Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(babyface @ 2008 06 19, 22:30)
Šįvakar vėl dėliojau SB darbelį ir vėl prašysiu jūsų patarimo, kuris variantas gražiau žiūrisi:Beje, ten viršutiniame dešiniajame rožiniame plote bus žodžiai apie tą gimtadienį. O kuom užpildyti tą apatinį kairįjį rožinį kampą?  ax.gif Gal šiaip dar kokių nors pastebėjimų turit?  ax.gif Dar nieko nesuklijavau  biggrin.gif Gal reiktų kokių gėlyčių? Bet aš jų neturiu  doh.gif
man labiausiai limpantis 3 variantas, as desniajame virsutiniame kampe nieko nedaryciau, palikciau taip, nezinau kaip daug teksto planuoji parasyti, bet gal ji galima sutalpinti po pavadinimu, o pati pavadinima truputi ant nuotraukos uzkelti g.gif , bet is esmes, man tai grazu, toks labai jau neperkrautas, o del gelyciu tai nezinau blush2.gif , kaskaip kai nematau tai ir nesusigaudau doh.gif
nekokia dar is manes patareja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 19, 23:54)
man labiausiai limpantis 3 variantas, as desniajame virsutiniame kampe nieko nedaryciau, palikciau taip, nezinau kaip daug teksto planuoji parasyti, bet gal ji galima sutalpinti po pavadinimu, o pati pavadinima truputi ant nuotraukos uzkelti  g.gif , bet is esmes, man tai grazu, toks labai jau neperkrautas, o del gelyciu tai nezinau  blush2.gif , kaskaip kai nematau tai ir nesusigaudau  doh.gif
nekokia dar is manes patareja  ax.gif

Niu šiaip teksto planavau prirašyti beveik per visą tą dešinį viršutinį rožinį plotą... Kai pati dėliojau, tai man kažkaip atrodė, kad pirmas variantas gal gražesnis, bet ir tas trečias patinka, bet galvoju, ar nieko tokio, kad pavadinimas bus pačioj apačioj? rolleyes.gif Nežinau, kokios tos SB taisyklės yra? rolleyes.gif
Laukiu ir kitų merginų nuomonių 4u.gif
Atsakyti
Gal dar galetumet patarti kaip geriau prie pakvietimo pritvirtinti bantuka, kuris padarytas is medziagines juosteles, panasios kaip siame pvz, tik plonesne..ar su klijais ar su lipnia dvipusia juostele?kokie yra budai?as dar pradinuke sios scrapo srity 4u.gif pvz
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 06 19, 21:30)
Šįvakar vėl dėliojau SB darbelį ir vėl prašysiu jūsų patarimo, kuris variantas gražiau žiūrisi:
1 variantas: http://public.fotki....ng/img1635.html
2 variantas: http://public.fotki....ng/img1636.html
3 variantas: http://public.fotki....ng/img1638.html
4 variantas: http://public.fotki....ng/img1639.html
Beje, ten viršutiniame dešiniajame rožiniame plote bus žodžiai apie tą gimtadienį. O kuom užpildyti tą apatinį kairįjį rožinį kampą?  ax.gif
Gal šiaip dar kokių nors pastebėjimų turit?  ax.gif Dar nieko nesuklijavau  biggrin.gif Gal reiktų kokių gėlyčių? Bet aš jų neturiu  doh.gif

Man tai zinok irgi trecias variantas..kazkaip akyse geriau matosi:)
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 19, 21:37)
Relija, isduok paslapty.... Koky printery pirkot 4u.gif Man dabar aktualus reikalas.

CANON Pixma MP610
Daro viską ko man reikia rolleyes.gif Printina ant paknkamai įvairaus popieriaus, ant CD, skenuoja, kopijuoja, fotkes puikiai ant fotopopieriaus daro... Vž, super, tik pamelavau, čia ne printeris, čia daugiafunkcinis įrenginys mirksiukas.gif

QUOTE(Arminux @ 2008 06 19, 21:52)
aš dirbu su CorelDraw ir photoshopu. pagrinde naudoju šias dvi...... smile.gif

Aha, aišku. Sakau gal kokia spec. programa yra. Jei su šiom dviem - tada viskas ok biggrin.gif Ir pamiršau parašyti, tavo darbai thumbup.gif

Eglu Su peiliukais ir liniuote, bet kaip jau sakė daug kas, būtinai metalinė ir dar geriausia kai toje pusėje, kurią dedi prie popieriaus turi tokį minkštą padelį. Tada liniuotė nenuslysta ir nereikia spausti jos taip prie popieriaus, kad net stalas braška lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 19, 23:06)
Gal dar galetumet patarti kaip geriau prie pakvietimo pritvirtinti bantuka, kuris padarytas is medziagines juosteles, panasios kaip siame pvz, tik plonesne..ar su klijais ar su lipnia dvipusia juostele?kokie yra budai?as dar pradinuke sios scrapo srity 4u.gif pvz

