QUOTE(Eglu @ 2008 06 19, 22:05)
Zodziu kokios nors spec priemones tam apkarpimo vaizdui pagrazinti nera..:)matai jau viska sukarpiau..jau kaip ir post factum...dabar reik kazkaip pagrazinti...
Man net mintis niekad nekiltu kirpti popieriu su zirklem pusiau. Visada tik su peiliu pjaunu (toks maketavimo buna specialus). As net apskritimus ispjaustau su peiliu, bet pas mane praktikos tam yra - visus pirstus per studijas suivariusi.
Papildyta:
Beje, ka tik grizau is LENY KRAVITZ koncerto.Nu jau toks super koncas,kad net scrapoholizmo liunas truputeli nutolo.Nu bet grizusi, aisku sedau iskart prie PC, o MB is manes issityciojo ir
parode, tipo, nesveika jau del forumo ir skrapo...guodziuosi jums.
Taip kad visoms linkejimai nuo LENY (tom, kurios ji zino
)
Jau labai truksta REMINI ir Scrapuke dingo
Kad tik nebuciau isgasdinusi su tuo tarpininkavimu. As net negalvojau kad pastoviai jai apsimoketu tarpininkauti. Geriausia per didziausius SALE susirinkti visom uzsakyma, ir uzsakineti.
Beje,visu uzsakymai priduoti, sake uzsakys ir patikslins Miglotai del siuntimo i Norge.Kai tik suzinosiu daugiau ka nors, pranesiu Jums.
Jau kita savaite, po Joniniu gausiu pirmaji savo siuntini is JAV (pagrinde stampukai).Labai laukiu
Einu nagrineti Babyface darbelio
Saldziu sapniuku jums ...holikes
Papildyta:
QUOTE(Eglu @ 2008 06 19, 22:42)
ale gera mintis su ta peiliuku deze..kaip tik prisiminaiu kad mano brolis tokia turi..reikes nukniaukt, nes jis tai juos naudojo per darbu pamoka medienos pjaustymui..
Is patirties patariu, pirkti su keiciamom ir nulauziamom geleztem peilius.Labai geri bent jau anksciau buvo parduotuveje "pasidaryk pats" Tau pigiau kainuos ir nulauzusi geleztes fragmenta, vel turesi astru peili.
Metaliniu liniuociu yra Office 1 pardej. Tinkamiausia - plokscia, plati su guma is apacios (nes kitokios - slankioja per popieriu)
Papildyta:
Babyface: ale tu tikra babyface (labai simpatiska mergike). Man trecias variantas.Bet truksta smulkiu detalu-emblishments