Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 18, 18:57)
sad.gif Tiesiog net ir neturiu ką pasakyti man tai atrodo labai baisu.

Tai ne taip ir baisu, kai pagalvoji, kad esi gyvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 18, 16:31)
Tai ne taip ir baisu, kai pagalvoji, kad esi gyvas 4u.gif

Na taip bet vistiek visi tie išgyvenimai ir visa kita............
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 18, 16:23)
Kristi, as tavo zinojau darbely, nes kazkada esi pasakojus apie nelaime... 4u.gif

Jei taip atvirai, tai galiu prisipaziti (jau rasiau kad as esu atviras zmogus, tik sb mano bus labai tendencingas) ir savo nemalonu ivyki, kur pakeite net visa poziury y gyvenima... Kazkada mano darbe sprogo bomba unsure.gif Buvo suzeistu, buvo ir kas zuvo verysad.gif Tada buvau jaunute ir prireike laiko, kol ysisamoninau yvikio baisuma. Bet nuo tada as pakeiciau mastysena, gyvenimo buda... Tuomet pamaciau tikruosius draugus 4u.gif O po keliu menesiu policijos skambutis y duris, kad speja po daugiabuciu, kuriame gyvenau, yra padeda bomba, privete rimtai pasvarstyti ir migracijos reikaliuka cool.gif

Vajezau,kokie isgyvenimai,siaubas.

Papildyta:
Turiu jau visu merginu uzsakymus, issiunciau, lauksiu tos merginos komentaru, viska perduosiu jums po to. O svarviausia, kad dabar visos busit priverstos atvykti i MYTA pas mane, kitaip schmoll.gif nieko neataduosiu.

O dabar dar svarbiausias ivykis... GAVAU DOVANU clap.gif thumbup.gif Aciu Scrapukei ir jums visoms. Labai labai grazu, taip miela laikyti tokius importinius dalykelius rankose. Gaila bus naudoti. Dar karta ACIU yahoo.gif yu.gif sokiai.gif
Pasigirti ka gavau? ax.gif
Atsakyti
Visuomet po didelių išgyvenimų pradedi į gyvenimą žiųrėti visiškai kitaip. Pavyzdžiui aš tiesiog daug ko nebesureikšminu, kas anksčiau atrodė labai svarbu ir aktualu dabar tik ranka numoju. O draugus kaip visada tik nelaimėje ir pažinsi. Tikra tiesa
Atsakyti
lauramama, nekankink..greit rodai, ką gavai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 16:59)

O dabar dar svarbiausias ivykis... GAVAU DOVANU  clap.gif  thumbup.gif Aciu Scrapukei ir jums visoms. Labai labai grazu, taip miela laikyti tokius importinius dalykelius rankose. Gaila bus naudoti. Dar karta ACIU  yahoo.gif  yu.gif  sokiai.gif
Pasigirti ka gavau?  ax.gif

Aš irgi noriu pamatyti ką gavai. Aš kaip tikra ciekava zosė viską turiu žinoti biggrin.gif
Atsakyti
Tosk: blink.gif ...nu ir siaubu tu esi aptyrus (ar tu Gazoj gyvenai ar Israely?). Sunkus isgyvenimas ir turbut prie jo dvelk nenori, bet as pati jei toky isgyvenima buciau patyrus tai butinai SB puslapy padaryciau - gi visvien sakei kad pakeite tavo pasauleziura, pakeite vertybes...cia kaip maciau viena tema konkursui: "Momentas kuris pakeite mano gyvenimo krypty".
O dabar dar svarbiausias ivykis... GAVAU DOVANU clap.gif thumbup.gif Aciu Scrapukei ir jums visoms. Labai labai grazu, taip miela laikyti tokius importinius dalykelius rankose. Gaila bus naudoti. Dar karta ACIU yahoo.gif yu.gif sokiai.gif

man blush2.gif ...gal sulopink pries rodant. Maza voka turejau tai teko padalinti i 3 dalis ax.gif
Atsakyti
Tosk, iš tikrųjų baisu, ką tau teko patirti. verysad.gif aišku, kad po skaudžių įvykių pradedi daugelį dalykų vertinti kitaip.
Lauramama, aš irgi prie ciekavų: pasirodyk, ką gavai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 20:04)
Tosk:  blink.gif ...nu ir siaubu tu esi aptyrus (ar tu Gazoj gyvenai ar Israely?). Sunkus isgyvenimas ir turbut prie jo dvelk nenori, bet as pati jei toky isgyvenima buciau patyrus tai butinai SB puslapy padaryciau - gi visvien sakei kad pakeite tavo pasauleziura, pakeite vertybes...cia kaip maciau viena tema konkursui: "Momentas kuris pakeite mano gyvenimo krypty".

man  blush2.gif ...gal sulopink pries rodant. Maza voka turejau tai teko padalinti i 3 dalis  ax.gif

Oi, ne kokioj Gazoj ar Izraely tai vyko... Cia musu gimtojoj Lietuvelej... Bet tai buvo kazkur pries 10meteliu 4u.gif

Scrapuke musu sb filosofijos skiriasi 4u.gif Man tiek visokiu blogybiu buvo (LT gydytoju ypaisytas nevaisingumas, alkoholiku gimine, skurdas ir t.t.) jau tiek iki kaklo... Kad as stengiuosi ziureti kiek iseina y teigiamas gyvenimo puses 4u.gif Kaip sakant mokinuosi, darau isvadas, bet nesidairau atgal biggrin.gif
Beje as bloge klausiau apie tavo darbely... Kodel tie zolies laseliai ant raudono tinkliuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 18 birželio 2008 - 17:40
del SB turgaus: Vilnietes demesio: prasau galutinai apsispreskit kuri neatostogaus gale Rugpjucio men.? Klausiau LINUTUKO, bet ji pakolkas nzn. Gal kuri tikrai zino kad nekeliaus ir galetu priimti siuntiny?
P.S. paklausiau pazystamo (jis mano banke dirba), sake kad pavesta suma dar neatskaiciuota, o atskaiciuos paskutine men. diena....bet pakankamai bus 4u.gif prizam po atskaiciauvimo, net daugiau negu tikejausi. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 18:43)
del SB turgaus: Vilnietes demesio: prasau galutinai apsispreskit kuri neatostogaus gale Rugpjucio men.? Klausiau LINUTUKO, bet ji pakolkas nzn. Gal kuri tikrai zino kad nekeliaus ir galetu priimti siuntiny?

As tai tikrai busiu visa vasara namie.Nes atostogos suplanuotos ziema i siltus krastus, rudeni i Airija (jeigu nesusibankrutuosiu g.gif )
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 10:58)
As tai tikrai busiu visa vasara namie.Nes atostogos suplanuotos ziema i siltus krastus, rudeni i Airija (jeigu nesusibankrutuosiu  g.gif )

negaliu tau abiejiu siuntinu siusti, man tai pasake kad negerai del muitines...Taigi dar laukiu atsakymo ir adreso su tel. ta kuri priims siuntiny (jei dar duomenu neturiu).
Atsakyti