Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 19, 10:10)
nu atspejot, bet gal nevisiskai kadangi nuorodas matau ikeliat tokiu karpytu juosteliu, o ka lauramama pavaizdavo tame SB puslapy tai yra visas 12 x 12 " karpytas lapas (beje tokiu uzvakar prisipirkau  thumbup.gif  dalykas). Firma KI Memories vadinasi "Lace Cardstock"

As irgi  thumbup.gif ...Tai gal kaip tikra 12 zingsniu anonimai, pradedam prisipazint kaip ir kodel nesusilaikom del to SB  biggrin.gif . "Mano vardas Scrapuke, ir as jau SB virusu sergu 4 metai. Praseidejo letas kaupimas, kelis dalykus namo atsinesdavau, daug man nereikejo pradzioj. O dabar.... verysad.gif Bandau neit i SB parduotuves, bet mane trauke ten. Prizadu kad nueisiu tik zurnala nusipirkt, bet iseinu is parduotuves su pilnu maisiuku, tusciom kisenem, ir praradus savigarba kad nesusilaikiau. Sau duodu priesaika kad tai bus paskutinis kartas

angel_sadangel.gif . Dabar jau dvie dienos kaip as nesilankiau SB parduotuvej.

O geros naujienos kad si ryta, dabar, 3 val pabaigiau paskutinia CK uzduoty ir man paciai taip  wub.gif  nesitikejau kad pasiseks net geriau negu originalus planas. Tikiuosi CK neprikibs ka pakeist.

Del siuntinio:
siunciu aastai, irgi abejojiu kad Rugpj. pradzioj jies ten nusibalados.

Labai džiaugiuosi. Tai aišku, kad neprikibs. Man atrodo jie ten irgi apšalę lieka nuo tavo darbų, kaip ir mes visos. biggrin.gif
O siuntinį priimsiu. Dar man ir taip su tom atostogom viskas tik sprendžiasi. Gali būti, kad tupėsiu namie. O jei galvoji, kad netgi neatkeliaus ant rugpjūčio pradžios, tai tada viskas gerai bus.

Atsakyti
Scrap8,o as vis dar nemacius anu dvieju darbeliu,kurie bloge po uzraktu.gal galima slaptazodi? ax.gif
Atsakyti
Aš prisijungiu prie Laurosmamos prašymo SCRAPUKEI8. Labai norėčiau, kad sutiktum patarpininkauti dėl SB prekių. ax.gif Tegul tai būna ne per dažnai, kad tavęs nenuvarginti.........Bet mes juk vistiek tave varginam.........Kaip sakoma, juk pati užvirei tą SB košę, paleidai virusą į lietuvą, ir patikėk, jis plinta.......Taigi ir norinčių yra vis daugiau........Čia net anonimininkų klubas nepadės.......pavyzdžiui aš nuo to viruso gydytis visai nesiruošiu. lotuliukas.gif hihihi.gif group.gif

Ir dar.........nuo justes22 gavau pastabėlę, kad čia mažai rodausi savo DIGITAL darbelius. Atvirukus........Gal todėl, kad man gyvas mieliau daryti atvirutes, o su nuotraukom, kol kas daugiau galimybių save išreikšt galiu digital pagalba. Nu bet kaupiu įrankiu,medžiagas, gal bandysim ir "gyvai" ką padaryti.

