Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

matau lauramama prisijungus, ir dar tokia ankstyva biggrin.gif Scrapaholike ...jeigu is pacio ryto isgertum tai alkoholike butum, o jei is pacio ryto prie scrapo ar SB forumo sedi, tai scrapoholike esi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 19, 07:03)
matau lauramama prisijungus, ir dar tokia ankstyva  biggrin.gif Scrapaholike ...jeigu is pacio ryto isgertum tai alkoholike butum, o jei is pacio ryto prie scrapo ar SB forumo sedi, tai scrapoholike esi  tongue.gif

Nu greiciausiai darboholike esu doh.gif Nu kazkaip is pat ryto isgert g.gif sunkiai sektusi.
O kad scrapoholike, tai tikrai, nebeisgydoma kas svarbiausia ir anoniminis nebepades.
Atsakyti
Labas rytas,
mergaitės, tai ką darom dėl siuntinio atsiėmimo? aš nebūsiu tik rugpjūčio pirmą savaitę. Baisu, kad būtent tada neateitų siuntinys.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 19, 07:46)
Labas rytas,
mergaitės, tai ką darom dėl siuntinio atsiėmimo? aš nebūsiu tik rugpjūčio pirmą savaitę. Baisu, kad būtent tada neateitų siuntinys.

Tai kad gal nelabai realu kad rugpjucio pradzioj ateis siuntinys g.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 20:21)
wub.gif niugi labai vasariška dovanėlė thumbup.gif spalvingai pavydžiu hihihi.gif

As irgi labai dziaugiuosi, nes is Scrapukes uzsiskiau is tos serijos rastuota popieriu. Tai sakiau, atiderinsiu dar brads ir padarysiu kazka is savo vaikystes
Papildyta:
P.S. Kristi13, vakar prasei patikslinimui nusiusti tau uzsakytas prekes mail'u. Siandien gavau zinute,kad taves mano laiskelis pagal nurodyta mail'a nepasieke g.gif
Atsakyti
Lauramama, man kažkodėl nerodo tavo įkeltos nuotraukos. (Scrapukės dovanos) g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 19, 06:27)
O kad scrapoholike, tai tikrai, nebeisgydoma kas svarbiausia ir anoniminis nebepades.

O gal steigiam ANONIMINIŲ SCRAP'OHOLIKIŲ (-Ų) KLUBĄ ? arba ASOCIACIJĄ arba GRUPĘ bigsmile.gif biggrin.gif

Ir sutrupminimai gražiai skamba... : ASCK arba ASCA arba ASCG biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Rinkitės, kuris labiausiai patinka biggrin.gif Jei ką, tai rimta idėja mirksiukas.gif
Papildyta:
Visai aš doh.gif LABAS RYTAS biggrin.gif papusryčiaujam? mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 birželio 2008 - 07:14
QUOTE(aasta @ 2008 06 19, 08:09)
Lauramama, man kažkodėl nerodo tavo įkeltos nuotraukos. (Scrapukės dovanos) g.gif

g.gif , man tai rodo, o ir ant savo rasomojo stalo turiu pasidejusi lotuliukas.gif dziaugiuosi.
Atsakyti
lauramama, kokia gražią ir spalvingą dovanėlę gavai bigsmile.gif ax.gif Baltai pavydžiu ax.gif Manau tikrai gražius darbelius sukursi su tais žaviais drugeliais wub.gif
Scrap8, kokią liuksiška nuorodą įdėjai thumbup.gif Man patinka rankų darbo atvirutės, tai tikrai pasinaudosiu šia nuoroda ne vieną ir ne du kartus thumbup.gif Ačiū tau 4u.gif
O gal išties, Scrap8, norėtum atidaryt scrapbooking parduotuvytę Lietuvoj? ax.gif Eina sau, kaip fainiai būtų rolleyes.gif Jau įsivaizduoju, kaip atidaroma viena parduotuvytė, o paskui tik plečiasi ir plečiasi po visus miestus, taip vis daugiau žmonių įtraukiant į šį SB liūną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 19, 08:18)
O gal steigiam ANONIMINIŲ SCRAP'OHOLIKIŲ (-Ų) KLUBĄ ? arba ASOCIACIJĄ arba GRUPĘ  bigsmile.gif  biggrin.gif
Ir sutrupminimai gražiai skamba... : ASCK  arba ASCA  arba ASCG  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Rinkitės, kuris labiausiai patinka  biggrin.gif  Jei ką, tai rimta idėja  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Tai as uz ASCK , nes GRUPĘ, tai jau butu musu viduje atskiras padalinys thumbup.gif
Prifantazavom mes cia.
Turiu klausima Scrapukei.Kaip padarytas pagrindas sitame SB? Turiu omeny ta geltona karpini po nuotrauka g.gif
user posted image
Sorry, kad didele nuotrauka,bet kitaip to karpinio neina iziureti.
Atsakyti
labas rytelis visoms 4u.gif ,
smagu diena pradeti su jumis mirksiukas.gif , ir pralinksminat lotuliukas.gif ir pamastymui peno duodat mastau.gif

lauramama - grazia dovanele gavai thumbup.gif

Labas rytas,
as irgi manau kad kazin ar iki rugpjucio pradzios atkeliaus siuntinukas, nes as tai 2 paskutines rugpjucio savaites busiu nepastovi lotuliukas.gif , ba MB gauna atostogas, o mes (o tiksliau MB) megstame paskutinia minute ka nors nuspresti doh.gif , tai zinai, gal ir namie sedesiu, o gal kokioje latvijoje prie juros, musu keliai bus nezinomi, dar palaukiam zirafos seses, gal ji bus rugpjuti namuose g.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 19, 08:35)
Turiu klausima Scrapukei.Kaip padarytas pagrindas sitame SB? Turiu omeny ta geltona karpini po nuotrauka  g.gif
Sorry, kad didele nuotrauka,bet kitaip to karpinio neina iziureti.
nu as ne skrepuke ax.gif , bet man atrodo kad kaskas panasaus i dirbtinio veltinio motyva kaip cia parodyta
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 19, 08:20)
g.gif , man tai rodo, o ir ant savo rasomojo stalo turiu pasidejusi  lotuliukas.gif dziaugiuosi.

Na, kas bebūtų, džiaugiuosi su tavim biggrin.gif

Atsakyti
kristi13, intensyvesniam susirašinėjimui patarčiau pasidaryti kitą pašto dėžutę, nes dabartinė tikrai neatlaikys srauto, ji absoliučiai netalpi schmoll.gif
Atsakyti