Turiu ir aš klausimuką
Lauramama buvo įdėjusi nuorodą apie sendinimą tušu. man labai patiko
Ačiū. Ką ji prikibdė prie štampo ir mirkė į tušus ?
Aš garso darbe neturiu, o jei ir turėčiau angl ne super tai gal ir nebūčiau supratus ...
Pasikartosiu, palaikau jau iškeltą mintį - jei tarpininkauti sutiktų Scrap8 tai būtų patikimiausias ir priimtiniausias dalykas
Aš už ASCK
Lauramama, tavo įkeltame darbelyje - įtariu gatavas gaminys. Tokių gatavų ir kitokiais atspalviais mačiau pardavimuose. Aišku ne LT.
o mane sudomino pirmam puslapi ydeta nuoroda yvairiu sriftu, bet nesugebu stabdis ja naudotis, kaskaip nesigauna ir viskas pasiziureti tai moku, o parsisiusti niekaip neiseina o gal ten ir neimanoma parsisiusti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 19, 09:13)
o mane sudomino pirmam puslapi ydeta nuoroda yvairiu sriftu, bet nesugebu stabdis ja naudotis, kaskaip nesigauna ir viskas pasiziureti tai moku, o parsisiusti niekaip neiseina o gal ten ir neimanoma parsisiusti
Galima parsisiųst. Paspaudi ant šrifto, atsidaro langas, kur visos raidelės pavaizduotos. Puslapio viršuje yra raudona juosta. Dešiniam krašte po ta juosta yra parašyta "Download PC / Mac"
Dar šriftų daug yra čia: šriftai nemokamai
O aš kažkada pabandžiau būti tarpininke, tai labai vargina, suryja daug laiko ir yra visiškai neįdomu, todėl pilnai suprantu, kad Scrap8 ši mintis visai neveža
QUOTE(justess22 @ 2008 06 19, 09:21)
Galima parsisiųst. Paspaudi ant šrifto, atsidaro langas, kur visos raidelės pavaizduotos. Puslapio viršuje yra raudona juosta. Dešiniam krašte po ta juosta yra parašyta "Download PC / Mac"
nu tai ta ir paspaudziu , bet kaskokie heroglifai parsisiuncia ir viskas grys MB gal jis supranta daugiau , sugebejau tik kaip kokia nuotrauka nusikopijuoti ir viskas cia mano supratimas ir pasibaige QUOTE(lauramama @ 2008 06 19, 07:35)
Turiu klausima Scrapukei.Kaip padarytas pagrindas sitame SB? Turiu omeny ta geltona karpini po nuotrauka
as galiu atsakyti pagrindas toks pirktas, ju buna ivairiu motyvu.. su gelem, drugeliais, skaiciais, raidem ir tt
radau ir joann tokiu turi
http://www.joann.com...p;source=search
http://www.joann.com...p;source=search
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 19, 08:32)
nu tai ta ir paspaudziu , bet kaskokie heroglifai parsisiuncia ir viskas grys MB gal jis supranta daugiau , sugebejau tik kaip kokia nuotrauka nusikopijuoti ir viskas cia mano supratimas ir pasibaige
reikia archyvavimo programos
O jei pavyksta išsiarchyvuoti, tai tada instrukcijos nurodytos puslapyje:
How to install a font (details in the Help section)
# Unzip the files you have downloaded, then :Windows Vista : Right-click on the font files > "Install"
# Windows XP : Put the font files into C:\Windows\Fonts
# Mac OS X : Double-click the font file > "Install font" button. Other OS...
QUOTE(eMAr @ 2008 06 19, 09:37)
tai matai, ten gal ir yra kokia programa, bet kaip pas mane galvele tai nieko ir nesigauna, MB vis aiskina kad nebijociau to kompo, sako spandyk ir rasi , o kai prispandau, tai klausia ka vel veikiai su tuo kompu kad jis stringa ai kas supras tuo vyrus, ir taip ir taip megerai Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 06 19, 09:37)
# Unzip the files you have downloaded, then :Windows Vista : Right-click on the font files > "Install"
nu skaitau, gal ka suprasiu, arba vel MB kompa teks tvarkyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 19, 08:45)
tai matai, ten gal ir yra kokia programa, bet kaip pas mane galvele tai nieko ir nesigauna, MB vis aiskina kad nebijociau to kompo, sako spandyk ir rasi , o kai prispandau, tai klausia ka vel veikiai su tuo kompu kad jis stringa ai kas supras tuo vyrus, ir taip ir taip megerai
Papildyta:
Papildyta:
Jeigu ką, tai manęs paklausk Šiaip pasižiūrėti paskui labai nepažiūrėsi, bet rašydama "Word" ar kita tekstinio redagavimo programa, matysi juos, ir galėsi pasinaudoti Na žinoma, paišymo programose irgi.
as galiu atsakyti smile.gif pagrindas toks pirktas, ju buna ivairiu motyvu.. su gelem, drugeliais, skaiciais, raidem ir tt
nu atspejot, bet gal nevisiskai kadangi nuorodas matau ikeliat tokiu karpytu juosteliu, o ka lauramama pavaizdavo tame SB puslapy tai yra visas 12 x 12 " karpytas lapas (beje tokiu uzvakar prisipirkau dalykas). Firma KI Memories vadinasi "Lace Cardstock"
Aš už ASCK lotuliukas.gif thumbup.gif
As irgi ...Tai gal kaip tikra 12 zingsniu anonimai, pradedam prisipazint kaip ir kodel nesusilaikom del to SB . "Mano vardas Scrapuke, ir as jau SB virusu sergu 4 metai. Praseidejo letas kaupimas, kelis dalykus namo atsinesdavau, daug man nereikejo pradzioj. O dabar.... Bandau neit i SB parduotuves, bet mane trauke ten. Prizadu kad nueisiu tik zurnala nusipirkt, bet iseinu is parduotuves su pilnu maisiuku, tusciom kisenem, ir praradus savigarba kad nesusilaikiau. Sau duodu priesaika kad tai bus paskutinis kartas
. Dabar jau dvie dienos kaip as nesilankiau SB parduotuvej.
O geros naujienos kad si ryta, dabar, 3 val pabaigiau paskutinia CK uzduoty ir man paciai taip nesitikejau kad pasiseks net geriau negu originalus planas. Tikiuosi CK neprikibs ka pakeist.
Del siuntinio: siunciu aastai, irgi abejojiu kad Rugpj. pradzioj jies ten nusibalados.
Linutuke, kai parsisiunti šriftą, jį dar reikia įsidėt į tam skirtą folderį. Dažniausiai jis būna C diske, Program Files ir po to jau reik subfolderio Fonts bet va kuriam tiksliai foldery jis guli, negaliu pasakyt, nes ant darbinio kompo pas man viskas kitaip. a jojo, eMAr viską kuo puikiausiai pasakė jau
QUOTE(eMAr @ 2008 06 19, 08:58)
kristi13, intensyvesniam susirašinėjimui patarčiau pasidaryti kitą pašto dėžutę, nes dabartinė tikrai neatlaikys srauto, ji absoliučiai netalpi
Tikra iesa reiks kažką daryti
O aš šiandien visiškai nedarbingas žmogutis tik lova siaubingai traukia ir vsio. Jau noriu sėsti prie naujo sb darbelio tik kad pagalvė jo vietą užima