Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Gal kuri turit medžiaginių gėlyčių pardavimui? ax.gif Man labai patiko tokios, kur Tosk naudojo savo darbelyje smile.gif Ir kaip tik mano vienam SB darbelyje labai tiktų ax.gif Turių bordo spalvos.. Bet man reiktų truputėli kitokių atspalvių, kad būtų galima kartu paklijuoti viena šalia kitos, nes vienspalvės nesižiūri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 08:30)
Gal kuri turit medžiaginių gėlyčių pardavimui?  ax.gif Man labai patiko tokios, kur Tosk naudojo savo darbelyje  smile.gif Ir kaip tik mano vienam SB darbelyje labai tiktų  ax.gif Turių bordo spalvos.. Bet man reiktų truputėli kitokių atspalvių, kad būtų galima kartu paklijuoti viena šalia kitos, nes vienspalvės nesižiūri  ax.gif

Tokių gėlyčių galima rasti siuvimo reikmenų parduotuvėse (skirtos vestuvėms ar krikštynoms puošti drabužius ir pan.) dėl atspalvių tai su kokiais dažais pačius kraščiukus patrynus, manau, gerai gautųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 09:30)
Gal kuri turit medžiaginių gėlyčių pardavimui?  ax.gif Man labai patiko tokios, kur Tosk naudojo savo darbelyje  smile.gif Ir kaip tik mano vienam SB darbelyje labai tiktų  ax.gif Turių bordo spalvos.. Bet man reiktų truputėli kitokių atspalvių, kad būtų galima kartu paklijuoti viena šalia kitos, nes vienspalvės nesižiūri  ax.gif

As tai specialiu SB turiu. Nepasakyciau kad jos ten medziagines.Bet tu matei kokiu turiu,tai matyt netinka tau.
Atsakyti
Tos gėlytės, kur irmulia minėjo, iš siuvimo reikmenų parduotuvių tai išardžius visai nieko gaunasi. Aišku, tai ne tos, kur specialiai SB pritaikytos, bet vis geriau nei nieko.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 10:37)
Tokių gėlyčių galima rasti siuvimo reikmenų parduotuvėse (skirtos vestuvėms ar krikštynoms puošti drabužius ir pan.) dėl atspalvių tai su kokiais dažais pačius kraščiukus patrynus, manau, gerai gautųsi  mirksiukas.gif

Niu reiks tada praeit per siuvimo reikmenų parduotuves... Kiek eidavau anksčiau akys nebuvo užmačiusios... Bet gal todėl, kad tokių specialiai anksčiau ir neieškojau... Reiks atidžiau apsidairyt ax.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 06 12, 10:53)
As tai specialiu SB turiu. Nepasakyciau kad jos ten medziagines.Bet tu matei kokiu turiu,tai matyt netinka tau.

Niu man tai tos, kur buvai foto įdėjusi, tai nelabai tinka ax.gif Spalvų netokių reikėtų...
QUOTE(aasta @ 2008 06 12, 10:57)
Tos gėlytės, kur irmulia minėjo, iš siuvimo reikmenų parduotuvių tai išardžius visai nieko gaunasi. Aišku, tai ne tos, kur specialiai SB pritaikytos, bet vis geriau nei nieko.

Tai man ir nereikia, kad būtų spec.SB gėlytės smile.gif Bandysiu pritaikyti ir paprastas smile.gif Tik reik pirmiau atrast, kur nusipirkti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 12 birželio 2008 - 09:06
user posted image

Štai kokią radau Kaividoje (www.kaivida.lt)

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 10:25)
user posted image 

Labai graži.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 11:25)

Bet jei tokią visą užklijuot, tai tada albumas neužsidarytų, nes kiek suprantu ji ganėtinai iškili smile.gif Nebent reiktų ją išardyt ir pasidaryti plokštesnę gėlytę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 11:17)
Bet jei tokią visą užklijuot, tai tada albumas neužsidarytų, nes kiek suprantu ji ganėtinai iškili smile.gif Nebent reiktų ją išardyt ir pasidaryti plokštesnę gėlytę smile.gif

Vis tiek netinkama sita gelyte, as manau. Ji ir nemaza, tokia kai uzbombinsi,tai esmes - nuotraukos nesimatys.
Atsakyti
Teisingai, merginos, drinks_cheers.gif tereikia truputėlį išradingumo ir iš bet kokio dydžio gėlės galėsite pasigaminti jums reikiamą mirksiukas.gif

Taip pat audinių parduotuvėse yra iš ties nemažai visokiausių atraižų sintetinės medžiagos (kaip suprantu tokia ir naudojama gėlėms) tereiktų apsikirpti išsikirpti, truputį padeginus kraštelius (pvz. kad neirtų) galima išgauti reikiamą formą ar net sendinimą mirksiukas.gif Kiek to acid free yra ( o gal jo ten nėra biggrin.gif ) tai nežinau g.gif reiktų klausti Scrap8 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 birželio 2008 - 10:55
na aš turiu spec. sb gėlyčių, tai maniškės popierinės good.gif visai neblogos tokios.
babyface aš tau įdėjau porą tokių dovanų, bet nepamenu kokios spalvos doh.gif na tikiuosi jau greit gausi ir pati pažiūrėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 12, 07:49)
net labai į temą  mirksiukas.gif graži knygutė  thumbup.gif labai lauksim ir kito pasirodymo  thumbup.gif
o aš šiandien ankstyva  ax.gif nesimiega kažko... išprašiau mb mašinos, tai važiuosiu popieriaus nuotraukoms pirkti ir gal jau pradėsiu kažką meistravot  blush2.gif

Ačiū už knygytę blush2.gif ir sėkmės meistravojant

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 12, 08:54)
gaudyk mirksiukas.gif

Na ir aš labai noriu to slaptažodžio, baisia pamatyt noriu darbelius ax.gif Juk jau nebe visai naujokė esu mirksiukas.gif tongue.gif galpriimsit į tą stebuklingą psl. ir mane, a? ax.gif

Ir dar noriu paklausiti apie tą knygą kur tau nelabai patiko. Kiek ji kainuoja? Naujokei turbūt bus ką pasimokyt? Tai tada gal negrąžink, o man...

QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 09:37)
Tokių gėlyčių galima rasti siuvimo reikmenų parduotuvėse (skirtos vestuvėms ar krikštynoms puošti drabužius ir pan.) dėl atspalvių tai su kokiais dažais pačius kraščiukus patrynus, manau, gerai gautųsi  mirksiukas.gif

Tokių ir kitokių gėlyčių didžiausią pasirinkimą tai esu Gariūnuoje radusi, ir kainos kitokios nei centre kur nors. Ten beveik gale Gariūnų yra daug parduotuvyčių-kioskelių kur tiek visko yra doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 12 birželio 2008 - 12:51