Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 18, 17:07)
Aš irgi noriu pamatyti ką gavai. Aš kaip tikra ciekava zosė viską turiu žinoti biggrin.gif

Na gi giriuosi savo priziuku thumbup.gif
user posted image
Kad Scrapuke nepergyventu labai, tai neklijavau, o suradau internete savo dovanele ax.gif
Atsakyti
wub.gif niugi labai vasariška dovanėlė thumbup.gif spalvingai pavydžiu hihihi.gif
Atsakyti
Tosk, eina sau, net siurpas perbego unsure.gif

lauramama, jei dar kada veliau sugalvosi siustis is jav, tai duok zinia, nes as per taure praeita karta siunciau tai gerokai teko palaukt kol uzsakys (dabar bandau spet, kad pas luka musu uzsakymas biggrin.gif ), nes vis lauke kad kas prisidetu prie uzsakymo.. o kai daugely tai greiciau viskas vyksta thumbup.gif
Atsakyti
irmulia: labai prasau dadek sia nuoroda i temos pradzia.
Mirkwood Designs Šablonai
--čia įvairiausi šablonai vokam, dėžutem, tortam dėžės, iPod indėklai, 3D atvirutėm, ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 birželio 2008 - 21:09
QUOTE(Miglota @ 2008 06 18, 22:04)
Tosk, eina sau, net siurpas perbego  unsure.gif

lauramama, jei dar kada veliau sugalvosi siustis is jav, tai duok zinia, nes as per taure praeita karta siunciau tai gerokai teko palaukt kol uzsakys (dabar bandau spet, kad pas luka musu uzsakymas biggrin.gif ), nes vis lauke kad kas prisidetu prie uzsakymo.. o kai daugely tai greiciau viskas vyksta  thumbup.gif

Aga, tu teisi. Su Luka ir su su Kate25 niekad jokiu problemu. Patyrusios mergikes. Ir man labai greitai uzsako, neklausineja kam kaip ir kodel.Beje, Lukos, bendradarbe JAV - rimta screpere. Tai Lukai nusiunciau net nuorodas kelias, jai irgi jau labai idomu kuom mes cia LT uzsiiminejam.Beje, ji ne siaip ne Luka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 14:12)
Aga, tu teisi. Su Luka ir su su Kate25 niekad jokiu problemu. Patyrusios mergikes. Ir man labai greitai uzsako, neklausineja kam kaip ir kodel.Beje, Lukos, bendradarbe JAV - rimta screpere. Tai Lukai nusiunciau net nuorodas kelias, jai irgi jau labai idomu kuom mes cia LT uzsiiminejam.Beje, ji ne siaip ne Luka  ax.gif

tai matau labai daug merginu uzsiimineja tais tarpininkavimais smile.gif , nu gerai, lyg man tada sucementino nuosprendy kad neverta man tuo uzsiimti...liks daugiau laiko scrapinti ir su jumi plepeti mirksiukas.gif
Atsakyti
lauramama puiki dovanėlė smile.gif, man net didesnis noras suimo bėgti dirbti.
Mano darbas turbūt dar nebus toks "rimtuolis" kaip kai kurių merginų, bet kituose konkursuose, manau, ir asmeniškesnių dalykų iškasiu.... rolleyes.gif

Tosk na taip... blink.gif visokių likimų būna....Bet užtat labai smagu, kad esi čia ir pasidalini. Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 21:12)
Aga, tu teisi. Su Luka ir su su Kate25 niekad jokiu problemu. Patyrusios mergikes. Ir man labai greitai uzsako, neklausineja kam kaip ir kodel.Beje, Lukos, bendradarbe JAV - rimta screpere. Tai Lukai nusiunciau net nuorodas kelias, jai irgi jau labai idomu kuom mes cia LT uzsiiminejam.Beje, ji ne siaip ne Luka  ax.gif

as pas luka irgi uzsakinejau, ir zinau, kad ji LT buvo del to ir atspejau, beje zinau ir jos varda ir pavarde ir saskaitos numeri lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos as tik nenorejau kad pagalvotumet, kad tik jus save rodot ir labai asmeninius darbelius darot ax.gif O man tas yvikis jau nebekelia soko, Norvegijos ramybe uzgyde ta saugumo stokos jausma. Bet kai prisimenu kolegu reakcija, kad palieku darba ir traukiu y kita saly pamperiu keisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif VMI vistik silta vietele bigsmile.gif

As jau pradejau terliotis su darbeliu. Atrodo teks tuscius butelius priduot, nes dasipirkti tikrai reikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 22:07)
--čia įvairiausi šablonai vokam, dėžutem, tortam dėžės....

uuujeee, ačiū scrapuke, man kaip tik reikia tokių dalykėlių. super kaip laiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 22:18)
tai matau labai daug merginu uzsiimineja tais tarpininkavimais smile.gif , nu gerai, lyg man tada sucementino nuosprendy kad neverta man tuo uzsiimti...liks daugiau laiko scrapinti ir su jumi plepeti  mirksiukas.gif

As nesutinku su tavim del tarpininkavimo.Man nesvarbu kiek ten ju - tarpininkaujanciu, as labai noreciau tureti zmogu,kuriuo labai pasitikiu, todel tavo tarpininkavimas mums uzsisakinejant prekes, man butu neikainojamas reikalas.To net dryst prasyt sau neleisciau taves. Tu ir reikalo esme zinai ir patikima. Bet man gaila, kad nukentetu tokiu atveju tavo leliukai ir neturetum laiko SB.Jauciu, kad daugelis cia is musu tave idealizuojam ir tai yra verta. Tavo darbai fantastiski, mums suprantami(tavo skanys is cia), tikroviski ir neveidmainiski, ne kaip daugelio is JAV. Tad jei tarpininkautum, as buciau devintam danguj rolleyes.gif . O minti tau padeti atidaryti parde cia LT tiesiog kvapa gniauzianti.
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 06 18, 23:16)
as pas luka irgi uzsakinejau, ir zinau, kad ji LT buvo del to ir atspejau, beje zinau ir jos varda ir pavarde ir saskaitos numeri  lotuliukas.gif

Klausyk,kadangi isdaviau lukka siame forume, tai gal ir butu galimybe tau gauti prekes i Norge?As jai apie tai isdesciau, tavo mail'as pas ja. Laukiu ziniu is js rytoj.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 21:07)
irmulia: labai prasau dadek sia nuoroda i temos pradzia.
--čia įvairiausi šablonai vokam, dėžutem, tortam dėžės,  iPod indėklai, 3D atvirutėm, ir t.t

Jau pirmame psl. mirksiukas.gif Liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kažkada buvau radusi šią nurodą thumbup.gif , bet pamečiau doh.gif o dabar Scrap8 rado bigsmile.gif Ji iš ties labai naudinga!
Atsakyti