Kiek iš pvz mačiau, tai juostelė yra tvirtinama tarp dviejų popierių (užlenkta po viršutiniu popierium) - tai turbūt nėra svarbu, kuo tvirtinti, nes vistiek nesimatys. Tai rinktis reikia, kas patikimiau mirksiukas.gif O jei tik atskirą bantuką tvirtinti, tai praverstų tie lipnūs skrituliukai "Pritt" firmos, kur buvau įkėlus foto. Arba dvipusė lipni, nes klijai gali persigert per medžiagą... na, tai tiek tų mano pamąstymų šia tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 19, 20:31)
Labas vakaras, merginos. Na, tai visą dieną lakstėm po Vilnių ir tvarkėm laaaaabai svarbius reikalus, bet po sunkios dienos gavau turbo prizą - MB nupirko superinį printerį, tai dabar jau kad paprintinsiu...... blink.gif

Dėl scrapukės tarpininkavimo tai ir man mintis labai miela atrodo, bet jei tai taip sunku kaip kai kurios sako.... tada jau geriau gal nereikia....

Aš irgi už ASCK SUPER mintis.

Arminux o su kokiom programom tu darai digital SB???
assa.gif  assa.gif  assa.gif Fantastika!!!!!!!!!!!!!! Na, pavydžiu ir aš ne mažiau už kitas, pasisekė juodai.... Tikrai labai laukiam naujienų ir pirkinių foto clap.gif  clap.gif  clap.gif

O as turiu turbut panasu irengini:)pas mane Canon Pixma MP210, tai irgi ir kopina ir skanina ir printina..pakolkas bandziau printint tik ant paprasto popieriaus ir ant foto..tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 20, 00:06)
Papildyta:

Man tai zinok irgi trecias variantas..kazkaip akyse geriau matosi:)

Tas bantukas mano manymu, gale yra priklijuotas, o viršutinėje pusėje kur matosi, tai tiesiog surištas bantukas smile.gif

Aš dabar irgi vis pasižiūriu į tas savo darbelio foto, tai man irgi tas trečias variantas vis labiau ir labiau patinka biggrin.gif smile.gif Tik pagalvojau, ar nereiktų to lapo pakreipti (kaip pirmame variante), kad nebūtų jau visai toks standartinis tas tiesus išdėstymas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 19, 22:26)
Kiek iš pvz mačiau, tai juostelė yra tvirtinama tarp dviejų popierių (užlenkta po viršutiniu popierium) - tai turbūt nėra svarbu, kuo tvirtinti, nes vistiek nesimatys. Tai rinktis reikia, kas patikimiau mirksiukas.gif O jei tik atskirą bantuką tvirtinti, tai praverstų tie lipnūs skrituliukai "Pritt" firmos, kur buvau įkėlus foto. Arba dvipusė lipni, nes klijai gali persigert per medžiagą... na, tai tiek tų mano pamąstymų šia tema  ax.gif

Aciu labai uz patarimus.. aciuks.gif .kai tik pagaminsiu pirmaji pakvietima vaiko krikstynom butinai pademonstruosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 19, 22:05)
Zodziu kokios nors spec priemones tam apkarpimo vaizdui pagrazinti nera..:)matai jau viska sukarpiau..jau kaip ir post factum...dabar reik kazkaip pagrazinti...smile.gif

Man net mintis niekad nekiltu kirpti popieriu su zirklem pusiau. Visada tik su peiliu pjaunu (toks maketavimo buna specialus). As net apskritimus ispjaustau su peiliu, bet pas mane praktikos tam yra - visus pirstus per studijas suivariusi.
Papildyta:
Beje, ka tik grizau is LENY KRAVITZ koncerto.Nu jau toks super koncas,kad net scrapoholizmo liunas truputeli nutolo.Nu bet grizusi, aisku sedau iskart prie PC, o MB is manes issityciojo ir fool.gif parode, tipo, nesveika jau del forumo ir skrapo...guodziuosi jums.
Taip kad visoms linkejimai nuo LENY (tom, kurios ji zino mirksiukas.gif )
Jau labai truksta REMINI ir Scrapuke dingo verysad.gif Kad tik nebuciau isgasdinusi su tuo tarpininkavimu. As net negalvojau kad pastoviai jai apsimoketu tarpininkauti. Geriausia per didziausius SALE susirinkti visom uzsakyma, ir uzsakineti.
Beje,visu uzsakymai priduoti, sake uzsakys ir patikslins Miglotai del siuntimo i Norge.Kai tik suzinosiu daugiau ka nors, pranesiu Jums.
Jau kita savaite, po Joniniu gausiu pirmaji savo siuntini is JAV (pagrinde stampukai).Labai laukiu

Einu nagrineti Babyface darbelio mirksiukas.gif
Saldziu sapniuku jums ...holikes
Papildyta:
QUOTE(Eglu @ 2008 06 19, 22:42)
ale gera mintis su ta peiliuku deze..kaip tik prisiminaiu kad mano brolis tokia turi..reikes nukniaukt, nes jis tai juos naudojo per darbu pamoka medienos pjaustymui..

