Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 20, 01:37)
Babyface: ale tu tikra babyface (labai simpatiska mergike). Man trecias variantas.Bet truksta smulkiu detalu-emblishments  mirksiukas.gif

Ačiū labai už komplimentą, net susigėdau blush2.gif
Gal ir keistas klausimukas, bet kas tas emblishments? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 20, 08:13)
Gal ir keistas klausimukas, bet kas tas emblishments?  blush2.gif
yvairiausi papuosimai, gelytes, sagutes ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 20, 08:09)
labas rytas visoms kas jau nemiega  biggrin.gif , o as vel laaaabai noriu miegelio, nu bet mano jaunelis kleckas tai nezinau  blink.gif , na kur jus matet vaika,kad mama su sese sedetu namie, o ji i darzeli nori  doh.gif tai del jos tokiu pageidavimu turiu anksti keltis  blink.gif

o siaip tai turiu dideli nora pasiguosti  verysad.gif  labai uzstrigus su konkursu, vis dar nei viena nuotrauka nedave ikvepimo, albumus vartau, vartau, o jo kaip nera taip nera  verysad.gif , gryzus po kaimu taip su antuzijazmu puoliau, o gavosi didelis snipstas  angel_sadangel.gif , tai vis norisi ant miego trukumo viskas sustumti, bet kad man tai neiprasta, dazniausiai del to miego trukumo ir padarydavau ka nors, o dabar kaskoks keistas reiskinys, nejudu nei is vietos  unsure.gif

Labas rytas visoms,
Linutuke, nenusimink, gal dar ką sugalvosi. Juk dar yra laiko. Tiesą sakant, ne tu viena pastrigus. Atrodo jau ir sugalvojau ką noriu padaryti, bet nuotraukos tinkamos - nors su žiburiu ieškok. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 20, 00:37)

Beje, ka tik grizau is LENY KRAVITZ koncerto.

Lauramama thumbup.gif įsivaizduoju, koks kaifas klausyti muzikos, kuri tau patinka.
Na, mano įspūdžiai neprilygs taviesiems, bet taip pat pasigirsiu - vakar buvau knygos "Neregėta Lietuva" pristatyme. Gavau autoriaus autografą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 06 19, 22:30)
Šįvakar vėl dėliojau SB darbelį ir vėl prašysiu jūsų patarimo, kuris variantas gražiau žiūrisi:

Babyface, man irgi trečias darbelis gražiausiai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 20, 09:16)
yvairiausi papuosimai, gelytes, sagutes ir t.t. ir t.t.

Ok, reiks kažką pagalvoti... Bet, kad pas mane dabar tų papuošimų, gėlyčių ir pan. namie nėra... Įdomu, kur čia Klaipėdoje man susiieškojus? g.gif Taip greit laikas bėga, nes jau trečiadienį turėsiu tą albumą padovanot... Kažin ar spėsių tų papuošimų susieškot? Niu bet jei nespėsiu, tai vistiek po padovanojimo tas albumas dar bus pildomas (nes padariau kolkas tik tiek, kiek suspėjau per tą laiką), tad ir papuošiu tą lapą vėliau, kai rasiu kąnors tinkamo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 06 20, 09:27)
Babyface, man irgi trečias darbelis gražiausiai žiūrisi.

Niu žiūriu čia visoms tas trečiasis variantas gražiausiai žiūrisi, tai ir aš ties juo apsistosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 20 birželio 2008 - 07:31
Tiesa, vakar buvau office 1, tai ten yra kniedžių pirkti, kažkuri mergaitė ieškojo berods. Yra ir eyelet tool, toms kniedėms susegti.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 20, 08:40)
Tiesa, vakar buvau office 1, tai ten yra kniedžių pirkti, kažkuri mergaitė ieškojo berods. Yra ir eyelet tool, toms kniedėms susegti.
o kuriam, as tai tame kur akropolija tai nemaciau g.gif , nu bet jau visa savaite ten nebuvau lotuliukas.gif gal atsirado
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 20, 08:44)
o kuriam, as tai tame kur akropolija tai nemaciau  g.gif , nu bet jau visa savaite ten nebuvau  lotuliukas.gif  gal atsirado

Jo, būtent ten ir mačiau. Ten kur visi lipnūs popierėliai sudėti, viršutinėje lentynoje, prie visokių lapų įrišimo agregatų.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 20, 08:44)
o kuriam, as tai tame kur akropolija tai nemaciau  g.gif , nu bet jau visa savaite ten nebuvau  lotuliukas.gif  gal atsirado

Laba ryta visoms, po vakar ispudziu i darba pramiegojau doh.gif
Mums tinkanciu priemoniu didziausias pasirinkimas butu Office 1, kuris yra prie Cvirkos skulpturos, (Cvirkos stotele), lygtai Pamenkalnio gatve.Maciau ten ir eyelets, ir skylamusiu ir popieriu ir kniedziu aparatai ir rasikliai....
Atsakyti
Aš tai iš technikos A3 formato skenerio norėčiau.
Kad visą darbelį iškart būtų galima nuskanuot.
O sujungt 2 į vieną fotošopu nemoku verysad.gif
Reik laukt MB sugrįžtant ir prašyt verysad.gif

Visą naktį sapne sarašą dariau hihihi.gif
MB dabar mane kankina - tipo pažiūrėsim į tavo elgesį .... gal ir nevesiu ... blink.gif
Šantažistas aggressive.gif
Papildyta:

O kur scrapukė ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 20 birželio 2008 - 08:38
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 20, 10:40)
O kur scrapukė ?

Aha, Scrapukė kažkur pradingo unsure.gif Reik tikėtis, kad nieko blogo nenutiko, o tiesiog ilsisi...
Atsakyti
Tai kad man atrodo, pas juos dabar naktis. Tai miega Scrapukė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 20, 07:09)
o siaip tai turiu dideli nora pasiguosti  verysad.gif  labai uzstrigus su konkursu, vis dar nei viena nuotrauka nedave ikvepimo, albumus vartau, vartau, o jo kaip nera taip nera  verysad.gif , gryzus po kaimu taip su antuzijazmu puoliau, o gavosi didelis snipstas  angel_sadangel.gif , tai vis norisi ant miego trukumo viskas sustumti, bet kad man tai neiprasta, dazniausiai del to miego trukumo ir padarydavau ka nors, o dabar kaskoks keistas reiskinys, nejudu nei is vietos  unsure.gif

console.gif

as jau antra baigineju, beliko tik pavadinima padaryti blush2.gif
Atsakyti