matau lauramama prisijungus, ir dar tokia ankstyva Scrapaholike ...jeigu is pacio ryto isgertum tai alkoholike butum, o jei is pacio ryto prie scrapo ar SB forumo sedi, tai scrapoholike esi
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 19, 07:03)
matau lauramama prisijungus, ir dar tokia ankstyva Scrapaholike ...jeigu is pacio ryto isgertum tai alkoholike butum, o jei is pacio ryto prie scrapo ar SB forumo sedi, tai scrapoholike esi
Nu greiciausiai darboholike esu Nu kazkaip is pat ryto isgert sunkiai sektusi.
O kad scrapoholike, tai tikrai, nebeisgydoma kas svarbiausia ir anoniminis nebepades.
Labas rytas,
mergaitės, tai ką darom dėl siuntinio atsiėmimo? aš nebūsiu tik rugpjūčio pirmą savaitę. Baisu, kad būtent tada neateitų siuntinys.
mergaitės, tai ką darom dėl siuntinio atsiėmimo? aš nebūsiu tik rugpjūčio pirmą savaitę. Baisu, kad būtent tada neateitų siuntinys.
QUOTE(aasta @ 2008 06 19, 07:46)
Labas rytas,
Tai kad gal nelabai realu kad rugpjucio pradzioj ateis siuntinys
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 20:21)
niugi labai vasariška dovanėlė spalvingai pavydžiu
As irgi labai dziaugiuosi, nes is Scrapukes uzsiskiau is tos serijos rastuota popieriu. Tai sakiau, atiderinsiu dar brads ir padarysiu kazka is savo vaikystes
Papildyta:
P.S. Kristi13, vakar prasei patikslinimui nusiusti tau uzsakytas prekes mail'u. Siandien gavau zinute,kad taves mano laiskelis pagal nurodyta mail'a nepasieke
Lauramama, man kažkodėl nerodo tavo įkeltos nuotraukos. (Scrapukės dovanos)
QUOTE(lauramama @ 2008 06 19, 06:27)
O kad scrapoholike, tai tikrai, nebeisgydoma kas svarbiausia ir anoniminis nebepades.
O gal steigiam ANONIMINIŲ SCRAP'OHOLIKIŲ (-Ų) KLUBĄ ? arba ASOCIACIJĄ arba GRUPĘ
Ir sutrupminimai gražiai skamba... : ASCK arba ASCA arba ASCG Rinkitės, kuris labiausiai patinka Jei ką, tai rimta idėja
Papildyta:
Visai aš LABAS RYTAS papusryčiaujam?
QUOTE(aasta @ 2008 06 19, 08:09)
Lauramama, man kažkodėl nerodo tavo įkeltos nuotraukos. (Scrapukės dovanos)
, man tai rodo, o ir ant savo rasomojo stalo turiu pasidejusi dziaugiuosi.
lauramama, kokia gražią ir spalvingą dovanėlę gavai Baltai pavydžiu Manau tikrai gražius darbelius sukursi su tais žaviais drugeliais
Scrap8, kokią liuksiška nuorodą įdėjai Man patinka rankų darbo atvirutės, tai tikrai pasinaudosiu šia nuoroda ne vieną ir ne du kartus Ačiū tau
O gal išties, Scrap8, norėtum atidaryt scrapbooking parduotuvytę Lietuvoj? Eina sau, kaip fainiai būtų Jau įsivaizduoju, kaip atidaroma viena parduotuvytė, o paskui tik plečiasi ir plečiasi po visus miestus, taip vis daugiau žmonių įtraukiant į šį SB liūną
Scrap8, kokią liuksiška nuorodą įdėjai Man patinka rankų darbo atvirutės, tai tikrai pasinaudosiu šia nuoroda ne vieną ir ne du kartus Ačiū tau
O gal išties, Scrap8, norėtum atidaryt scrapbooking parduotuvytę Lietuvoj? Eina sau, kaip fainiai būtų Jau įsivaizduoju, kaip atidaroma viena parduotuvytė, o paskui tik plečiasi ir plečiasi po visus miestus, taip vis daugiau žmonių įtraukiant į šį SB liūną
QUOTE(irmulia @ 2008 06 19, 08:18)
O gal steigiam ANONIMINIŲ SCRAP'OHOLIKIŲ (-Ų) KLUBĄ ? arba ASOCIACIJĄ arba GRUPĘ
Ir sutrupminimai gražiai skamba... : ASCK arba ASCA arba ASCG Rinkitės, kuris labiausiai patinka Jei ką, tai rimta idėja
Tai as uz ASCK , nes GRUPĘ, tai jau butu musu viduje atskiras padalinys
Prifantazavom mes cia.
Turiu klausima Scrapukei.Kaip padarytas pagrindas sitame SB? Turiu omeny ta geltona karpini po nuotrauka
Sorry, kad didele nuotrauka,bet kitaip to karpinio neina iziureti.
labas rytelis visoms ,
smagu diena pradeti su jumis , ir pralinksminat ir pamastymui peno duodat
lauramama - grazia dovanele gavai
Papildyta:
smagu diena pradeti su jumis , ir pralinksminat ir pamastymui peno duodat
lauramama - grazia dovanele gavai
Labas rytas,
as irgi manau kad kazin ar iki rugpjucio pradzios atkeliaus siuntinukas, nes as tai 2 paskutines rugpjucio savaites busiu nepastovi , ba MB gauna atostogas, o mes (o tiksliau MB) megstame paskutinia minute ka nors nuspresti , tai zinai, gal ir namie sedesiu, o gal kokioje latvijoje prie juros, musu keliai bus nezinomi, dar palaukiam zirafos seses, gal ji bus rugpjuti namuose mergaitės, tai ką darom dėl siuntinio atsiėmimo? aš nebūsiu tik rugpjūčio pirmą savaitę. Baisu, kad būtent tada neateitų siuntinys.
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 19, 08:35)
Turiu klausima Scrapukei.Kaip padarytas pagrindas sitame SB? Turiu omeny ta geltona karpini po nuotrauka
Sorry, kad didele nuotrauka,bet kitaip to karpinio neina iziureti.
nu as ne skrepuke , bet man atrodo kad kaskas panasaus i dirbtinio veltinio motyva kaip cia parodytaSorry, kad didele nuotrauka,bet kitaip to karpinio neina iziureti.
QUOTE(lauramama @ 2008 06 19, 08:20)
, man tai rodo, o ir ant savo rasomojo stalo turiu pasidejusi dziaugiuosi.
Na, kas bebūtų, džiaugiuosi su tavim
kristi13, intensyvesniam susirašinėjimui patarčiau pasidaryti kitą pašto dėžutę, nes dabartinė tikrai neatlaikys srauto, ji absoliučiai netalpi