Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 19, 13:57)
Arminux puikuds darbeli thumbup.gif . Kad man taip išmokus kompu daryti tai galėčiau tradicinį ir digitalinį sb jungti į vieną

Aš labai dažnai ir naudoju ir kompiuterinį, ir 'gyvą" SB. Tik labiau atvirukams, nes tai paskutiniu metu mano liga..... smile.gif
Va dar pasirodysiu vieną darbelį, kuris darytas mixu.
user posted image

SCRAP8 sakė, kad JAV tai yra populiaru, tik kaip tas būdas vadinasi... g.gif pamiršau.......
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 06 19, 14:39)
Aš labai dažnai ir naudoju ir kompiuterinį, ir 'gyvą" SB. Tik labiau atvirukams, nes tai paskutiniu metu mano liga..... smile.gif

Arminux, šitas darbelis dar mielesnis, gal dėl to, kad rankų darbo įdėjai.
Atsakyti
user posted image

SCRAP8 sakė, kad JAV tai yra populiaru, tik kaip tas būdas vadinasi... g.gif  pamiršau.......

HYBRIDE SCRAPBOOKING
lABAI GRAZUS SITAS DARBELIS.VISKAS SAVO VIETOSE
Atsakyti
Vai vai koks hibridas wub.gif man jis labai mielas 4u.gif

Nu o dabar pasigirsiu wub.gif išskrendu šeštadienį į Amsterdamą thumbup.gif
MB sakė ten yra SB trijų aukštų milžiniška parduotuvė .....
Prižadėjo paleist pasiganyti ....

Bijau kad pasimesiu ir reikalingiausio nenusipirksiu ...
Reik daryt sarašiuką g.gif

Kaip jaudinuos blush2.gif (tikrai ne dėl kelionės, o dėl SB paduotuvės)

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 19, 15:45)
Vai vai koks hibridas  wub.gif man jis labai mielas  4u.gif

Nu o dabar pasigirsiu  wub.gif išskrendu šeštadienį į Amsterdamą  thumbup.gif

Bijau kad pasimesiu ir reikalingiausio nenusipirksiu ...
Reik daryt sarašiuką  g.gif

Kaip jaudinuos  blush2.gif (tikrai ne dėl kelionės, o dėl SB paduotuvės)

Vajei, kaip tau pasisekė thumbup.gif nu net užpavydėjau ax.gif man atrodo, kad lakstyčiau ten kaip be galvos iš laimės (aš dėl parduotuvės turiu omeny). gal pažiūrėk Scrapukės bloge, kur jos aprašyta apie reikalingiausias prekes. Tada viską nusipirksi ir dar laiko turėsi pasigrožėt miestu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 19, 14:45)
Nu o dabar pasigirsiu  wub.gif išskrendu šeštadienį į Amsterdamą  thumbup.gif

bigsmile.gif kaip fainiai, nuo amsterdamo stampuku rojaus prasidejo mano scrapmanija wub.gif

tik pasiziurek atidziai kainas, is jav tikriausiai pigiau siustis blush2.gif
Atsakyti
Aš labai dažnai ir naudoju ir kompiuterinį, ir 'gyvą" SB.
man abu darbeliai labai thumbup.gif , daznai i tavo parasa uzsuku pasmalsauti ax.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 06 19, 15:45)
MB sakė ten yra SB trijų aukštų milžiniška parduotuvė ..... Prižadėjo paleist pasiganyti ....
va cia tai suprantu pasiulymas thumbup.gif , baltu pavydu supavydejau, sekmes lakstyti ir apsipirkineti mirksiukas.gif
Atsakyti
Eina sau, Sanrita, kaip tau pasisekė thumbup.gif Įsimesk ir mane į lagaminą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 19, 15:55)
Eina sau, Sanrita, kaip tau pasisekė  thumbup.gif Įsimesk ir mane į lagaminą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gal nori ko, Klaipėdietės esam parvešiu ? blush2.gif
Atsakyti
Sanrita, lauksim fotoreportažo........ne tik iš kelionės, bet ir SB prekių.........
man irgi tiks pavyduliukas užėjo.......aišku BALTAS. Gal net pačios kelionės labiau pavydžiu.......... ax.gif tuo labiau, kad šią vasarėlę būsiu namie......... verysad.gif
Atsakyti
Arminux, labai saunus darbelis, kury ykelei pirmajy 4u.gif Tik katra nuotrauka simbolizuoja pradzia? MB ejo pro sona ir iskarto pirma replika - zuvis!!!! doh.gif Nepagydomas jis pas mane lotuliukas.gif
Antrasis laaabai patiko 4u.gif

Sanrita geros keliones 4u.gif Turbut atsidurti tokioj parduotuvej kaip 5meciui saldainiu parduotuvej lotuliukas.gif Butinai pasirodyk pinigines palengvinimo isdavas bigsmile.gif

Vakar gavau viena sb siuntinely, psipirkau truputy BG popieriaus, puosimui dalykeliu, raidziu... As tik paky staigiai nusitempiau y kambary, kad mb neuzfiksuotu... As dar laukiu 3 siuntinuku doh.gif Man irgi reikia registruotis y ta priklausomybiu kluba blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 19 birželio 2008 - 16:56
QUOTE(Tosk @ 2008 06 19, 17:55)
Arminux, labai saunus darbelis, kury ykelei pirmajy 4u.gif Tik katra nuotrauka simbolizuoja pradzia? MB ejo pro sona ir iskarto pirma replika - zuvis!!!! doh.gif Nepagydomas jis pas mane lotuliukas.gif
Antrasis laaabai patiko 4u.gif

Vakar gavau viena sb siuntinely, psipirkau truputy BG popieriaus, puosimui dalykeliu, raidziu... As tik paky staigiai nusitempiau y kambary, kad mb neuzfiksuotu... As dar laukiu 3 siuntinuku doh.gif Man irgi reikia registruotis y ta priklausomybiu kluba blush2.gif

Ačiū už pagyrimus,  o pradžios nėra........svarbu, kad pabaiga graži - vestuvės. Gal po daug daug metų darysiu kažką panašaus: "ilgai ir laimingai gyveno......." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš apie vakarykštį siuntinuką irgi vyrui nuslėpiau....žadu patyliukais susitaupyti pinigėlius. smile.gif O kas bus toliau..........................nes dabar jau minčių visokių kyla, kaip draugės užsiprašyti, kad iš Švedijos gryždama atostogų man kažko gražaus (SB) parvežtų....... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 19 birželio 2008 - 18:24