Gal kuri turit medžiaginių gėlyčių pardavimui? Man labai patiko tokios, kur Tosk naudojo savo darbelyje Ir kaip tik mano vienam SB darbelyje labai tiktų Turių bordo spalvos.. Bet man reiktų truputėli kitokių atspalvių, kad būtų galima kartu paklijuoti viena šalia kitos, nes vienspalvės nesižiūri
QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 08:30)
Gal kuri turit medžiaginių gėlyčių pardavimui? Man labai patiko tokios, kur Tosk naudojo savo darbelyje Ir kaip tik mano vienam SB darbelyje labai tiktų Turių bordo spalvos.. Bet man reiktų truputėli kitokių atspalvių, kad būtų galima kartu paklijuoti viena šalia kitos, nes vienspalvės nesižiūri
Tokių gėlyčių galima rasti siuvimo reikmenų parduotuvėse (skirtos vestuvėms ar krikštynoms puošti drabužius ir pan.) dėl atspalvių tai su kokiais dažais pačius kraščiukus patrynus, manau, gerai gautųsi
QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 09:30)
As tai specialiu SB turiu. Nepasakyciau kad jos ten medziagines.Bet tu matei kokiu turiu,tai matyt netinka tau.
Tos gėlytės, kur irmulia minėjo, iš siuvimo reikmenų parduotuvių tai išardžius visai nieko gaunasi. Aišku, tai ne tos, kur specialiai SB pritaikytos, bet vis geriau nei nieko.
QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 10:37)
Tokių gėlyčių galima rasti siuvimo reikmenų parduotuvėse (skirtos vestuvėms ar krikštynoms puošti drabužius ir pan.) dėl atspalvių tai su kokiais dažais pačius kraščiukus patrynus, manau, gerai gautųsi
Niu reiks tada praeit per siuvimo reikmenų parduotuves... Kiek eidavau anksčiau akys nebuvo užmačiusios... Bet gal todėl, kad tokių specialiai anksčiau ir neieškojau... Reiks atidžiau apsidairyt
QUOTE(lauramama @ 2008 06 12, 10:53)
As tai specialiu SB turiu. Nepasakyciau kad jos ten medziagines.Bet tu matei kokiu turiu,tai matyt netinka tau.
Niu man tai tos, kur buvai foto įdėjusi, tai nelabai tinka Spalvų netokių reikėtų...
QUOTE(aasta @ 2008 06 12, 10:57)
Tos gėlytės, kur irmulia minėjo, iš siuvimo reikmenų parduotuvių tai išardžius visai nieko gaunasi. Aišku, tai ne tos, kur specialiai SB pritaikytos, bet vis geriau nei nieko.
Tai man ir nereikia, kad būtų spec.SB gėlytės Bandysiu pritaikyti ir paprastas Tik reik pirmiau atrast, kur nusipirkti
Štai kokią radau Kaividoje (www.kaivida.lt)
QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 10:25)
Labai graži.
QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 11:25)
Štai kokią radau Kaividoje (www.kaivida.lt)
Bet jei tokią visą užklijuot, tai tada albumas neužsidarytų, nes kiek suprantu ji ganėtinai iškili Nebent reiktų ją išardyt ir pasidaryti plokštesnę gėlytę
QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 11:17)
Bet jei tokią visą užklijuot, tai tada albumas neužsidarytų, nes kiek suprantu ji ganėtinai iškili Nebent reiktų ją išardyt ir pasidaryti plokštesnę gėlytę
Vis tiek netinkama sita gelyte, as manau. Ji ir nemaza, tokia kai uzbombinsi,tai esmes - nuotraukos nesimatys.
Teisingai, merginos, tereikia truputėlį išradingumo ir iš bet kokio dydžio gėlės galėsite pasigaminti jums reikiamą
Taip pat audinių parduotuvėse yra iš ties nemažai visokiausių atraižų sintetinės medžiagos (kaip suprantu tokia ir naudojama gėlėms) tereiktų apsikirpti išsikirpti, truputį padeginus kraštelius (pvz. kad neirtų) galima išgauti reikiamą formą ar net sendinimą Kiek to acid free yra ( o gal jo ten nėra ) tai nežinau reiktų klausti Scrap8
Taip pat audinių parduotuvėse yra iš ties nemažai visokiausių atraižų sintetinės medžiagos (kaip suprantu tokia ir naudojama gėlėms) tereiktų apsikirpti išsikirpti, truputį padeginus kraštelius (pvz. kad neirtų) galima išgauti reikiamą formą ar net sendinimą Kiek to acid free yra ( o gal jo ten nėra ) tai nežinau reiktų klausti Scrap8
na aš turiu spec. sb gėlyčių, tai maniškės popierinės visai neblogos tokios.
babyface aš tau įdėjau porą tokių dovanų, bet nepamenu kokios spalvos na tikiuosi jau greit gausi ir pati pažiūrėsi
babyface aš tau įdėjau porą tokių dovanų, bet nepamenu kokios spalvos na tikiuosi jau greit gausi ir pati pažiūrėsi
QUOTE(remini @ 2008 06 12, 07:49)
net labai į temą graži knygutė labai lauksim ir kito pasirodymo
o aš šiandien ankstyva nesimiega kažko... išprašiau mb mašinos, tai važiuosiu popieriaus nuotraukoms pirkti ir gal jau pradėsiu kažką meistravot
o aš šiandien ankstyva nesimiega kažko... išprašiau mb mašinos, tai važiuosiu popieriaus nuotraukoms pirkti ir gal jau pradėsiu kažką meistravot
Ačiū už knygytę ir sėkmės meistravojant
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 12, 08:54)
gaudyk
Na ir aš labai noriu to slaptažodžio, baisia pamatyt noriu darbelius Juk jau nebe visai naujokė esu galpriimsit į tą stebuklingą psl. ir mane, a?
Ir dar noriu paklausiti apie tą knygą kur tau nelabai patiko. Kiek ji kainuoja? Naujokei turbūt bus ką pasimokyt? Tai tada gal negrąžink, o man...
QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 09:37)
Tokių ir kitokių gėlyčių didžiausią pasirinkimą tai esu Gariūnuoje radusi, ir kainos kitokios nei centre kur nors. Ten beveik gale Gariūnų yra daug parduotuvyčių-kioskelių kur tiek visko yra