Na rodausi darbelį, padarytą vestuvių progai........ mirksiukas.gif
user posted image
Aišku, jis jau yra padovanotas........ir nieko nebepakeisiu, nors būtų labai nesunku kompiuteriu tai padaryti, bet laukiu jūsų pastabų ir atsiliepimų..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 19 birželio 2008 - 09:44
Arminux, nu faina. Toks erdvinis atrodo tas digital.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 19, 09:47)
Jeigu ką, tai manęs paklausk  cool.gif Šiaip pasižiūrėti paskui labai nepažiūrėsi, bet rašydama "Word" ar kita tekstinio redagavimo programa, matysi juos, ir galėsi pasinaudoti  g.gif Na žinoma, paišymo programose irgi.
ai, nusprendziau nebetersti daugiau temos, kai gryz MB isstatysiu flirt.gif angel_not.gif gal padarys uz mane blush2.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 19, 10:10)
Tai gal kaip tikra 12 zingsniu anonimai, pradedam prisipazint kaip ir kodel nesusilaikom del to SB  biggrin.gif . "Mano vardas Scrapuke, ir as jau SB virusu sergu 4 metai. Praseidejo letas kaupimas, kelis dalykus namo atsinesdavau, daug man nereikejo pradzioj. O dabar.... verysad.gif Bandau neit i SB parduotuves, bet mane trauke ten. Prizadu kad nueisiu tik zurnala nusipirkt, bet iseinu is parduotuves su pilnu maisiuku, tusciom kisenem, ir praradus savigarba kad nesusilaikiau. Sau duodu priesaika kad tai bus paskutinis kartas
angel_sadangel.gif . Dabar jau dvie dienos kaip as nesilankiau SB parduotuvej.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif joooo, mums dar toli iki taves, as tai dar tik nieko neprisipazinimo stadijoje lotuliukas.gif , tiksliau "neigimo" lotuliukas.gif , apsimetu kad nesu priklausoma ir kol kas nezadu prisipazinti biggrin.gif
  O aš šiandien visiškai nedarbingas žmogutis tik lova siaubingai traukia ir vsio. Jau noriu sėsti prie naujo sb darbelio tik kad pagalvė jo vietą užima 
as irgi tik plepeti siandien nusiteikus , labai neissimiegojau, o dar masinuka vel del tos duslerkes pas meistriuka varyti blink.gif , oi nedarbinga diena nusimato unsure.gif
Atsakyti
Arminux, l.gražu thumbup.gif aš nieko panašaus nesugebėčiau padaryt, todėl belieka tik grožėtis lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 06 19, 10:37)
Ir dar.........nuo justes22 gavau pastabėlę, kad čia mažai rodausi savo DIGITAL darbelius. Atvirukus........Gal todėl, kad man gyvas mieliau daryti atvirutes, o su nuotraukom, kol kas daugiau galimybių save išreikšt galiu digital pagalba. Nu bet kaupiu įrankiu,medžiagas, gal bandysim ir "gyvai" ką padaryti.

blush2.gif ot priviriau košės hihihi.gif man tikri darbukai irgi mielesni, bet kartais smalsu ir į digital SB akytę užmesti mirksiukas.gif

O aš neprisijungsiu prie tų, kurios labai nori, kad scrap8 tarpininkautų schmoll.gif Ne todėl, kad nenorėčiau, bet todėl, kad labai jau nuobodus tai darbas...rūpesčių daug, o malonumo... geriau tegul tą laiką ji atiduoda savo nuostabiems SB darbeliams ir dar daug daug konkursų laimi 4u.gif
Atsakyti
Arminus, grazu, as irgi digital bandziau daryti, bet man paprastas mielesnis blush2.gif
Atsakyti
Man tai irgi kažkaip rankų darbo darbeliai daug mielesni ir šiltesni nei digital ax.gif
Atsakyti
Arminux, bet gi tu ir rankom kazka darai ar ne? Juk tiek prekyciu uzsisakei...
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 19, 11:29)
Arminux, bet gi tu ir rankom kazka darai ar ne? Juk tiek prekyciu uzsisakei...

jo rankytėmis darau atvirukus..ir man tai labai patinka, o su nuotraukom vis žadu irgi pabandyti....... smile.gif .
Atsakyti
Arminux puikuds darbeli thumbup.gif . Kad man taip išmokus kompu daryti tai galėčiau tradicinį ir digitalinį sb jungti į vieną
Atsakyti