Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Na va kaltes jausmas isgaravo ta pacia minute, kai mb pareiske kad syvakar vaziuoja y zveju krautuve lotuliukas.gif Niekada neslepiu nuo mb kiek isleidziu pinigu. Bet kadangi perku tik per ispardavimus, tai prisiperku visko daaaug. As tik kompleksuoju, kad mb pamates kieky, prades pirsta ties smilkiniu sukioti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos. Na, tai visą dieną lakstėm po Vilnių ir tvarkėm laaaaabai svarbius reikalus, bet po sunkios dienos gavau turbo prizą - MB nupirko superinį printerį, tai dabar jau kad paprintinsiu...... blink.gif

Dėl scrapukės tarpininkavimo tai ir man mintis labai miela atrodo, bet jei tai taip sunku kaip kai kurios sako.... tada jau geriau gal nereikia....

Aš irgi už ASCK SUPER mintis.

Arminux o su kokiom programom tu darai digital SB???

QUOTE(Sanrita @ 2008 06 19, 15:45)
Nu o dabar pasigirsiu  [/color][/i]wub.gif išskrendu šeštadienį į Amsterdamą  thumbup.gif
MB sakė ten yra SB trijų aukštų milžiniška parduotuvė .....
Prižadėjo paleist pasiganyti ....

assa.gif assa.gif assa.gif Fantastika!!!!!!!!!!!!!! Na, pavydžiu ir aš ne mažiau už kitas, pasisekė juodai.... Tikrai labai laukiam naujienų ir pirkinių foto clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Relija, isduok paslapty.... Koky printery pirkot 4u.gif Man dabar aktualus reikalas.
Atsakyti
jo, čia klubas tai toks ne tik scrapoholikių, bet ir scrap-shopoholikių hihihi.gif
Dar vienas dalykas dėl tarpininkavimo - vienas negeras dalykas čia yra šioks toks nekantrumas, atsiranda spaudimas, reikalavimas, kas gadina santykius ir nervus, tiek vienos, tiek kitos pusės blush2.gif Žodžiu, aš sakyčiau, kad tas tarpininkavimas galėtų būti kokį vieną kartą per metus, arba šiaip, jei yra kokia proga (ar scrap8 ateina įkvėpimas patarpininkauti hihihi.gif) Bet lai tai būna momentinis, o ne pastovus dalykas. Kad ir vieną kartą per vienerius-dvejus metus.
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 19, 21:31)

Arminux o su kokiom programom tu darai digital SB???

aš dirbu su CorelDraw ir photoshopu. pagrinde naudoju šias dvi...... smile.gif
Atsakyti
Laba,

labai reik patarimo.Darau ale scrap pakvietimus krikstynom, ir karpau a4 formato popieriu perpuse. Ir va kai atkerpi ta puse kur kirpta kaip ir matosi isiziurejus kad tikrai kirpta:)ar yra kokia priemone padailinti kirpimo krasta?
ar supratot ko klausiu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 19, 21:55)
Laba,

labai reik patarimo.Darau ale scrap pakvietimus krikstynom, ir karpau a4 formato popieriu perpuse. Ir va kai atkerpi ta puse kur kirpta kaip ir matosi isiziurejus kad tikrai kirpta:)ar yra kokia priemone padailinti kirpimo krasta?
ar supratot ko klausiu?smile.gif

labai gerai supratom....dabar aš jau naudoju Scrap8 atsiūstu popieriaus pjaustykle. Labai liuks dalykas, nupjauna labai gerai, tiesiai. Jų jau matau, kad Lietuvoje pasitaiko, bet kainuoja....nemažai.....
Bet anksčiau, kai jo neturėjau, pjaustydavau su peiliuku, skirtu pjaustyti popierių. Peiliukų kancelerinėse būna didelis pasirinkimas. Ir dar prie to dar gerai turėti metalinę liniuotę. Nebus labai jau super, bet tikrai lygiau ir geriau nei su žirklėmis.
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 06 19, 21:00)
labai gerai supratom....dabar aš jau naudoju Scrap8 atsiūstu popieriaus pjaustykle. Labai liuks dalykas, nupjauna labai gerai, tiesiai. Jų jau matau, kad Lietuvoje pasitaiko, bet kainuoja....nemažai.....
Bet anksčiau, kai jo neturėjau, pjaustydavau su peiliuku, skirtu pjaustyti popierių. Peiliukų kancelerinėse būna didelis pasirinkimas. Ir dar prie to dar gerai turėti metalinę liniuotę. Nebus labai jau super, bet tikrai lygiau ir geriau nei su žirklėmis.

Zodziu kokios nors spec priemones tam apkarpimo vaizdui pagrazinti nera..:)matai jau viska sukarpiau..jau kaip ir post factum...dabar reik kazkaip pagrazinti...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 19, 22:05)
Zodziu kokios nors spec priemones tam apkarpimo vaizdui pagrazinti nera..:)matai jau viska sukarpiau..jau kaip ir post factum...dabar reik kazkaip pagrazinti...smile.gif

Na, galima dar nupjauti peiliuku ploną juostelę nuo to krašto mirksiukas.gif Bet metalinė liniuotė šiam reikalui būtina...ir aštrus peiliukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 06 19, 22:05)
gal pravers mirksiukas.gif as tai toki daigciuka maximoje uz 25lt isigijau, kol najas tai nieko pjove dabar jau peiliukas atsipo, o nauju pirkti dar neieskojau, tai pjauna jau nelabai schmoll.gif
user posted image
ir dar as turiu tokius peiliukus is senuku, nemenu tiksliai bet apie 5lt kainavo, vat su sitais tai smagu pjaustyti, as visas raides, snaiges, ir dar daug ka su jais issipjausciau ax.gif
user posted image

Atsakyti
Šįvakar vėl dėliojau SB darbelį ir vėl prašysiu jūsų patarimo, kuris variantas gražiau žiūrisi:
1 variantas: http://public.fotki....ng/img1635.html
2 variantas: http://public.fotki....ng/img1636.html
3 variantas: http://public.fotki....ng/img1638.html
4 variantas: http://public.fotki....ng/img1639.html
Beje, ten viršutiniame dešiniajame rožiniame plote bus žodžiai apie tą gimtadienį. O kuom užpildyti tą apatinį kairįjį rožinį kampą? ax.gif
Gal šiaip dar kokių nors pastebėjimų turit? ax.gif Dar nieko nesuklijavau biggrin.gif Gal reiktų kokių gėlyčių? Bet aš jų neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 19, 21:19)
gal pravers  mirksiukas.gif as tai toki daigciuka maximoje uz 25lt isigijau, kol najas tai nieko pjove dabar jau peiliukas atsipo, o nauju pirkti dar neieskojau, tai pjauna jau nelabai  schmoll.gif
user posted image
ir dar as turiu tokius peiliukus is senuku, nemenu tiksliai bet apie 5lt kainavo, vat su sitais tai smagu pjaustyti, as visas raides, snaiges, ir dar daug ka su jais issipjausciau  ax.gif
user posted image

ale gera mintis su ta peiliuku deze..kaip tik prisiminaiu kad mano brolis tokia turi..reikes nukniaukt, nes jis tai juos naudojo per darbu pamoka medienos pjaustymui..
Atsakyti