuo įmušikliu... blush2.gif

Kniedžių įmušiklis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 20 birželio 2008 - 14:15
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 15:12)
Linutuk, tu neseniai rodei savo daikčiuką kniedėms įmušti. Gal galėtum detaliau paaiškint, kaip tu juo naudojies?  ax.gif
su 1 prakerti skylute, na padedi ir is virsaus su plaktuku, pageidautina ne per pirstus, bet siaip tai popieriuje nelabai jis skylute daro, taip kad cia galima pasinaudoti scrap8 pasiulytu suvalkietisku metodu, manau ir kniedems imanoma pritaikyti, o 2 ( cia jie skirtingu dudziu) jau kai idedi ta kniede i ta skylute, tai is blogos puses stuktelni truputi kad prasiplestu, o tada jau vien tik su plaktuku dar pakali ta kniede, o tas 3 tai siaip tai i ji knopke istatai, kad kalant ji nesusideformuotu, tai cia kaip ir nereikalingas, bet jai kokia didele kniede, tai gal ir panaudojamas daigciukas
user posted image
o tas kuri parodei, panasiai irgi veikia, matyt su vienokiu antgaliu prakerti skyle, o su kitokiu prapleti it tada jau pribaigi ta kniede plaktuku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 20 birželio 2008 - 14:26
Linutuk, dėkui oro_buckis.gif Kaip tik norėjau sužinot, ar čia būtinas plaktukas. smile.gif

Šiandien Thomas Philips mačiau tokį mielą rinkinuką tik už 20 Lt. Gal kuri įsigijote ir galėtumėt pakomentuot, ar daikčiukai verti dėmesio? ax.gif
Rinkinuko nuotraukos parodyt negaliu, bet ten kažkas panašaus į šiuos du įrankius (tik gal paprastesni):

akutėms įmušti + skylamušis (paskutinis)

Į rinkinuką įdėti abu plius metalinės kniedės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 15:48)
Linutuk, dėkui  oro_buckis.gif  Kaip tik norėjau sužinot, ar čia būtinas plaktukas. smile.gif
Šiandien Thomas Philips mačiau tokį mielą rinkinuką tik už 20 Lt. Gal kuri įsigijote ir galėtumėt pakomentuot, ar daikčiukai verti dėmesio?  ax.gif
Rinkinuko nuotraukos parodyt negaliu, bet ten kažkas panašaus į šiuos du įrankius (tik gal paprastesni):Į rinkinuką įdėti abu plius metalinės kniedės.  4u.gif
ner uz ka, o ka turi fobija plaktukams lotuliukas.gif

siaip apie pirmaji nieko negaliu pakomentuoti, screp8 lyg toki naudojo, na bet jai sakai panasus, tai sunku nustatyti ar geras, o tas antrasis tai kaska panasiaus is senuku, ar tai ermitazo buvau nusipirkus, tai buvo blogas, skyluciu ne tik kad popieriuje bet ir odoje nedare, nors raso kad skirtas odai prakirsti, vienu zodziu ka noriu tau pasakyti, pirk, bet pries mokant isitikink ar priims atgal, as tai ta bloga grazinau. siaip tai net ir nesugedusi daigta per 10 dienu turi priimti atgal, taip kad gali rizikuoti
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Linutukai gerai aprasei tas procesa, man taip aiskiai neiseitu paaiskinti thumbup.gif O jei konkursiniui darbeliui neateina ykvepimas, tai ka jau ir padarysi, negi prievartausi lotuliukas.gif As dariau, apie dukriuko viena silpnybe... ka jinai labai megsta daryti 4u.gif

Lauramama, nezinau kiek tb turi zvejybines yrangos, bet kai mb gavo savo hobi kambary, namuose gerokai sumazejo bardako bigsmile.gif Bet as prisiekiau nieko tame kambaryje netvarkyti... pamatytumet kaip tas kambarys atrodo blush2.gif blush2.gif blush2.gif Pagalvociau, kad blyn landyne, tik vietoj alkoholio buteliu, metosi vien colos bambaliai, cizyku pelenine per krastus... O as jam padovanojau tokia giga pelenine, koks 20cm ant 20cm doh.gif Bet ji negelbsti doh.gif Dabar isvaziavo visam savaitgaliui karpiauti, ramybe namuose lotuliukas.gif Ir kortele paliko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 20, 15:48)
Linutuk, dėkui  oro_buckis.gif  Kaip tik norėjau sužinot, ar čia būtinas plaktukas. smile.gif

Šiandien Thomas Philips mačiau tokį mielą rinkinuką tik už 20 Lt. Gal kuri įsigijote ir galėtumėt pakomentuot, ar daikčiukai verti dėmesio?  ax.gif
Rinkinuko nuotraukos parodyt negaliu, bet ten kažkas panašaus į šiuos du įrankius (tik gal paprastesni):

akutėms įmušti + skylamušis (paskutinis)

Į rinkinuką įdėti abu plius metalinės kniedės.  4u.gif

Zirafos sese,gal gali man nupirkt toki rinkinuka bigsmile.gif ,o as kai busiu Vilniuj uzvaziuosiu paimsiu bigsmile.gif Cia gi zymiai geresnis variantas negu kad tam senas naujas puslapy ir kaina tokia pati thumbup.gif
Papildyta:

p.s.as juokauju lotuliukas.gif pati gal ryt vaziuosiu Vilniun,tai gal prie progos uzvaziuosiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 20 birželio 2008 - 15:08
QUOTE(Tosk @ 2008 06 20, 15:58)
Dabar isvaziavo visam savaitgaliui karpiauti, ramybe namuose lotuliukas.gif Ir kortele paliko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai ka, laisve ir dar su kortele lotuliukas.gif , jooooo kad man taip, MB niekur nevarineja, jokiu hobiu neturi (krepsinukas nesiskaito, cia jau gyvenimo budas), niekas pro akis nepraslysta ax.gif viska suseka ir pamato, gerai kad paskutinio apsipirkimo pas skrepuke nusuuode lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kai atkeliaus daigciukai jau bus per velu ax.gif tongue.gif
Atsakyti