Is patirties patariu, pirkti su keiciamom ir nulauziamom geleztem peilius.Labai geri bent jau anksciau buvo parduotuveje "pasidaryk pats" Tau pigiau kainuos ir nulauzusi geleztes fragmenta, vel turesi astru peili.
Metaliniu liniuociu yra Office 1 pardej. Tinkamiausia - plokscia, plati su guma is apacios (nes kitokios - slankioja per popieriu)
Papildyta:
Babyface: ale tu tikra babyface (labai simpatiska mergike). Man trecias variantas.Bet truksta smulkiu detalu-emblishments mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech...o aš namie sėdėjau ir murmėjau MB...va, jau už pusės valandos Lenny Kravitz koncertas prasidės...o jau dabar turbūt dainuoja...o kaip fainai tiems, kurie ten dabar klauso... *****, taip norėjau...ale niekaip nesigavo verysad.gif Niu, bet užtat šiandien nusipirkau bilietus į R.E.M. cool.gif Soriukas už poster_offtopic.gif

lauramamam, tikiuosi, kad parodysi štampukų lobį ax.gif
Atsakyti
matau, Toskulis prisijunges, tai gal ne viena as cia bludineju g.gif Taip neidomu su savim sneketis,ale abstinencija uzvalde, Tai turiu iskalbeti visus zodziu, kuriuos priklauso moteriskems per diena issakyti.
Tosk, siandien net MB papasakojau tavo MB replika del zuvies.Jis man sako: gerai, kad priminei, eisiu sestadieni zvejot. doh.gif nezinau kur jis cia Vilniuj kokia kudra ras.Ale ir pomegiu sutapimas.Sako, kai turesim namus, tau padarsyiu SB kambari, o sau ŽV kambari. Ir dar kas pradziugino, kad siandien MB paklause: nu kiek gi tau babkiu reikia, kad pagaliau butum laiminga del tu SB priemoniu. Nepasakiau kiek is tirkuju reikia, pabijojau zmogu suzlugdyt, bet kiek pasakiau, tiek ir gavau yess.gif
Kazkoks nestumas uzpuole - labai uzsinorejau ridikeliu, o gal cia kralikai...
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 20, 00:41)
Ech...o aš namie sėdėjau ir murmėjau MB...va, jau už pusės valandos Lenny Kravitz koncertas prasidės...o jau dabar turbūt dainuoja...o kaip fainai tiems, kurie ten dabar klauso... *****, taip norėjau...ale niekaip nesigavo verysad.gif Niu, bet užtat šiandien nusipirkau bilietus į R.E.M. cool.gif  Soriukas už poster_offtopic.gif

lauramamam, tikiuosi, kad parodysi štampukų lobį ax.gif

Zinoma, parodysiu, as vis mastau,kad surengsiu pas save myta. Mano kleckunis vasara bus pas seneliu ir dzin jei pradesim remontus, mum susitikt nebent musu MB neleis.Bet as saviski jau nuteikiau.
Mes irgi jau turim i R.E.M.
Kaip saunu,kad net muzikoj skoniai sutampa.Jega.
As nuo Leny- neatsigaunu. Pilna euforijos, superinis garsas, muzikalumas, nuosirdumas zmogaus. Zodziu cool bicas.
Atsakyti
labas rytas visoms kas jau nemiega biggrin.gif , o as vel laaaabai noriu miegelio, nu bet mano jaunelis kleckas tai nezinau blink.gif , na kur jus matet vaika,kad mama su sese sedetu namie, o ji i darzeli nori doh.gif tai del jos tokiu pageidavimu turiu anksti keltis blink.gif

o siaip tai turiu dideli nora pasiguosti verysad.gif labai uzstrigus su konkursu, vis dar nei viena nuotrauka nedave ikvepimo, albumus vartau, vartau, o jo kaip nera taip nera verysad.gif , gryzus po kaimu taip su antuzijazmu puoliau, o gavosi didelis snipstas angel_sadangel.gif , tai vis norisi ant miego trukumo viskas sustumti, bet kad man tai neiprasta, dazniausiai del to miego trukumo ir padarydavau ka nors, o dabar kaskoks keistas reiskinys, nejudu nei is vietos unsure.gif
Atsakyti